۲۷ فروردین ۱۴۰۴ اخبار
  1. ورود ریپل به زمین وال‌استریت با تایید ETF ها
  2. طلا در اوج ۳۳۰۰ دلار؛ بیت‌کوین در سراشیبی تا ۸۳ هزار!
  3. هشدار ایتالیا: استیبل‌کوین‌ها آمریکا، چالشی جدی برای اروپا
  4. قیمت پای نتورک به تومان امروز ۲۷ فروردین در صرافی‌ها
  5. قیمت امروز بلوم (BLUM) چهارشنبه ۲۷ فروردین
  6. آزادسازی ۲.۸ میلیون توکن پای و احتمال افت دوباره قیمت
  7. بازگشت قدرتمند صرافی OKX به آمریکا با صرافی و کیف پول جدید
  8. مدیرعامل مانترا توکن‌های تیم خود را برای بازسازی می‌سوزاند
  9. تعرفه‌های آمریکا بر واردات چین به رکورد تاریخی ۲۴۵ درصد رسید
  10. ورود سنگین نهادها به ریپل؛ آیا دوران جدید ETF آغاز شده؟
  11. پیش‌بینی جنجالی قیمت بیت کوین؛ ۳۰۰ هزار دلار یا سقوط سنگین؟
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

آیا بیت کوین با خارج شدن از صرافی‌ها، افزایش می‌یابد؟

 
۱۰ مهر ۱۴۰۳
  < 1 دقیقه
آیا با خارج شدن بیت کوین از صرافی‌ها، بیت کوین افزایش می‌یابد

به گزارش ambcrypto، مقدار قابل توجهی از بیت کوین از صرافی‌ها خارج شده و به کیف پول‌های سرد انتقال داده شده است که نشان دهنده انباشت بیت کوین و افزایش اعتماد سرمایه‌گذاران به ثبات قیمت در بلند مدت است. از طرفی، کاهش قیمت بیت کوین در سه روز اخیر، اشاره به اصلاح کوتاه مدت دارد. با این حال بازار انتظار دارد که سال ۲۰۲۴ با روند صعودی پایان یابد.

کاهش بیت کوین در صرافی‌ها و افزایش اعتماد
کاهش مقدار بیت کوین در صرافی‌ها و افزایش اعتماد به ثبات قیمت

در همین حال بیت کوین در هفته جاری نوار حمایت نهنگ‌ها را تغییر داده و چشم‌انداز صعودی را دنبال می‌کند. این ارز همچنین برای دومین هفته متوالی موفق به بسته شدن بالای این نوار شده است. براین اساس احتمال می‌رود اگر بیت کوین نوار حمایت را پشت سر بگذارد و حرکت صعودی را آغاز کند، می‌تواند طبق داده‌ها، بالاترین قیمت‌های تاریخی را بشکند. در این وضعیت انتظار برای صعود در نوامبر نیز افزایش می‌یابد که در هفته‌های آینده شاهد افزایش قیمت خواهیم بود.

بنابراین این تحولات می‌توانند اعتماد به حرکت صعودی در آینده را افزایش داده و احتمال رسیدن به سطح‌های جدید را در زمان ورود به یک ربع پایانی سال افزایش دهد.

منبع: ambcrypto

به این post امتیاز دهید
درباره محمدصادق قربانی
سلام به دوستان عزیز. محمد صادق قربانی هستم، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه فردوسی.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>