۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ اخبار
  1. ریپل در آستانه جهش؛ نهنگ‌ها ۱۷۵ میلیون دلار جابه‌جا کردند!
  2. بایننس، ترامپ و دلارهای ابوظبی؛ تحقیق تازه دموکرات‌ها کلید خورد
  3. کاهش ۱۷ میلیارد دلاری ترازنامه فدرال؛ بیت‌کوین در آستانه جهش
  4. دلایل کلیدی افزایش قیمت امروز ریپل | ۱۹ اردیبهشت
  5. بازگشت نهنگ‌ها به بازار میم‌کوین‌ها | جهش ۳۰ درصدی په په
  6. افزودن بیت‌ کوین به ذخایر تایوان | احتمال ورود سرمایه بزرگ
  7. پایان پرونده ریپل و SEC با توافق ۵۰ میلیون دلاری
  8. کد مورس امروز همستر کامبت ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
  9. کارت های امروز همستر کامبت جمعه ۱۹ اردیبهشت (Hamster GameDev)
  10. اتحادیه اروپا همه تراکنش‌های رمزارزی را زیر نظر می‌گیرد
  11. آلمان ۳۸ میلیون دلار رمزارز مرتبط با هک Bybit را توقیف کرد
  12. قیمت پای نتورک به تومان امروز ۱۹ اردیبهشت در صرافی‌ها
  13. کارت های امروز تپ کوین (Tapcoin) ۱۹ اردیبهشت
  14. کارتهای بامز امروز جمعه ۱۹ اردیبهشت + راهنمای تصویری
  15. عبور دوباره بیت‌کوین از ۱۰۰ هزار دلار؛ ادامه رشد یا اصلاح؟
  16. قیمت امروز بلوم (BLUM) جمعه ۱۹ اردیبهشت
  17. بیت کوین پنجمین دارایی با ارزش جهان با سبقت از آمازون
  18. امپراتور Celsius سقوط کرد؛ ۱۲ سال حبس برای ماشینسکی
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

بیت کوین رکورد بزرگ‌ترین ورودی هفتگی ETF را با ۳.۱۲ میلیارد دلار ثبت کرد

 
۰۶ آذر ۱۴۰۳   ۰۵ آذر ۱۴۰۳
  < 1 دقیقه
ای تی اف های بیت کوین

مدیر دارایی دیجیتال CoinShares گزارش داده است که سرمایه‌گذاران نهادی بیش از سه میلیارد دلار را به محصولات ارز دیجیتال در هفته گذشته وارد کرده‌اند.

طبق آخرین گزارش جریان سرمایه‌های دیجیتال، محصولات سرمایه‌گذاری ارز دیجیتال شاهد یک جهش بزرگ در ورودی‌ها با رقمی معادل ۳.۱۳ میلیارد دلار بوده‌اند که رکورد جدیدی را ثبت کرده است. این افزایش جریان سرمایه‌ها از نیمه سپتامبر، زمانی که نرخ بهره در ایالات متحده کاهش یافت، به مجموع ۱۵.۲ میلیارد دلار رسیده است. ورودی‌های سال جاری اکنون به رکوردی معادل ۳۷ میلیارد دلار رسیده است که عمدتاً از سوی بیت‌کوین هدایت شده است و به‌طور چشمگیری از محصولات ETF طلا که تنها ۳۰۹ میلیون دلار در سال اول جذب کرده‌اند، پیشی گرفته است.

جریان‌های هفتگی دارایی‌های کریپتو"
جریان‌های هفتگی دارایی‌های کریپتو

آمریکا با جذب ۳.۲ میلیارد دلار پیشتاز منطقه‌ای در جذب سرمایه‌ها بود، در حالی که آلمان، سوئد و سوئیس با مجموع ۱۴۱ میلیون دلار خروج سرمایه روبه‌رو شدند. همچنین، کشورهای استرالیا، کانادا و هنگ کنگ شاهد جریان‌های مثبت سرمایه به‌ترتیب معادل ۹ میلیون دلار، ۳۱ میلیون دلار و ۳۰ میلیون دلار بودند.

بیت‌کوین با جذب ۳ میلیارد دلار از این جریان‌ها بیشترین سهم را به خود اختصاص داد. سولانا با ۱۶ میلیون دلار ورود سرمایه، از رقیب خود، اتریوم، که تنها ۲.۸ میلیون دلار جذب کرده بود، پیشی گرفت.

منبع: dailyhodl

5/5 - (1 امتیاز)
درباره وحید قلی‌زاده
نویسنده و تحلیل‌گر ارزهای دیجیتال، که با شش سال سابقه در ترید و تحلیل بازارهای مالی، به یکی از فعالان در این حوزه تبدیل شده‌ام. اگرچه فارغ‌التحصیل رشته زیست‌شناسی می‌باشم، اما علاقه و تجربه‌ام در دنیای سرمایه‌گذاری و ترید، مسیر حرفه‌ای من را به سمت تحلیل ارزهای دیجیتال هدایت کرده است. و خوشحالم که می‌توانم دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارم.
درباره وحید قلی‌زاده بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>