۱۵ شهریور ۱۴۰۴ اخبار
  1. اخبار جدید به زودی منتشر می‌شود
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

فوری: عرضه توکن تپ سواپ در شبکه TON انجام می‌گیرد

 
۲۴ بهمن ۱۴۰۳
  < 1 دقیقه

طبق جدیدترین اخبار منتشر شده، عرضه توکن تپ سواپ قرار است بر روی شبکه TON انجام شود. این تصمیم به این دلیل است که تیم تلگرام اخیرا قوانین خود را تغییر داده و از این پس، تمام مینی اپلیکیشن‌های تلگرام باید منحصرا روی بلاکچین TON فعالیت کنند. بر همین اساس و برای اطمینان از رعایت قوانین و حفظ دسترسی کاربران، تیم تپ سواپ تصمیم استراتژیک خود به منظور عرضه توکن TAPS$ بر روی بلاکچین TON را گرفته است.

عرضه توکن تپ سواپ در شبکه TON انجام می‌گیرد

تپ سواپ همچنین یک بیانیه‌ی کامل در این حوزه منتشر کرده است:

” ما همیشه بهترین منافع جامعه خود را در نظر می‌گیریم این تغییر به ما امکان می‌دهد که سریع‌تر سازگار شویم و یک عرضه موفق را تضمین کنیم. بنابراین، رویداد تولید توکن (TGE) ممکن است چند روز به تعویق بیفتد. اما ما کاملا معتقدیم که این تغییر به نفع همه خواهد بود؛ زیرا در دنیای پرتحول امروزی، سازگاری، کلید بقاست.”

علاوه‌بر این، تپ سواپ اعلام کرده که در ابتدا، برداشت‌ها فقط از طریق صرافی بیت‌جت Bitget امکان‌پذیر خواهد بود. همچنین تاریخ برداشت آنچین نیز به‌صورت جداگانه اعلام می‌شود. در نهایت تمامی اطلاعاتی که قبلا برای بیت‌جت ارائه کرده‌اند، معتبر هستند و نیازی به تغییر ندارند.

4.2/5 - (17 امتیاز)
درباره محمدصادق قربانی
سلام به همه. محمد صادق قربانی هستم، فارغ‌التحصیل رشته علم اطلاعات و دانش شناسی. از سال ۱۴۰۲ در حال نوشتنم و علاقه زیادی به مطالعه و تحقیق درباره کریپتو و تکنولوژی دارم. معتقدم در استفاده از تکنولوژی باید محتاط بود و نباید با هر اتفاقی خصوصا تو حوزه کریپتو، هیجانی شد.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
  1. مهرداد
    ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ در ۰۴:۰۳

    یعنی این پروژه حتی تا آخرین روز هم نتونست ثبات توی تصمیم گیری داشته باشه. منتظر قیمت ۰،۰۰۰۰۰۰۰۰۱ باید باشیم

  2. Ben zare
    ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ در ۰۵:۱۴

    مطمئن باشید ایردراپ تپ سواپ یکی از بدترین نوع کلاهبرداری ها خواهد بود. با قیمت پیش از عرضه سهم هر نفر حدوداً سه الی پنج دلار بیشتر نیست. ماه ها کلیک کردن و ساعتها ویدیو دیدن فقط برای ۵ دلار. قطعا این ها همه با هم تو این کلاهبرداری ها شریک هستند.

?>