میم‌کوین ترامپ ۱۱.۸ میلیون دلار سود در ۲۴ ساعت ایجاد کرد

0
336
رشد میم کوین ترامپ

اریک ترامپ در واکنش به انتقادها از راه‌اندازی میم‌کوین ترامپ، دفاع کرد و آن را داغ‌ترین میم کوین دیجیتال دنیا نامید. این توکن که به‌تازگی راه‌اندازی شد، در عرض چند ساعت رشد چشمگیری داشت و ارزش بازار آن به بیش از ۵ میلیارد دلار رسید. قیمت توکن ترامپ نیز در ۲۴ ساعت نخست از ۱۳.۹۴ دلار به بیش از ۲۷ دلار رسید.

توکن ترامپ عمدتاً متعلق به CIC Digital LLC است، شرکتی وابسته به خانواده ترامپ که ۸۰٪ عرضه توکن‌ها را در اختیار دارد. این موضوع نگرانی‌هایی در مورد تداخل منافع مالی ترامپ و ریاست‌جمهوری او ایجاد کرده است. پس از راه‌اندازی، یک معامله‌گر نهنگ ۱۲ میلیون دلار برای خرید ۸۶۰,۸۹۵ توکن خرج کرد و آن‌ها را با قیمت بالاتر فروخت و ۱۱.۸ میلیون دلار سود به‌دست آورد. این سود کلان نگرانی‌هایی در مورد نوسانات و احتمال دستکاری بازار ایجاد کرده است.

پتر شیف، اقتصاددان و منتقد بیت‌کوین، به رشد سریع توکن ترامپ واکنش نشان داد و مقایسه‌ای با بیت‌کوین انجام داد، که برای رسیدن به این سطح ارزش بازار چهار سال زمان برد. انتقادها به‌ویژه در پی همزمانی این رویداد با تحلیف ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور منتخب شدت گرفته است. بسیاری از منتقدان این اقدام را نوعی فساد و تضاد منافع می‌دانند.

این راه‌اندازی باعث ایجاد سوالات اخلاقی درباره نحوه تداخل کسب‌وکار و سیاست شده است، چرا که ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور منتخب با راه‌اندازی چنین پروژه‌هایی ممکن است تضاد منافع ایجاد کند. بسیاری از منتقدان نگران هستند که این نوع فعالیت‌ها می‌تواند به اعتبار او و صنایع تحت نظرش آسیب بزند.

منبع: coingape

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here