مجله رمزینکساخبار ارز دیجیتالتوافق السالوادور با صندوق بین‌المللی پول و خرید ۱۱ بیت کوین
خرید تتر با به صرفه‌ترین نرخ بازار
cta image

توافق السالوادور با صندوق بین‌المللی پول و خرید ۱۱ بیت کوین

بنابر جدیدترین خبر منتشر شده، کشور السالوادور تنها ۱ روز پس از توافق با صندوق بین‌المللی پول (IMF)، ۱۱ بیت کوین خریداری کرد. این توافق‌نامه مربوط به دستیابی السالوادور به وام ۱.۴ میلیارد دلاری از طریق صندوق بین‌المللی پول بود. البته، یکی از شرط‌های این توافق، محدود کردن فعالیت‌های اقتصادی دولت در حوزه بیت کوین بود. توافق السالوادور و خرید ۱۱ بیت کوین در حالی رخ داد که قیمت بیت کوین از روز گذشته به شدت سقوط کرده و اکنون به زیر ۹۴ هزار دلار یعنی ۹۳.۵ رسیده است.

طبق گزارش cointelegraph، السالوادور پس از دستیابی به توافق وام ۱.۴ میلیارد دلار با صندوق بین‌المللی پول، ۱۱ بیت کوین معادل بیش از ۱ میلیون دلار را خریداری کرد. این خرید، روال قبلی خرید روزانه بیت کوین که توسط نایب بوکله (Nayib Bukele) رئیس جمهور السالوادور در نوامبر ۲۰۲۲ (آبان ۱۴۰۱) اعلام و برای تقویت دارایی‌های بیت کوین این کشور آغاز شده بود را تغییر داد. طبق گفته‌های استیسی هربرت (Stacy Herbert) مدیر دفتر ملی بیت کوین، این اقدام بخشی از راهبرد بیت کوینی السالوادور برای افزایش دارایی‌های دیجیتال این کشور است.

توافق‌نامه السالوادور با صندوق بین‌المللی پول
توافق السالوادور با صندوق بین‌المللی پول

این توافق‌نامه در ۱۸ دسامبر (۲۸ آذر) با هدف دریافت وام ۱.۴ میلیارد دلاری از صندوق بین‌المللی پول توسط السالوادور، توسط نایب بوکله امضا شد. همچنین به‌عنوان بخشی از این توافق، صندوق بین‌المللی پول خواستار محدود شدن فعالیت‌های مرتبط با بیت کوین، تحت رهبری دولت شد. براساس این توافق، السالوادور موافقت کرد که پذیرش بیت کوین توسط بخش خصوصی داوطلبانه باشد و از دخالت دولت در کیف پول Chivo که توسط خود دولت ایجاد شده است، جلوگیری شود. از طرفی، مالیات‌ها تنها با دلار آمریکا باید پرداخت شود. با این حال، بیت کوین همچنان ارز قانونی کشور باقی خواهد ماند.

از سوی دیگر، یک سخنگوی دفتر بیت کوین اعلام کرد که السالوادور همچنان به خرید روزانه بیت کوین ادامه خواهد داد و هیچ یک دارایی‌های فعلی بیت کوین فروخته نخواهد شد. این شخص تاکید کرد که بیت کوین همچنان استراتژی اصلی اقتصادی السالوادور باقی خواهد ماند. این توافق همچنان نیاز به تصویب هیئت اجرایی صندوق بین‌المللی پول دارد اما در صورت تایید، این توافق به اختلافات مالی و سیاسی ۴ ساله میان این دو طرف پایان خواهد داد.

محمدصادق قربانی
محمدصادق قربانی
سلام به همه. محمد صادق قربانی هستم، فارغ‌التحصیل رشته علم اطلاعات و دانش شناسی. از سال ۱۴۰۲ در حال نوشتنم و علاقه زیادی به مطالعه و تحقیق درباره کریپتو و تکنولوژی دارم. معتقدم در استفاده از تکنولوژی باید محتاط بود و نباید با هر اتفاقی خصوصا تو حوزه کریپتو، هیجانی شد.

نظرات کاربران

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید