۱۰ تیر ۱۴۰۴ اخبار
  1. اخبار جدید به زودی منتشر می‌شود
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

ضعف تقاضای بیت کوین، در برابر عرضه بالا

 
17 ساعت پیش
  2 دقیقه

فرض کنید ماینرها، بیت کوین‌های جدید به بازار عرضه کرده‌اند و کسانی که از بیت کوین‌های خود برای مدت‌های طولانی نگهداری می‌کنند (هولدرهای بلندمدت یا LTHs) نیز کوین‌های خود را برای فروش جابجا کرده‌اند. در این شرایط، عرضه بیت کوین افزایش پیدا کرده است و اگر تقاضا به اندازه کافی نباشد، اصلاح قیمت دور از انتظار نخواهد بود.

ضعف تقاضای BTC در برابر عرضه بالا، بررسی تحلیل آنچین نمودار Bitcoin Apparent Demand

شاخص Bitcoin’s Apparent Demand برای بررسی میان عرضه و تقاضای بیت کوین طراحی شده است. این شاخص میزان تقاضا برای بیت کوین را در نسبت با دو منبع عرضه بیت کوین، مقایسه می‌کند:

  • بیت کوین‌هایی که توسط ماینرها به تازگی استخراج شده‌اند.
  • بیت کوین‌هایی که توسط هولدرهای بلند‌مدت به بازار عرضه شده‌اند.

این شاخص در تحلیلی که به تازگی در وب‌سایت کریپتوکوانت منتشر شده، بررسی شده است. به گفته Crazzyblockk، این روزها شاخص Apparent Demand منفی شده است. منفی بودن این شاخص به این معنا است که میزان تقاضا برای بیت کوین به اندازه‌ای نبوده که فشار عرضه را به خود جذب کند. اما این وضعیت چه تاثیری بر بازار دارد؟

نمودار Bitcoin Apparent Demand
منفی شدن معیار Apparent Demand یعنی تقاضا، از عرضه کوین‌هایی که به بازار وارد شده‌اند کمتر بوده است.

نبود تعادل میان عرضه و تقاضا، ریسک سرمایه‌گذاری را افزایش می‌دهد، شرایط را برای اصلاح کوتاه‌مدت آماده می‌کند و نشان‌دهنده ضعف بازار است. منفی بودن این شاخص نشان‌دهنده کمبود در سمت خریداران است. حالا، حجم کوین‌هایی که از سوی ماینرها و هولدرهای بلندمدت به بازار وارد می‌شود از میزان خرید خریداران جدید بیشتر شده است. این وضعیت به دو علت می‌تواند سیگنالی نزولی باشد.

  1. وقتی کوین‌های زیادی آماده فروش هستند، فروشندگان مجبور می‌شوند قیمت‌های پایین‌تر برای فروش خود مشخص کنند و نبود خریداران، قیمت را پایین می‌کشد.
  2. از هولدرهای بلندمدت معمولا با نام «پول هوشمند» یاد می‌شود. زمانی که آن‌ها دست به فروش بزنند یعنی پول هوشمند معتقد است که بازار به یک سقف کوتاه‌مدت رسیده است.

این معیار به ما می‌گوید که بازار در وضعیتی آسیب‌پذیر قرار گرفته است. بیت کوین با موج عرضه روبرو شده و وضعیت برای رشد قیمت مناسب نیست، مخصوصا اگر حمایت‌های تکنیکال (مثلا سطح ۹۲ هزار دلار) ضعیف‌تر از برآوردها عمل کنند. هرچند این معیار آنچین به تنهایی برای تحلیل قیمت بیت کوین کافی نیست؛ اما به ما می‌گوید که تا قدرت گرفتن سمت تقاضا در بازار، با احتیاط بیشتر وارد معامله شویم.

به این post امتیاز دهید
پرتره‌ی سپهر
درباره سپهر صانعی
سال‌هاست که می‌نویسم و می‌سازم؛ با ویدیو و صدا و کلمه. از سال ۲۰۲۰ با بیت‌کوین آشنا و شیفته‌ی ساز و کار غیرمتمرکزش شدم. از آن زمان تا به حال مشغول جوریدن دنیای رمزارزها بوده‌ام.
درباره سپهر صانعی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>