۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ اخبار
  1. بایننس، ترامپ و دلارهای ابوظبی؛ تحقیق تازه دموکرات‌ها کلید خورد
  2. کاهش ۱۷ میلیارد دلاری ترازنامه فدرال؛ بیت‌کوین در آستانه جهش
  3. دلایل کلیدی افزایش قیمت امروز ریپل | ۱۹ اردیبهشت
  4. بازگشت نهنگ‌ها به بازار میم‌کوین‌ها | جهش ۳۰ درصدی په په
  5. افزودن بیت‌ کوین به ذخایر تایوان | احتمال ورود سرمایه بزرگ
  6. پایان پرونده ریپل و SEC با توافق ۵۰ میلیون دلاری
  7. کد مورس امروز همستر کامبت ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
  8. کارت های امروز همستر کامبت جمعه ۱۹ اردیبهشت (Hamster GameDev)
  9. اتحادیه اروپا همه تراکنش‌های رمزارزی را زیر نظر می‌گیرد
  10. آلمان ۳۸ میلیون دلار رمزارز مرتبط با هک Bybit را توقیف کرد
  11. قیمت پای نتورک به تومان امروز ۱۹ اردیبهشت در صرافی‌ها
  12. کارت های امروز تپ کوین (Tapcoin) ۱۹ اردیبهشت
  13. کارتهای بامز امروز جمعه ۱۹ اردیبهشت + راهنمای تصویری
  14. عبور دوباره بیت‌کوین از ۱۰۰ هزار دلار؛ ادامه رشد یا اصلاح؟
  15. قیمت امروز بلوم (BLUM) جمعه ۱۹ اردیبهشت
  16. بیت کوین پنجمین دارایی با ارزش جهان با سبقت از آمازون
  17. امپراتور Celsius سقوط کرد؛ ۱۲ سال حبس برای ماشینسکی
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

بنیان‌گذار گات بیت به کلاهبرداری اینترنتی و دستکاری بازار متهم شد

 
۱۲ آبان ۱۴۰۳   ۱۱ آبان ۱۴۰۳
  < 1 دقیقه
کلاهبرداری پولشویی دستکاری بازار

وزارت دادگستری ایالات متحده (DOJ) الکسی آندریونین، بنیان‌گذار شرکت تأمین نقدینگی کریپتو گات‌بیت، را به اتهام کلاهبرداری اینترنتی و توطئه برای دستکاری بازار متهم کرده است.

آندریونین در صورت محکومیت به کلاهبرداری اینترنتی ممکن است تا ۲۰ سال حبس بگیرد و علاوه بر آن، اتهامات اضافی برای دستکاری بازار و توطئه نیز شامل حال او خواهد شد. بنیان‌گذاران همکار، فدور کدرُف و قوی جلیلی نیز در این پرونده متهم شده‌اند.

اتهام شدید علیه مدیر گات بیت
اتهام شدید علیه مدیر گات بیت

دادستان‌ها ادعا می‌کنند که گات‌بیت از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۴ از طریق تاکتیک‌های معاملات شستشو، حجم‌های تجاری انواع ارزهای دیجیتال را به‌طور مصنوعی افزایش داده تا بتواند فهرست‌های بیشتری در CoinMarketCap و صرافی‌ها کسب کند.

وزارت دادگستری ادعا می‌کند که آندریونین از طریق ارائه خدمات معاملات شستشو ده‌ها میلیون دلار به‌دست آورده و سودهایش را در حساب شخصی خود در بایننس ذخیره کرده است.

وزارت دادگستری به‌تازگی به طرح‌های دستکاری بازار فشار آورده و چندین فرد را دستگیر و بیش از ۲۵ میلیون دلار ارز دیجیتال را توقیف کرده است.

منبع: bankless

به این post امتیاز دهید
درباره وحید قلی‌زاده
نویسنده و تحلیل‌گر ارزهای دیجیتال، که با شش سال سابقه در ترید و تحلیل بازارهای مالی، به یکی از فعالان در این حوزه تبدیل شده‌ام. اگرچه فارغ‌التحصیل رشته زیست‌شناسی می‌باشم، اما علاقه و تجربه‌ام در دنیای سرمایه‌گذاری و ترید، مسیر حرفه‌ای من را به سمت تحلیل ارزهای دیجیتال هدایت کرده است. و خوشحالم که می‌توانم دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارم.
درباره وحید قلی‌زاده بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>