دی میل نتورک
دی میل نتورک(dmail)

خرید و فروش ارز دی میل نتورک (Dmail Network) - معرفی و قیمت ارز دیجیتال DMAIL

آخرین قیمت به ریال

296,579IRR

آخرین قیمت به تتر

0.48USDT

تغییر قیمت

-0.35 %

پرداخت میکنم

ریال

ریال

دریافت میکنم

دی میل نتورک

دی میل نتورک

بازارهای معاملاتی دی میل نتورک

  • دی میل نتورک

    دی میل نتورک

    (dmail)

    296,579 irr

    0.35 %
    arrow_drop_down

معرفی ارز دی میل نتورک (dmail network)

سیستم ارسال و دریافت ایمیل یکی از حوزه‌هایی محسوب می‌شود که پروژه‌های بلاکچینی آن‌چنان زیادی روی آن تمرکز نکرده‌اند. دی میل نتورک یکی از معدود پروژه‌هایی بوده که با تمرکز روی غیر متمرکز کردن صنعت ایمیل توسعه یافته است. پلتفرم غیر متمرکزی که قابلیت‌هایی فراتر از ارسال پیام‌های متنی و تصویری را به ایمیل‌ها اضافه می‌کند. با استفاده از دی میل نتورک می‌توان نه تنها پیام‌های مرسوم، بلکه دارایی‌های بلاکچینی را هم جابه‌جا کرد. همچنین امکان مینت کردن NFT و عضویت در پروژه‌های متنوع بلاکچینی هم با دی میل نتورک ممکن می‌شود. ارز دیجیتال DMAIL به‌عنوان توکن اصلی پروژه، کاربردهای متنوعی دارد و خرید ارز دی میل برای استفاده از سرویس‌های متنوع قدم اول است.

دی میل نتورک (Dmail Network) چیست؟

سرویس‌های ایمیلی بخش بعدی دنیای فناوری هستند که به مرور باید به سیستم وب ۳ بیایند. دی میل نتورک با نام لاتین Dmail Network و ارز دیجیتال DMAIL یک پلتفرم ایمیل مبتنی بر وب ۳ است که قابلیت‌هایی فراتر از ایمیل‌های سنتی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این پلتفرم انقلابی به کاربران امکان می‌دهد که از ساختار آشنای ایمیل برای فعالیت‌های مرتبط با دنیای بلاکچین استفاده کنند.

کاربران دی میل نتورک علاوه بر امکانات مرسوم ایمیل مثل ارسال و دریافت پیام‌های متنی و تصویری، قابلیت‌های دیگری هم پیدا می‌کنند. آن‌ها می‌توانند انواع توکن‌های بلاکچینی مثل NFT را با ایمیل ردوبدل کنند. همچنین امکان مدیریت دارایی‌های رمزارزی هم با اتصال کیف پول به این پلتفرم ممکن می‌شود. دی میل نتورک ابزارهای اساسی برای ردوبدل کردن پیام‌ها روی بلاکچین را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. یکی از آن‌ها راهکار هویت غیر متمرکز یا Decentralized Identity است که به اختصار DID شناخته می‌شود. این راهکار به کاربران وب ۲ امکان می‌دهد که در بخش حفاظت از داده‌های هویتی از زیرساخت امن بلاکچین بهره ببرند.

از نکات مهمی که دی میل نتورک هم مانند اغلب پروژه‌های مدرن بلاکچینی دارد، ساختار حاکمیت غیر متمرکز است. این ساختار که به اختصار DAO نامیده می‌شود، به اعضای جامعه امکان مشارکت در تصمیم‌گیری‌های پروژه را می‌دهد. این مشارکت با خرید ارز دیجیتال DMAIL و استیک کردن و گرفتن حق رای ممکن می‌شود. سیستم حاکمیت غیر متمرکز یکی از معدود فاکتورهایی است که روی قیمت ارز دی میل نتورک تاثیر می‌گذارد.

تیم توسعه‌دهنده دی میل نتورک برای پیشرفت پروژه و جذب کاربران، چند ماموریت را در نظر گرفته است:

  • توسعه اولین سیستم غیر متمرکز ایمیل که به طور کامل روز زیرساخت بلاکچین و وب ۳ فعالیت می‌کند. تمرکز روی افزایش کاربردهای این سیستم غیر متمرکز.
  • ایجاد ساختاری برای ردوبدل کردن ایمیل به‌صورت سنتی در سیستم غیر متمرکز جدید. دی میل نتورک تلاش می‌کند تا پل ارتباطی بین دنیای سنتی و غیر متمرکز ایمیل‌ها باشد. درنتیجه کاربران می‌توانند از مزیت‌های هر دو سیستم استفاده کنند.
  • کاهش موانع فناورانه برای ورود کاربران به دنیای بلاکچین. دی میل نتورک تلاش می‌کند تا مسیر مهاجرت به سرویس‌های غیر متمرکز را برای عموم کاربران آسان کند.

دی میل نتورک چه قابلیت‌ها و مزایایی دارد؟

ارائه یک سیستم جامع ایمیل روی بستر وب ۳ باید با قابلیت‌ها و مزایای متنوعی همراه باشد تا قابلیت جذب کاربران متنوع از وب ۲ به خود را داشته باشد. پلتفرم Dmail Network برای جذب کاربران جدید و توسعه یک سیستم جامع، از سه فناوری استفاده می‌کند.

ماشین مجازی WASM سیستم مدیریت غیر متمرکز داده بوده که در زیرساخت دی میل پیاده شده است. این سیستم غیر متمرکز، بازدهی ذخیره‌سازی داده را در دی میل افزایش می‌دهد. ماشین مجازی WASM با کمترین تاثیر روی مصرف حافظه عمل می‌کند و پایداری و کاربری بالا را در پردازش داده‌ها به‌همراه دارد.

مکانیزم هسته‌ای بلاکچین در دی میل از سیستم اجماع اثبات سهام یا همان PoS استفاده می‌کند. استفاده از این سیستم، افزایش سرعت و کاهش مصرف انرژی را برای پلتفرم به همراه دارد. نکته مهم دیگر اینکه همه مشارکت‌کننده‌ها در زیرساخت غیر متمرکز شبکه تحت بررسی دقیق و منظم قرار دارند و یک سیستم جریمه هم برای عملکردهای اشتباه در نظر گرفته شده است.

سیستم ذخیره‌سازی توزیع‌شده یا غیر متمرکز در دی میل نتورک برای افزایش امنیت و مقیاس‌پذیری بهتر، از راهکاری بر اساس تقسیم کردن یا شکستن ایمیل‌ها استفاده می‌کند. در این راهکار، ایمیل‌ها به دو بخش هدر یا همان عنوان و محتوا تقسیم می‌شوند. بخش عنوان مستقیما روی بلاکچین و محتوا با روشی موسوم به BigMap در کانتینرها ذخیره می‌شوند.

استفاده از زیرساخت غیر متمرکز برای کاربردی مثل ایمیل، شاید در نگاه اول مزیت‌هایی نداشته باشد. منتهی وقتی به سرویس‌های افزوده و امنیت بیشتر دی میل و سرویس‌های مشابه نگاه می‌کنیم، مزیت‌های اساسی آن‌ها به چشم می‌آید. دی میل نتورک با رویکرد غیر متمرکز خود و افزایش امنیت حفاظت از داده‌ها، خود را از رقبای سنتی مثل جی‌میل متمایز می‌کند. این معماری غیر متمرکز، نگرانی‌های امنیتی درباره از بین رفتن داده‌ها یا خوانده شدن ایمیل‌ها را به حداقل می‌رساند.

یکی از مزیت‌های استفاده از دی میل این است که نگرانی بابت فضای ذخیره‌سازی را تا حد زیادی از بین می‌برد. در این سیستم غیر متمرکز به خاطر حضور نودهای متعدد ذخیره‌سازی، کاربران نگرانی خاصی از پر شدن فضای ذخیره سازی خود ندارند. مزیت مهم‌تر، مالکیت اطلاعات هویتی است. همان‌طور که گفته شد دی میل نتورک زیرساخت DID دارد و امکان داشتن یک هویت غیر متمرکز دیجیتال را به کاربران می‌دهد. آن‌ها با استفاده از این هویت غیر متمرکز، مرحله اول ورود به دنیای dApp را طی می‌کنند.

ایمیل‌های تبلیغاتی و اسپم، از نگرانی‌های مرسوم کاربران در سرویس‌های ایمیل سنتی هستند. دی میل نتورک امکانات اضافه‌ای را در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا نگرانی اسپم شدن آدرس ایمیل به حداقل برسد. مزیت دیگر، دسترسی به ایمیل‌ها بدون نیاز به پسورد است. کاربران تنها با اتصال کیف پول ارز دیجیتال خود به دی میل، اجازه ورود به حساب کاربری را پیدا می‌کنند.

در مجموع دی میل نتورک با ارائه راهکارهای غیر متمرکز برای ایمیل و همچنین هماهنگی با سرویس‌های سنتی ارسال و دریافت ایمیل، سرویس جامعی را برای کاربران علاقه‌مند به وب ۳ عرضه کرده است. تیم توسعه Dmail Network که سابقه کار در شرکت‌های بزرگی مثل بایننس، بای‌بیت و آوالانچ را دارند، همه تلاش خود را برای تکمیل‌تر کردن سرویس به کار می‌گیرند. همچنین این پلتفرم از حمایت سرمایه‌گذاران بزرگی مثل KuCoin Labs, Amino Capital و HashKey Capital هم بهره می‌برد.

ارز دیجیتال DMAIL چیست؟

هر پلتفرم Web3 برای ارائه خدمات بهتر به کاربران، حاکمیت غیر متمرکز و همچنین پاداش دادن به مشارکت‌کننده‌ها در پلتفرم، به یک ارز دیجیتال نیاز دارد. ارز دیجیتال DMAIL توکن اصلی پلتفرم دی میل نتورک است که با اهداف متنوعی ازجمله ایجاد انگیزه‌های مالی برای مشارکت‌‌کننده‌ها در پروژه طراحی شد.

تیم توسعه‌دهنده دی میل نتورک، ارز دیجیتال DMAIL را روی اتریوم توسعه دادند، اما این توکن در بی‌ان‌بی چین هم قابل استفاده است. حداکثر توزیع ارز دی میل برابر با ۲۰۰ میلیون توکن در نظر گرفته شد. سهم عمده توزیع ارز دیجیتال DMAIL به پاداش برای کاربران و پس از آن پاداش استیک و تیم توسعه اختصاص پیدا می‌کند. بخش‌هایی هم برای پاداش به پروژه‌های جدید، ایردراپ، فروش خصوصی و موارد این‌چنینی اختصاص داده شد.

از کاربردهای متنوع ارز دیجیتال DMAIL می‌توان به پرداخت هزینه‌های تراکنش در دی میل نتورک اشاره کرد. کاربرد مهم دیگر به مشارکت در سیستم حاکمیت غیر متمرکز مربوط می‌شود. کاربران با خرید ارز دی میل و استیک کردن آن می‌توانند علاوه بر دریافت پاداش و سود، در رای‌گیری‌های مرتبط با توسعه اکوسیستم و بهبود پلتفرم هم شرکت کنند. همچنین برای ثبت‌نام در سرویس‌های عضویت که از دی میل نتورک استفاده می‌کنند، ارز دیجیتال DMAIL به‌عنوان ابزار پرداخت استفاده می‌شود. قیمت ارز دی میل به خاطر همین کاربردها و همچنین نوسان‌ها در استقبال از سرویس‌های ایمیلی غیر متمرکز، نوسان‌هایی را تجربه کرده است.

چطور ارز دی میل DMAIL بخریم؟

ارز دی میل به‌خاطر محبوبیت بالا در بسیاری از صرافی‌های معتبر عرضه می‌شود. برای خرید ارز دیجیتال DMAIL می‌توانید از صرافی‌های بین‌المللی معتبر استفاده کنید. البته اغلب آن‌ها چالش تحریم و KYC دارند

برای خرید ارز DMAIL در ایران و با پرداخت ریال، می‌توانید از رمزینکس استفاده کنید. صرافی معتبر رمزینکس به شما امکان می‌دهد که با پرداخت ریال، ارز دی میل بخرید. همچنین می‌توانید ارز دیجیتال DMAIL خود را بفروشید و ریال دریافت کنید.

خرید و فروش ارز دیجیتال در رمزینکس به آسانی انجام می‌شود. در این صرافی صدها ارز دیجیتال با حجم بازار مناسب عرضه می‌شوند. خرید و فروش در رمزینکس با ریال یا ارزهای دیجیتال دیگر مثل بیت کوین و تتر امکان‌پذیر است.

برای خرید DMAIL در رمزینکس نیاز به ثبت‌نام و احراز هویت دارید. ثبت‌نام در رمزینکس به راحتی و با استفاده از یک شماره موبایل یا ایمیل امکان‌پذیر است. فرایند ثبت‌نام بسیار سریع و آسان انجام می‌شود.

احراز هویت در رمزینکس هم به سرعت انجام می‌شود. تنها باید مدارک مورد نظر را در سایت یا اپلیکیشن بارگذاری کنید تا در سریع‌ترین زمان، هویت شما احراز شود. سپس می‌توانید ارز دیجیتال DMAIL یا هر ارز دیجیتال دیگر را به‌راحتی بخرید و بفروشید.

کارمزد خرید و فروش دی میل نتورک

کارمزد معاملات خرید دی میل نتورک در رمزینکس به صورت درصد از هر دو طرف معامله یعنی سفارش‌دهنده (کسی که سفارش را ثبت می‌کند) و سفارش‌پذیر (کسی که سفارش را تکمیل می‌کند) دریافت می‌شود. این میزان کارمزد به حجم معاملات یک ماه اخیر کاربر بستگی دارد.

حجم معاملات ماهیانهMaker (سفارش دهنده)Taker (سفارش پذیر)

کامزد انتقال به کیف پول دی میل نتورک

کارمزدهای برداشت براساس کارمزدهای جهانی شبکه ی بلاک چین رمز ارز ها محاسبه شده است. حداکثر کارمزد انتقال ارز دیجیتال دی میل نتورک به کیف پول، 40 دی میل نتورک می باشد. لازم به ذکر است میزان کارمزد برداشت ارز دیجیتال با توجه به حجم مبادلات و میزان ترافیک متغیر می باشد.

سوالات متداول

دی میل نتورک یک سرویس ایمیل غیر متمرکز است که علاوه بر ردوبدل کردن پیام‌های متنی و تصویری، امکان انتقال توکن را هم به کاربران می‌دهد.

سیستم ذخیره سازی غیر متمرکز و تایید تراکنش‌ها و صحت اطلاعات روی بلاکچین از قابلیت‌های مهم دی میل نتورک است.

با استفاده از دی میل نتورک نگرانی‌های امنیتی برای اطلاعات و همچنین فضای ذخیره سازی و امکان استفاده از سرویس‌های وب ۳ از بین می‌رود.

ارز دیجیتال DMAIL توکن کاربردی و حاکمیتی پلتفرم دی میل نتورک است که کاربردهای استیک کردن و پرداخت هزینه‌های سرویس را هم دارد.

برای خرید ارز دیجیتال DMAIL از صرافی رمزینکس استفاده کنید. صدها ارز دیجیتال را می‌توانید در این صرافی با کمترین کارمزد بخرید و بفروشید.

تغییرات قیمت دی میل نتورک

بیشترین قیمت

296,579irr

کمترین قیمت

299,864irr

آنالیز

شاخص برایند تحلیل تکنیکال دی میل نتورک

این شاخص به صورت آنی نمایی کلی از تحلیل تکنیکال دی میل نتورک در بازه زمانی (time frame) انتخاب شده را نمایش می‌دهد. این ابزار، برایندی از محبوب‌ترین اندیکاتورهای تکنیکال دی میل نتورک همچون میانگین متحرک همگرایی/ واگرایی (MACD)، ایچیموکو، استوکاستیک، مومنتوم و شاخص قدرت نسبی (RSI) است. در این شاخص با انتخاب بازه زمانی مورد نظر خود، می‌توانید مشاهده کنید که طبق داده‌های اندیکاتورهای تکنیکال، شرایط دی میل نتورک برای انجام چه معامله‌ای مناسب‌تر است. توجه داشته باشید که این شاخص صرفا داده‌های تکنیکال را در نظر می‌گیرد و برای سرمایه‌گذاری باید عوامل دیگر مانند ویژگی‌های بنیادین ارز را نیز بررسی کنید.