مجله رمزینکساخبار ارز دیجیتالگام جدید پاناما سیتی در پرداخت هزینه‌های عمومی با رمزارز
خرید تتر با به صرفه‌ترین نرخ بازار
cta image

گام جدید پاناما سیتی در پرداخت هزینه‌های عمومی با رمزارز

براساس خبر منتشر شده در crypto.news، شهر پاناما گام بلندی به سوی آینده برداشته و با تصویب طرحی جدید، به شهروندان اجازه داده تا هزینه‌هایی مانند مالیات، جریمه‌ها و صدور مجوز را با رمزارزهایی مانند بیت کوین، اتریوم، USDC و تتر پرداخت کنند. نکته جالب این است که برای اجرای این طرح، نیازی به تصویب قانون جدید نبوده؛ چرا که بانک همکار دولت، رمزارزهای پرداخت شده را بلافاصله به دلار آمریکا تبدیل می‌کند. به این ترتیب، هم دولت پول رسمی خود را دریافت می‌کند و هم مردم آزادی بیشتری برای پرداخت با رمزارز دارند.

مایر میزراچی (Mayer Mizrachi) شهردار پاناما، در توییتی توضیح داد:

” پیش از این، دولت‌های قبلی تلاش می‌کردند با ارائه لایحه‌ای در مجلس، پرداخت با رمزارز را قانونی کنند، اما ما راه ساده‌تری پیدا کردیم. چون طبق قانون، نهادهای دولتی فقط مجاز به دریافت دلار هستند، با یک بانک شریک همکاری کردیم که رمزارزها را در لحظه به دلار تبدیل می‌کند. این روش، هم الزامات قانونی را رعایت می‌کند و هم به رمزارزها اجازه می‌دهد تا آزادانه در اقتصاد و بدنه دولت جریان پیدا کنند.”

پاناما سیتی و تصویب طرح پرداخت هزینه‌های عمومی با رمزارزهایی مانند بیت کوین و اتریوم
پاناما سیتی و تصویب طرح پرداخت هزینه‌های عمومی با رمزارزهایی مانند بیت کوین و اتریوم و تتر

این طرح تازه، راه را برای استفاده روزمره از رمزارزها در تعاملات شهروندان با دولت باز کرده است. اکنون مردم پاناما می‌توانند پرداخت‌هایی مثل مالیات یا جریمه را با کریپتو انجام دهند، در حالی که نهادهای دولتی همچنان مبالغ را به صورت دلاری دریافت می‌کنند. جالب‌تر این است که این سیستم، بدون پیچیدگی‌های فنی برای سازمان‌ها، زمینه‌ رشد بیشتر اقتصاد رمزارزی در کشور را فراهم می‌کند.

در حالی که در سال ۲۰۲۱، السلوادور بیت کوین را به‌عنوان پول رسمی معرفی کرد، مدل پاناما اختیاری بوده و با سیستم‌های مالی موجود سازگار است.

محمدصادق قربانی
محمدصادق قربانی
سلام به همه. محمد صادق قربانی هستم، فارغ‌التحصیل رشته علم اطلاعات و دانش شناسی. از سال ۱۴۰۲ در حال نوشتنم و علاقه زیادی به مطالعه و تحقیق درباره کریپتو و تکنولوژی دارم. معتقدم در استفاده از تکنولوژی باید محتاط بود و نباید با هر اتفاقی خصوصا تو حوزه کریپتو، هیجانی شد.

نظرات کاربران

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید