کوانت
کوانت(qnt)

خرید و فروش ارز کوانت (Quant) - معرفی و قیمت ارز دیجیتال QNT

آخرین قیمت به ریال

69,088,517IRR

آخرین قیمت به تتر

108.80USDT

تغییر قیمت

0 %

پرداخت میکنم

ریال

ریال

دریافت میکنم

کوانت

کوانت

بازارهای معاملاتی کوانت

  • کوانت

    کوانت

    (qnt)

    69,088,517 irr

    0 %

معرفی ارز کوانت (quant)

اینترنت از ابتدای پیدایش به دنبال ایجاد شبکه‌ای عمومی، امن و قابل اعتماد بود. منتهی این هدف به نتیجه نرسید تا اینکه فناوری بلاکچین و دفتر کل توزیع شده یا DLT معرفی شدند. البته این فناوری‌ها هم به طور کامل به نیازها پاسخ ندادند. کوانت با نام لاتین Quant و ارز دیجیتال QNT تلاش دارد تا در مسیر رسیدن به هدف یک شبکه جهانی امن و غیر متمرکز حرکت کند. این شبکه امکان ارتباط شبکه‌های مختلف در خارج از دنیای بلاکچین و داخل آن را ممکن می‌کند. قابلیت‌ها و ابزارهای متعددی که کوانت در اختیار کاربران و توسعه‌دهنده‌ها قرار می‌دهد، چالش‌های ارتباط بین بلاکچین‌ها و شبکه‌های دیگر را تا حد خوبی برطرف می‌کند.

بلاکچین کوانت (Quant Network) چیست؟

ایجاد ارتباط بین شبکه‌های بلاکچینی و انتقال آسان داده و اطلاعات بین آن‌ها، یکی از اهداف مهم در این صنعت بوده است. کوانت نتورک (Quant Network) با هدف ایجاد شبکه‌ای با قابلیت اتصال بلاکچین‌های مختلف در مقیاس جهانی طراحی شد که با استفاده از سیستم‌عامل اختصاصی Overledger این هدف را ممکن می‌کند. سیستم‌عامل بلاکچینی اورلجر را می‌توان اولین سیستم‌عامل مخصوص بلاکچین‌ها دانست. این سیستم‌عامل امکاناتی را در کوانت فراهم می‌کند که ارتباط بین شبکه‌های مختلف را به آسانی ممکن خواهد کرد.

سیستم‌عامل یا شبکه Overledger درواقع پایه اصلی کوانت محسوب می‌شود. این سیستم یک رابط برنامه‌نویسی اپلیکیشن یا API است که امکان ساخت اپلیکیشن‌های چند بلاکچینی و اتصال آن‌ها به هم را به توسعه‌دهنده‌ها می‌دهد. این اپلیکیشن‌ها با نام MDapps شناخته می‌شوند و با استفاده از زیرساخت کوانت، ارتباط بین بلاکچین‌های مختلف را ممکن می‌کنند.

تیم توسعه و کامیونیتی کوانت اعتقاد دارند که تکنولوژی این شبکه می‌تواند پایه‌های اقتصاد جهانی آینده را شکل دهد. با در نظر گرفتن همین هدف، تیم‌های حاضر در کوانت، مذاکره‌هایی را با بانک‌های متمرکز ایالات متحده و انگلستان شروع کردند. هدف از این ارتباط‌ها، ارائه زیرساخت مناسب برای سازمان‌ها و دولت‌‌هایی بود که توسعه ارزهای دیجیتال با محوریت بانک‌های مرکزی (CBDC) را در برنامه‌های خود داشتند.

گیلبرت وردیان (Gilbert Verdian) در سال ۲۰۱۵ شبکه کوانت را توسعه داد. هدف اصلی او ایجاد شبکه‌ای جهانی بود که ارتباط و جابه‌جایی اطلاعات را آسان کند. نسخه رسمی شبکه در سال ۲۰۱۸ و پس از یک ICO موفق عرضه شد. در ماه جولای سال ۲۰۲۰ هم اولین نسخه از سیستم‌عامل کوانت یعنی همان Overledger در دسترس توسعه‌دهنده‌ها قرار گرفت. گیلبرت وردیان پیش از راه‌اندازی کوانت تجربه همکاری با دولت‌ها و سازمان‌های بزرگ را به‌عنوان یک متخصص امنیت داشت. به همین دلیل او پس از راه‌اندازی بلاکچین مذاکره‌های خوبی با مدیران در سازمان‌ها و دولت‌های مختلف در ایالات متحده و انگلستان داشت که به توسعه این شبکه کمک زیادی کرد.

کوانت چطور کار می‌کند؟

هدف اصلی کوانت این است که چالش ارتباط و هماهنگی بین بلاکچین‌ها را از بین ببرد. این راهکار با ارائه API اورلجز ممکن می‌شود. رابط برنامه‌نویسی اپلیکیشن درواقع یک ابزار برای ارتباط بین اپلیکیشن‌های مختلف است. توسعه‌دهنده‌ها با استفاده از API می‌توانند اطلاعات را بین اپلیکیشن‌های مختلف برقرار کرده و مثلا از اطلاعات یک اپلیکیشن در اپلیکیشن دیگر استفاده کنند.

سیستم‌عامل Overledger به توسعه‌دهنده‌ها امکان توسعه اپلیکیشن‌هایی را می‌دهد که از بلاکچین‌های مشهور و پرطرفدار پشتیبانی می‌کنند. این زیرساخت به لطف یک معماری چهار لایه‌ای ممکن می‌شود که هر لایه، وظیفه مخصوص به خود را دارد.

لایه تراکنش (Transaction Layer)

تراکنش‌ها با استفاده از فناوری دفتر کل در این لایه تایید می‌شوند. لایه تراکنش‌ها همه فرایندهای تایید را انجام می‌دهد. درنتیجه بلاکچین‌های دیگر فشاری بابت تایید تراکنش‌ها متحمل نمی‌شوند و بار شبکه روی آن‌ها کمتر می‌شود.

لایه پیام‌رسانی (Messaging Layer)

لایه پیام‌رسانی یک شبکه مشترک بین اپلیکیشن‌ها و بلاکچین‌های مختلف است. آمار و گزارش همه پیام‌ها و تراکنش‌ها بین بلاکچین‌های مختلف در این لایه ذخیره می‌شود. برخلاف لایه تراکنش که از چند دفتر کل تشکیل می‌شود، لایه پیام‌رسانی تنها یک دفتر کل دارد و همه تراکنش‌ها به آن منتقل می‌شوند. تراکنش‌های ذخیره شده در لایه پیام‌رسانی شامل همه اطلاعات ازجمله اطلاعات قراردادهای هوشمند می‌شوند.

لایه تراکنش هیچ اطلاعی از ماهیت محتوا در لایه پیام‌رسانی ندارد. تمامی اطلاعات در لایه پیام‌رسانی به‌صورت بسته‌بندی شده (Wrapped) ذخیره می‌شود. درنتیجه می‌توان اطلاعات تراکنش از دفاتر و زنجیره‌های مختلف را در یک لایه ذخیره کرد.

لایه فیلتر و مرتب‌سازی (Filtering and Ordering Layer)

لایه فیلتر کردن و مرتب کردن پیام‌ها، تراکنش‌هایی که در لایه پیام‌رسانی دریافت شده است را مرتب می‌کند. در این لایه، پیام‌هایی که در لایه پیام‌رسانی به‌عنوان پیام خارج از بلاکچین یا همان آف‌چین (Off-Chain) دسته‌بندی شده‌اند، فیلتر و مرتب می‌شوند. این لایه همچنین پیام‌ها را طوری مرتب می‌کند که بسته به نیاز و الگوی اپلیکیشن، کاربرد داشته باشند. به‌عنوان مثال یک اپلیکیشن برای تایید کردن یک تراکنش، به جابه‌جایی و انتقال تعداد مشخصی کوین نیاز دارد. یا اپلیکیشن می‌تواند تنها تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های خاص را تایید کند. این نوع از پیام‌ها و تراکنش‌ها در لایه فیلتر کوانت، مرتب می‌شوند.

لایه اپلیکیشن (Application Layer)

لایه اپلیکیشن را می‌توان لایه مدیریتی در ساختار کوانت دانست. در این لایه، چارچوب‌ها و متدها برای مدیریت و کنترل همه لایه‌های دیگر مشخص می‌شود. چارچوب‌ها مثلا می‌تواند شامل قوانین ارتباط بین بلاکچین‌ها باشد. در این لایه، هر اپلیکیشن مولتی‌چین از دیگر اپلیکیشن‌ها جدا می‌شود.

اپلیکیشن‌ها برای استفاده از Overledger باید دو نوع قوانین و چارچوب تنظیم کنند. یکی از آن‌ها الزامی و دیگری اختیاری است. این قوانین درنهایت مشخص می‌کنند که ارتباط بین کاربران و اپلیکیشن‌های دیگر در کوانت چطور پیش برود. اپلیکیشن‌ها می‌توانند با استفاده از لایه پیام‌رسانی با هم ارتباط داشته باشند. این پیام‌ها از لایه‌های فیلتر و مرتب‌سازی رد شده و به لایه اپلیکیشن می‌رسند. البته قبل از آن هر تراکنش یا پیام باید چارچوب‌های اپلیکیشن و بلاکچین خود را رعایت کرده باشد.

ارز دیجیتال کوانت (QNT) چیست؟

هر شبکه بلاکچینی برای مدیریت تراکنش‌ها یا ساختار حاکمیتی به یک توکن اصلی یا نیتیو نیاز دارد. ارز دیجیتال کوانت با نماد QNT ارز دیجیتال یا همان توکن اصلی کوانت نتورک محسوب می‌شود که با استاندارد ERC-20 توسعه یافته است. البته این توکن وابسته به یک بلاکچین نیست و می‌توان آن را بین بلاکچین‌های مختلف جابه‌جا کرد. سازمان The Swiss Financial Market Supervisory Authority موسوم به FINMA مدیریت و حفاظت از ارز دیجیتال QNT را برعهده دارد و آن را در دسته توکن‌های کاربردی پذیرفته است.

ارز دیجیتال QNT در اکوسیستم کوانت کاربردهای متنوعی دارد. به‌عنوان مثال توسعه‌دهنده‌ها برای ساخت اپلیکیشن و اتصال آن به اورلجر نیاز به توکن QNT دارند. البته آن‌ها می‌توانند مجوز استفاده از سرویس‌های کوانت نتورک را با استفاده از پول سنتی یا فیات بخرند. این پول‌ها سپس در خزانه کوانت (Quant Treasury) به ارز دیجیتال QNT تبدیل می‌شوند. درنتیجه کسب‌وکارهای سنتی هم بدون نگرانی از چالش ارتباط با صرافی‌های بلاکچینی، می‌توانند از قابلیت‌های کوانت استفاده کنند.

از کاربردهای دیگر ارز دیجیتال QNT می‌توان به پرداخت هزینه خواندن و نوشتن عملیات روی اورلجر اشاره کرد. هزینه تراکنش‌ها ابتدا بر اساس پول فیات مشخص شده، اما درنهایت به ارز دیجیتال QNT تبدیل می‌شوند. توسعه‌دهنده‌ها هم می‌توانند ثبت‌نام در اپلیکیشن یا هزینه استفاده از سرویس‌های آن را با QNT دریافت کنند. البته هر ارز دیجیتال دیگری را هم می‌توان برای پرداخت هزینه اپلیکیشن‌های متصل به Overledger استفاده کرد.

ارز دیجیتال QNT برای کاربران نهایی اپلیکیشن‌های غیر متمرکز هم کاربرد دارد. آن‌ها با هولد کردن ارز دیجیتال QNT می‌توانند مجوز استفاده از اپلیکیشن‌های خود را تمدید کنند. در حال حاضر منابع اشاره‌ای به کاربرد حاکمیتی ارز دیجیتال QNT نکرده‌اند. البته شاید در آینده تیم کوانت به سمت غیر متمرکز کردن سیستم حاکمیت اکوسیستم هم پیش برود و QNT حق رای را هم به هولدرها بدهد.

چطور ارز دیجیتال کوانت QNT بخریم؟

ارز دیجیتال کوانت به‌خاطر محبوبیت بالا در بسیاری از صرافی‌های معتبر عرضه می‌شود. برای خرید QNT می‌توانید از صرافی‌های بین‌المللی مثل بایننس، کوین‌بیس، کوکوین، یونی‌سواپ، بای‌بیت و بسیاری از صرافی‌های دیگر استفاده کنید. این صرافی‌ها، امکان ترید QNT را با ارزهای معروف مثل BTC, USDT, EUR, ETH و ارزهای مشابه را به شما می‌دهند.

برای خرید ارز QNT در ایران و با پرداخت ریال، می‌توانید از رمزینکس استفاده کنید. صرافی معتبر رمزینکس به شما امکان می‌دهد که با پرداخت ریال، ارز اینجین کوین بخرید. همچنین می‌توانید ارز QNT خود را بفروشید و ریال دریافت کنید.

خرید و فروش ارز دیجیتال در رمزینکس به آسانی انجام می‌شود. در این صرافی صدها ارز دیجیتال با حجم بازار مناسب عرضه می‌شوند. خرید و فروش در رمزینکس با ریال یا ارزهای دیجیتال دیگر مثل بیت کوین و تتر امکان‌پذیر است.

برای خرید QNT در رمزینکس نیاز به ثبت‌نام و احراز هویت دارید. ثبت‌نام در رمزینکس به راحتی و با استفاده از یک شماره موبایل یا ایمیل امکان‌پذیر است. فرایند ثبت‌نام بسیار سریع و آسان انجام می‌شود.

احراز هویت در رمزینکس هم به سرعت انجام می‌شود. تنها باید مدارک مورد نظر را در سایت یا اپلیکیشن بارگذاری کنید تا در سریع‌ترین زمان، هویت شما احراز شود. سپس می‌توانید QNT یا هر ارز دیجیتال دیگر را به‌راحتی بخرید و بفروشید.

کارمزد خرید و فروش کوانت

کارمزد معاملات خرید کوانت در رمزینکس به صورت درصد از هر دو طرف معامله یعنی سفارش‌دهنده (کسی که سفارش را ثبت می‌کند) و سفارش‌پذیر (کسی که سفارش را تکمیل می‌کند) دریافت می‌شود. این میزان کارمزد به حجم معاملات یک ماه اخیر کاربر بستگی دارد.

حجم معاملات ماهیانهMaker (سفارش دهنده)Taker (سفارش پذیر)

کامزد انتقال به کیف پول کوانت

کارمزدهای برداشت براساس کارمزدهای جهانی شبکه ی بلاک چین رمز ارز ها محاسبه شده است. حداکثر کارمزد انتقال ارز دیجیتال کوانت به کیف پول، 1000000 کوانت می باشد. لازم به ذکر است میزان کارمزد برداشت ارز دیجیتال با توجه به حجم مبادلات و میزان ترافیک متغیر می باشد.

سوالات متداول

کوانت نتورک یک راهکار بلاکچینی با تمرکز روی کسب‌وکارها است که امکان توسعه اپلیکیشن‌های غیر متمرکز چند بلاکچینی را به توسعه‌دهنده‌ها می‌دهد.

ارز دیجیتال کوانت با نماد QNT برای پرداخت هزینه‌های اکوسیستم کوانت استفاده می‌شود و ارز دیجیتال اصلی یا نیتیو شبکه Quant است.

برای خرید ارز دیجیتال QNT از صرافی رمزینکس استفاده کنید. در این صرافی صدها ارز دیجیتال را با کارمزد پایین و ثبت‌نام و احراز هویت سریع بخرید و بفروشید.

سیستم‌عامل اورلجر درواقع مجموعه رابط‌های کاربری است که امکان توسعه اپلیکیشن‌های چند بلاکچینی را به توسعه‌دهنده‌ها می‌دهد.

شبکه کوانت برای سازمان‌هایی که به‌دنبال توسعه بلاکچین هستند و همچنین بانک‌ها برای توسعه CBDC کاربرد دارد.

تغییرات قیمت کوانت

بیشترین قیمت

69,088,517irr

کمترین قیمت

69,088,517irr

آنالیز

شاخص برایند تحلیل تکنیکال کوانت

این شاخص به صورت آنی نمایی کلی از تحلیل تکنیکال کوانت در بازه زمانی (time frame) انتخاب شده را نمایش می‌دهد. این ابزار، برایندی از محبوب‌ترین اندیکاتورهای تکنیکال کوانت همچون میانگین متحرک همگرایی/ واگرایی (MACD)، ایچیموکو، استوکاستیک، مومنتوم و شاخص قدرت نسبی (RSI) است. در این شاخص با انتخاب بازه زمانی مورد نظر خود، می‌توانید مشاهده کنید که طبق داده‌های اندیکاتورهای تکنیکال، شرایط کوانت برای انجام چه معامله‌ای مناسب‌تر است. توجه داشته باشید که این شاخص صرفا داده‌های تکنیکال را در نظر می‌گیرد و برای سرمایه‌گذاری باید عوامل دیگر مانند ویژگی‌های بنیادین ارز را نیز بررسی کنید.