پارادایم پیشگام سرمایه‌گذاری کلان در بلاک‌چین نسل یک جدید - رمزینکس
۱۲ آبان ۱۴۰۳ اخبار
  1. قیمت امروز میم فای ‌شنبه ۱۲ آبان در بازار پیش از عرضه
  2. پاسخ پازل امروز ربات میجر شنبه ۱۲ آبان + آموزش تصویری
  3. قیمت ایکس امپایر (ماسک امپایر) امروز ۱۲ آبان به تومان و دلار
  4. قیمت امروز میجر (Major) شنبه‌ ۱۲ آبان در بازار پیش از عرضه
  5. توقف بانک‌ها از ارائه خدمات بانکی ارز دیجیتال
  6. تتر تمرکز خود را از بازارهای ایالات متحده دور می‌کند
  7. بنیان‌گذار گات بیت به کلاهبرداری اینترنتی و دستکاری بازار متهم شد
  8. نرخ بیکاری آمریکا منتشر شد
  9. کد مخفی ویدیو تپ سواپ امروز شنبه ۱۲ آبان به همراه آموزش وارد کردن

پارادایم پیشگام سرمایه‌گذاری کلان در بلاک‌چین نسل یک جدید

 
۲۱ فروردین ۱۴۰۳   ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
  2 دقیقه
علامت ارز دیجیتال سولانا در پس‌زمینه‌ی سیاه

شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر (VC) برجسته‌ی «پارادایم»، رهبری دور تأمین مالی قابل توجهی به ارزش ۲۲۵ میلیون دلار را برای یک شبکه‌ی بلاک‌چین لایه-۱ جدید بر عهده گرفته است. این اقدام، پارادایم را در جایگاهی قرار می‌دهد که می‌تواند برای کسب سهم بازار در کنار شبکه‌های شناخته‌شده‌ای مانند سولانا به رقابت بپردازد.

موناد لبز (Monad Labs)، شرکت بلاک‌چینی پشت این پروژه‌ی بلندپروازانه، در تلاش است تا یک شبکه‌ی قرارداد هوشمند لایه-۱ با سرعت تراکنش بالاتر و هزینه‌های کمتر نسبت به اتریوم بسازد. به گفته‌ی آقای «کئون هون»، بنیانگذار موناد لبز، تکمیل این دور تأمین مالی پس از یک دوره‌ی توسعه‌ی دوساله‌ی فشرده صورت گرفته است. وی در مصاحبه‌ای با مجله‌ی فورچون توضیح داد:

«پس از تقریباً دو سال توسعه‌ی فشرده… در دوره‌ای که بخش قابل توجهی از جامعه‌ی تحقیقاتی بر روی راه‌حل‌های مقیاس‌پذیری مانند رول‌آپ، در دسترس‌بودن داده و سایر رویکردها تمرکز کرده بود، موناد عمیقاً به حوزه‌ی اجرای خالص (Pure Execution) وارد شد.»

طبق اعلامیه‌ی رسمی منتشر شده در تاریخ ۲۴ اسفند توسط موناد، راه‌حل لایه-۱ آینده، به‌طور کامل با ماشین مجازی اتریوم (EVM) سازگار بوده و قادر به پردازش تا ۱۰,۰۰۰ تراکنش در ثانیه (TPS) خواهد بود.

با وجود جایگاه اتریوم به عنوان قطب اصلی امور مالی غیرمتمرکز (DeFi)، این شبکه با کمبودهای قابل توجهی مانند کارمزدهای گزاف گاز در هنگام تراکم شبکه دست و پنجه نرم می‌کند. «موناد لبز» با پلتفرم لایه-۱ خود که بر اجرای تراکنش تمرکز دارد، در تلاش است تا به این نواقص رسیدگی کند. آقای هون تأکید کرد:

«ما تقاضای قابل توجهی برای یک EVM کارآمدتر را شناسایی کردیم و با وجود این تقاضا، فقدان تلاش‌های هماهنگ برای رفع این مشکل به چشم می‌خورد.»

رونمایی از این دور سرمایه‌گذاری کلان با افزایش علاقه‌ی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر به پروژه‌‌های رمزنگاری همزمان شده است. «مزو»، یک شبکه لایه-۲ بیت کوین، به تازگی در تاریخ ۲۱ فروردین دور سرمایه‌گذاری سری A به ارزش ۲۱ میلیون دلار را با رهبری شرکت «پانtera» به اتمام رساند. «مزو» با تسهیل ایجاد بازده برای سرمایه‌گذاران بر اساس مدت نگهداری توکن‌هایشان، خود را به عنوان یک «لایه اقتصادی بیت کوین» معرفی می‌کند.

علاوه بر این، در تاریخ ۱۵ فروردین گزارش‌هایی در مورد مذاکرات پارادایم برای تأمین مالی صندوق جدیدی به ارزش ۸۵۰ میلیون دلار منتشر شد. این رقم بالقوه، نشان‌دهنده‌ی بزرگترین جذب سرمایه در صنعت ارزهای دیجیتال از ماه مه ۲۰۲۲ به شمار می‌رود. در آن زمان، شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر مستقر در سیلیکون ولی، «آندریسن هوروویتز» (a16z) موفق به جذب سرمایه‌گذاری رکوردشکنی معادل ۴.۵ میلیارد دلار شد.

احیای سرمایه‌گذاری خطرپذیر در حوزه ارزهای دیجیتال در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴، نشان‌دهنده‌ی یک چرخش قابل توجه و معکوس شدن روندی کاهشی دو ساله است. پلتفرم تحلیل داده‌ی «کریپتو کوریو» از افزایش ۳۸ درصدی وجوه سرمایه‌گذاری‌شده در مقایسه با سه ماهه قبل خبر می‌دهد. این امر، نشانه‌ای از تجدید اعتماد و اشتیاق سرمایه‌گذاری در فضای ارزهای دیجیتال است.

منبع: Cointelegraph

به این post امتیاز دهید
هومن شالچی
درباره هومن شالچی
فارغ‌التحصیل رشته‌ی MBA گرایش مارکتینگ از دانشگاه خوارزمی تهران. بیش از ۷ سال سابقه‌ی کار در زمینه‌ی توسعه‌ی کسب و کار، دیجیتال مارکتینگ و سئو و تولید محتوا. علاقه‌مند و فعال در حوزه کریپتو و دیگر حوزه‌های سرمایه‌گذاری و دنبال‌کننده ترندهای روز بازار رمزارز مانند آلت‌کوین‌ها و همچنین سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت در این حوزه.
درباره هومن شالچی بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید