۱۸ شهریور ۱۴۰۴ اخبار
  1. اخبار جدید به زودی منتشر می‌شود
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

قیمت پای نتورک به تومان امروز ۲۸ اردیبهشت در صرافی‌ها

 
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
  2 دقیقه

طبق نمودارهای تریدینگ ویو (tradingview)، پای نتورک که هفته گذشته پس از سقوط از سقف ۱.۶۵ دلاری تا محدوده ۰.۶۵ دلار، افت چشمگیری را تجربه کرده بود، اکنون با رشد محدود ۱۱ درصدی، به منطقه ۰.۷۵ دلار معادل تقریبی ۶۲,۱۱۵ تومان رسیده است.

قیمت پای نتورک به تومان امروز ۲۸ اردیبهشت در صرافی‌ها
نمودار قیمت پای نتورک و صعود محدود آن به منطقه ۰.۷۵ دلاری
نمودار قیمت پای نتورک و صعود محدود آن به منطقه ۰.۷۵ دلاری

در روزهای گذشته، پای نتورک یکی از پرنوسان‌ترین هفته‌های خود را تجربه کرد. این ارز دیجیتال که پیش از برگزاری رویداد بزرگ Consensus 2025 تا نزدیکی ۱.۶۵ دلار اوج گرفته بود و حتی برخی تحلیلگران از احتمال صعود آن تا ۲ دلار صحبت می‌کردند، به‌سرعت مسیر نزولی در پیش گرفت.

در واقع این روند صعودی را می‌توان هیجانات پیش از برگزاری رویداد دانست؛ زیرا بلافاصله پس از پایان این رویداد و سخنرانی نه چندان قانع‌کننده بنیان‌گذار پای نتورک که فاقد جزئیات روشن درباره آینده پروژه بود، بازار واکنش منفی نشان داد. سطح بی‌اعتمادی به پروژه به شکل چشمگیری افزایش یافت و قیمت توکن در عرض چند روز، بیش از ۵۰ درصد سقوط کرد و دوباره به زیر ۱ دلار بازگشت.

این سقوط سنگین نه‌تنها قیمت، بلکه جو روانی بازار و رفتار سرمایه‌گذاران را نیز متزلزل کرد. گرچه اکنون قیمت با رشدی محدود، کمی بهبود یافته، اما بی‌اعتمادی عمومی نسبت به آینده پای نتورک همچنان پابرجاست.

در فضای مجازی نیز کاربران خواهان شفاف‌سازی فوری درباره برنامه‌های آتی پروژه هستند. به‌ویژه یکی از اصلی‌ترین خواسته‌های کاربران، وضعیت نامشخص لیست شدن توکن در صرافی بایننس است؛ موضوعی که می‌تواند محرکی جدی برای بازگشت قیمت به سطوح بالاتر باشد.

از این رو، تا زمانی که تیم توسعه دهنده پاسخی شفاف به این نگرانی‌ها ندهد و اخبار مثبتی منتشر نشود، چشم‌انداز روشنی برای رشد دوباره قیمت پای نتورک وجود ندارد.

این مقاله خبری با توجه به نوسانات و عوامل مختلف تاثیرگذار بر بازار کنونی برای کمک به شما در تصمیم‌گیری بهتر نوشته شده و رمزینکس مسئولیتی نسبت به تغییرات آینده و سود و زیان شما نخواهد داشت.
4.7/5 - (3 امتیاز)
درباره محمدصادق قربانی
سلام به همه. محمد صادق قربانی هستم، فارغ‌التحصیل رشته علم اطلاعات و دانش شناسی. از سال ۱۴۰۲ در حال نوشتنم و علاقه زیادی به مطالعه و تحقیق درباره کریپتو و تکنولوژی دارم. معتقدم در استفاده از تکنولوژی باید محتاط بود و نباید با هر اتفاقی خصوصا تو حوزه کریپتو، هیجانی شد.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
  1. گودرز
    ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در ۰۷:۵۱

    پای ارزی نیست که زیاد بشه روش اطمینان کرد با توجه به سخنرانی خیلی ضعیفی که بنیانگذار پای انجام داد امیدی به افزایش پای نیست

?>