صرافی ارز دیجیتال رمزینکس
صرافی ارز دیجیتال رمزینکس
بلاگ
سوالی دارید؟
ورودثبت‌نام

خرید و فروش ارز ترون TRX + قیمت لحظه ای

tron

ترون

trx

39,610IRR
2.04 %
0.08USDT
کمترین قیمت0.08$39,583IRR
بیشترین قیمت0.08$40,499IRR

پرداخت میکنم

IRR

IRR


دریافت میکنم

ترون

ترون


تغییرات قیمت ترون

  • روزانه

    2.28 %
  • هفتگی

    3.02 %
  • ماهانه

    12.83 %
  • سالانه

    8.31 %

اطلاعات ترون

قیمت جهانی

$0.0763

قیمت در رمزینکس

39,610 IRR

حجم جهانی

216.127 M

حجم رمزینکس

6,800,336,290 IRR

تغییر قیمت

2.04 %

دامیننس

0.29 %

ارزش کل بازار

$6,882,518,312.7

مرتبه

14

بازارهای معاملاتی ترون

نمايش همه بازارها
بازارآخرین قیمتتغييرات (24h)حجم معاملات (24h)
tron/rial
TRX/IRRترون/ریال
39,610
2.04 %
6,800,336,290 IRRمعامله
tron/tether
TRX/USDTترون/تتر
0.07212
9.77 %
37.12 USDTمعامله

معرفی رمز ارز ترون 

ترون نوعی پروژه مبتنی بر بلا‌ک‌چین است که در سال ۲۰۱۷ راه‌اندازی شد و به کاربران امکان ایجاد برنامه‌های غیرمتمرکز و به اشتراک گذاری محتوای رسانه‌ای را می‌دهد. این شبکه گروهی از سرمایه گذاران و توسعه دهندگان که باور به تغییر اینترنت از طریق ارز دیجیتال داشتند را، به خود جذب کرد. در آن زمان استفاده از بلاک‌چین برای ایجاد وب توزیع شده بین پروژه‌های مختلف رایج بود؛ اما این شبکه به شیوه متفاوتی این هدف را پیش برد. به عنوان مثال یکی از وجه تمایزها‌ی Tron با سایر شبکه‌ها، عدم ارائه تبلیغات پیرامون طراحی شبکه و پیشرفت‌های مرتبط با رمزنگاری بود. 

در سال ۲۰۱۸ زمانی که بنیاد غیرانتفاعی Tron شبکه همتا به همتای بیت تورنت را خریداری کرد، بیشتر مورد توجه قرار گرفت. این کار در سال ۲۰۱۹، پیش از راه‌اندازی توکن بیت‌تورنت در بلاک‌چین ترون، انجام شد و به Tron این قدرت را داد تا ارز دیجیتال جدیدی را برای میلیون‌ها کاربر ارائه کند.

 یکی از اصلی‌ترین اهداف این شبکه ایجاد یک سیستم سرگرمی جهانی است که محتوای دیجیتال را به طور مقرون به صرفه به اشتراک بگذارد. 

جالب است بدانیم که راه‌اندازی این شبکه ابتدا در آسیا انجام شد اما اکنون در سراسر جهان شناخته می‌شود؛ به طوریکه تا آگوست ۲۰۲۱، توانست بیش از ۵۰ میلیون کاربر را به خود جذب کند. اما این شبکه توسط چه کسی ایجاد شد؟ 

جاستین سان، مدیرعامل فعلی و بنیانگذار Tron است و در حال حاضر دفاتری از آن در سنگاپور و سانفرانسیسکو وجود دارد. سان متولد ۱۹۹۰ بوده و مدیریت بیت تورنت، شبکه‌ای برای به اشتراک گذاری فایل را نیز، برعهده دارد. زمانی که صحبت از Tron به میان می‌آید، بسیاری از افراد آن را با اتریوم مقایسه می‌کنند. چراکه بسیاری از ساختارهای اولیه هر دوی این شبکه‌ها، مانند برنامه‌های غیرمتمرکز، قراردادهای هوشمند و.. یکسان هستند. در‌واقع این دو شبکه به نوعی در رقابت با یکدیگر قرار دارند. 

ویژگی های ارز دیجیتال ترون 

Tron با ارائه اهداف و دیدگاه‌های متفاوت به بازار ارزهای دیجیتال، توانست به عنوان ارزی خاص شناخته شود. عدم وجود کارمزد تراکنش برای این شبکه نوعی شاهکار به حساب می‌آید. علاوه بر این‌ها،‌ قابلیت پشتیبانی از ۲۰۰۰ تراکنش در هر ثانیه را دارد. 

کاربران با نگهداری و به اشتراک گذاری توکن‌های TRX می‌توانند در انتخاب نمایندگان عالی رتبه مشارکت داشته باشند. جدای از تمام این‌ها، ارائه پاداش به تولیدکنندگان محتوا، بدون سلب حق مالکیت، یکی از ویژگی‌های ارزشمند این شبکه است؛ در‌واقع یکی از بزرگترین مزیت‌های استفاده از Tron این است که تمامی سازندگان محتوا در سراسر جهان می‌توانند مالکیت محتواهای خود را در اختیار داشته باشند و بدون نگرانی درباره هزینه‌های گزاف تراکنش‌ها،‌ آن‌ها را به طور مستقیم و بدون واسطه به اشتراک بگذارند و به مصرف کننده بفروشند. 

Tron از‌جمله پروژه‌های پیشرو‌یی است که آن را Web 3.0 می‌نامند؛ تمرکز اصلی وب نسل سوم این است که کاربران بتوانند از اینترنت به صورت غیر‌متمرکز و باز استفاده کنند و شبکه‌ای با ارزش واقعی در اختیار داشته باشند. همچنین برای ایجاد برنامه‌ها بر روی شبکه Tron‌ توسعه دهندگان از زبان برنامه نویسی Solidity استفاده می‌کنند. 

کاربرد های ترون TRX 

ارز مورد استفاده در شبکه ترون، TRX نام دارد و در موارد مختلفی می‌توان از آن استفاده کرد. به عنوان مثال کاربران شبکه از این توکن برای پرداخت مستقیم به سازندگان محتوا استفاده می‌کنند و تولید‌کنندگان محتوا نیز کارمزد تراکنش پرداخت نمی‌کنند. همچنین در این پلتفرم تراکنش‌های TRX رایگان انجام می‌شوند و کاربرانی که در ایجاد بلاک‌های جدید مشارکت دارند، این توکن‌ را به عنوان پاداش دریافت می‌کنند. 

با این اوصاف کاربرد اصلی این توکن، استفاده از آن در شبکه است. با این حال می‌توان آن را به عنوان نوعی ذخیره ارزش در نظر گرفت و در صرافی‌های ارز دیجیتال به خرید و فروش آن پرداخت. در ادامه بیشتر در این مورد توضیح می‌دهیم. 

خرید و فروش ارز ترون (Tron) در صرافی رمزینکس 

زمانی که تصمیم به خرید و فروش ارز دیجیتال می‌گیریم، قدم اول انتخاب صرافی معتبری است که از ارز دیجیتال مد نظر ما پشتیبانی کند. در صرافی رمزینکس ابتدا باید ثبت نام کرده و احراز هویت انجام شود؛ در این صورت کاربران می‌توانند با استفاده از ریال، به خرید و فروش Tron بپردازند. 

در این مرحله برای خرید ترون راه‌های مختلفی پیش روی کاربر قرار می‌گیرد که در ادامه به توضیح آن‌ها می‌پردازیم؛ با انتخاب هر‌یک از این روش‌ها، تکمیل سفارش کاربر به آسانی انجام می‌شود. 

  • سفارش محدود:‌ در این روش زمانی سفارش کاربر تکمیل می‌شود که قیمت سفارش خرید مد نظر با قیمت سفارش فروش کاربران دیگر تطابق داشته باشد. 
  • سفارش بازار: در خرید ارز ترون به این روش، تکمیل سفارش کاربر در سریع‌ترین زمان ممکن صورت می‌گیرد. 
  • روش OCO: می‌توان دو نوع سفارش حد زیان و محدود را در یک لحظه ثبت کرد و زمانی که یکی از این دو سفارش تکمیل شود،‌ سفارش دیگر به طور خودکار لغو می‌گردد. 
  • روش حد زیان: در این روش، با پر کردن فیلد قیمت فعال‌سازی، کاربر از انجام شدن سفارش خرید یا فروش خود در قیمت مد نظرش اطمینان پیدا می‌کند. همچنین فیلدهایی برای درج مقدار ارز و قیمت مورد نظر وجود دارد. 

برای فروش Tron‌ در صرافی رمزینکس نیز راه‌های مختلفی وجود دارد و مراحل آن مشابه آن چیزی است که پیش از این توضیح دادیم. 

کیف پول های ترون 

از آنجایی که Tron ارز دیجیتال شناخته شده‌ای است، بسیاری از کیف پول‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری از آن پشتیبانی می‌کنند. گزینه‌های زیادی پیش روی کاربران قرار دارد که بر‌اساس نیاز خود می‌توانند گزینه مناسب را انتخاب کنند. در ادامه به برخی از معروف‌ترین کیف پول‌های این ارز اشاره می‌کنیم. 

  • Ledger Nano S: کیف پول سخت افزاری 
  • Trezor: کیف پول سخت‌افزاری 
  • Guarda wallet: کیف پول دسکتاپ 
  • Atomic wallet: کیف پول دسکتاپ 
  • Tronscan: کیف پول آنلاین 
  • Tronlink: اکستنشن برای گوگل کروم 

هریک از کیف پول‌های ذکر شده دارای ویژگی‌های منحصر به فردی هستند و از سطوح امنیتی مختلفی بهره می‌برند. بهتر است پیش از تصمیم‌گیری تحقیقات لازم صورت بگیرد.

کارمزد ترون

کارمزد معاملات خرید ترون در رمزینکس به صورت درصد از هر دو طرف معامله یعنی سفارش‌دهنده (کسی که سفارش را ثبت می‌کند) و سفارش‌پذیر (کسی که سفارش را تکمیل می‌کند) دریافت می‌شود. این میزان کارمزد به حجم معاملات یک ماه اخیر کاربر بستگی دارد.

حجم معاملات ماهیانهMaker (سفارش دهنده)Taker (سفارش پذیر)
کمتر از 50 میلیون تومان% 0.3% 0.32
50 تا 200 میلیون تومان% 0.2% 0.25
200 تا 500 میلیون تومان% 0.15% 0.2
500 میلیون تومان و بیشتر% 0.12% 0.18

کامزد انتقال به کیف پول ترون

کارمزدهای برداشت براساس کارمزدهای جهانی شبکه ی بلاک چین رمز ارز ها محاسبه شده است. حداکثر کارمزد انتقال ارز دیجیتال ترون به کیف پول، 1 ترون می باشد. لازم به ذکر است میزان کارمزد برداشت ارز دیجیتال با توجه به حجم مبادلات و میزان ترافیک متغیر می باشد.

سوالات متداول

ارز دیجیتال ترون نشانگر معماری یک سیستم عامل بر اساس تکنولوژی بلاکچین است که می‌تواند توسعه دهندگان را قادر سازد قراردادهای هوشمند و اپلیکیشن‌های غیر متمرکز را تولید کنند، آن‌ها را آزادانه منتشر کرده و داده‌ها و دیگر محتوای آن‌ها را ذخیره سازی کنند.

رمز ارز اختصاصی شبکه ترون، ترونیکس (TRX) نام دارد. این رمز ارز بر خلاف بسیاری از دیگر رمزارزها قابلیت استخراج را ندارد.

برای خرید ترون می‌توانید از طریق صرافی‌های خارجی و صرافی‌های داخلی مانند رمزینکس اقدام کنید. در رمزینکس بلافاصله پس از ثبت‌نام قادر به خرید ارز دیجیتال ترون و واریز و برداشت ریالی خواهید بود.

از بهترین کیف پول‌های ترون می‌توان به Atomic Wallet، TronLink و Trust Wallet اشاره کرد که میتوان از آن ها برای نگه داری استفاده کرد.

عضو رمزینکس نیستید؟

از طریق دکمه زیر ثبت نام کنید

ثبت نام
become-a-member