۲۸ فروردین ۱۴۰۴ اخبار
  1. اخبار جدید به زودی منتشر می‌شود
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

انتقال ۱۷۲ میلیون دلاری بیت کوین؛ Mt.Gox دوباره خبرساز شد

 
۲۷ آذر ۱۴۰۳
  2 دقیقه
انتقال ۱۷۲ میلیون دلاری بیت کوین؛ Mt.Gox دوباره خبرساز شد

طبق داده‌های به‌روز آنچین، صرافی Mt.Gox، بیش از ۱۷۰ میلیون دلار بیت کوین را به کیف پول‌های جدید منتقل کرد. این در حالی است که قیمت بیت کوین اوج تاریخی جدید ۱۰۷ هزار دلاری خود را ثبت کرده و در این محدوده ثابت مانده است. همچنین، این صرافی کمتر از دو هفته قبل، بیش از ۲۴ هزار بیت کوین را جابه‌جا کرده بود و این بار با کاهشی محسوس، نزدیک به ۱,۶۲۰ بیت کوین را از طریق مجموعه‌ای کیف پول‌های ناشناخته منتقل کرد.

بنابر گزارشات cointelegraph و براساس داده‌های Arkham Intelligence، این صرافی در تاریخ ۱۷ دسامبر (۲۷ آذر)، تقریبا ۱,۶۱۹.۶ بیت کوین را با قیمت ۱۰۶,۸۶۷ دلار به دو آدرس ناشناس انتقال داد. این انتقال به دو بخش ۱۴۲۷.۹ و ۱۹۱.۷ بیت کوین تقسیم شد. جابه‌جایی‌های Mt.Gox هنوز مشخص نیست که چرا انجام می‌شود. البته، انتقالات قبلی این صرافی ورشکسته معمولا با پرداخت مطالبات طلبکاران همراه بوده است.

انتقالات بیت کوین توسط صرافی ورشکسته Mt.Gox
جابه‌جایی‌های صرافی Mt.Gox

داده‌های Arkham Intelligence نشان می‌دهد که صرافی Mt.Gox همچنان حدود ۳۶,۰۸۵ بیت کوین به ارزش تقریبی ۳.۸۶ میلیارد دلار در کیف پول‌هایی که تحت کنترل دارد، نگه می‌دارد. به‌علاوه، طلبکاران می‌توانند وجوه خود را به صورت بیت کوین دریافت کنند. این صرافی همچنین مهلت بازپرداخت وجوه طلبکاران را یک سال دیگر تمدید و تا ۳۱ اکتبر ۲۰۲۵ (۹ آبان ۱۴۰۴) تعیین کرده استِ زیرا هنوز بسیاری از طلبکاران مراحل لازم برای دریافت پرداخت‌ها را تمدید نکرده‌اند.

در این بین، لازم به ذکر است که آخرین جابه‌جایی این صرافی شامل ۲۴ هزار بیت کوین به ارزش نزدیک به ۲.۵ میلیارد دلار بوده که تنها ۱۲ دقیقه پس از عبور بیت کوین از سد روانی ۱۰۰ هزار دلار انجام شده است. از سوی دیگر، برخی از تحلیل‌گران ادعا می‌کنند که انتقالات Mt.Gox ممکن است نشانه‌ای از رون نزولی قیمت باشد، با این حال، این انتقال جدید، تاثیر محسوسی بر قیمت نداشته است. از این رو، عدم تاثیرگذاری این انتقال بر بیت کوین نشانه مقاومت و بالا بودن احتمال جهش قیمت با توجه به رویدادهای مهم اقتصادی آمریکا در هفته سوم دسامبر باشد.

به این post امتیاز دهید
درباره محمدصادق قربانی
سلام به دوستان عزیز. محمد صادق قربانی هستم، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه فردوسی.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>