Bybit از لیست سیاه Autorité des Marchés Financiers (AMF) فرانسه خارج شد و اکنون در تلاش است تا مجوز MiCA برای اتحادیه اروپا دریافت کند. این صرافی که از ماه مه ۲۰۲۲ به دلیل عدم تطابق با قوانین محلی در لیست سیاه قرار داشت، دیگر در لیست شرکتهای غیرمجاز AMF نیست. اطلاعات قبلی که در این زمینه منتشر شده بود، اکنون بهروزرسانی شده و اعلام کرده که Bybit دیگر در این لیست قرار ندارد.
این صرافی بهتازگی خدمات برداشت و نگهداری خود را در فرانسه متوقف کرده است. دلیل این اقدام، افزایش نظارتهای مقرراتی از سوی نهادهای مالی محلی عنوان شده است. بن ژو، مدیرعامل Bybit، در ۱۴ فوریه اعلام کرد که این صرافی بیش از دو سال با نهاد نظارتی فرانسه همکاری کرده و حالا در پی دریافت مجوز MiCA برای اتحادیه اروپا است.
با این حال، Bybit همچنان با چالشهای نظارتی در کشورهای دیگر مواجه است. در مالزی، نهاد نظارتی اوراق بهادار دستور به توقف فعالیتهای این پلتفرم داده و در هند نیز به دلیل فشارهای نظارتی، خدمات این صرافی متوقف شده است.
در همین حال، صرافی Bitget نیز قصد دارد برای دریافت مجوز MiCA اقدام کند تا بتواند فعالیتهای خود را در اروپا گسترش دهد. این صرافی اخیراً مجوز ارائه خدمات ارزدیجیتال در بلغارستان را دریافت کرده و به حضور خود در لهستان و لیتوانی افزوده است. هون نگ، مدیر ارشد حقوقی Bitget، اعلام کرد که این صرافی در حال پیگیری درخواست مجوز MiCA است و انتظار دارد که این مجوز در سال ۲۰۲۵ صادر شود.
صرافیهای OKX و Crypto.com نیز به تازگی اعلام کردند که مجوزهای کامل MiCA را دریافت کردهاند و اکنون مجاز به ارائه خدمات ارزدیجیتال در سراسر اتحادیه اروپا هستند.
منبع: cointelegraph
اولین نفری باشید که نظر می دهید