بیتتورنت(هزارتایی)
بیتتورنت(هزارتایی)(1000btt)

خرید و فروش بیت تورنت (هزارتایی) با کمترین کارمزد + قیمت لحظه ای بیت تورنت (هزارتایی) BTT

آخرین قیمت به ریال

844IRR

آخرین قیمت به تتر

0.00USDT

تغییر قیمت

4.58 %

پرداخت میکنم

ریال

ریال

دریافت میکنم

بیتتورنت(هزارتایی)

بیتتورنت(هزارتایی)

بازارهای معاملاتی بیتتورنت(هزارتایی)

  • بیتتورنت(هزارتایی)

    بیتتورنت(هزارتایی)

    (1000btt)

    844 irr

    4.58 %
    arrow_drop_up

معرفی ارز بیتتورنت(هزارتایی) (1000bittorrent)

سرویس‌های غیر متمرکز اشتراک فایل از مدت‌ها پیش از به شهرت رسیدن بلاکچین و ارزهای دیجیتال در بین کاربران دنیای فناوری مشهور بودند. بیت تورنت یکی از این سرویس‌ها محسوب می‌شود که از ابتدای قرن ۲۱ به‌عنوان یکی از مشهورترین پروتکل‌های ارتباطی برای اشتراک همتا به همتای داده کاربرد داشت. این سرویس از زیرساخت تورنت استفاده می‌کند که اشتراک‌گذاری بدون نیاز به سرورهای متمرکز و شرکت‌های واسطه را ممکن کرده است. ترکیب بیت تورنت با دنیای ارزهای دیجیتال در سال‌های پایانی دهه ۲۰۱۰ انجام و ارز دیجیتال BTT به‌عنوان ارز دیجیتال رسمی این پلتفرم معرفی شد. ارز دیجیتال BTT به لطف کامیونیتی فعال بلاکچین ترون و بنیان‌گذار آن یعنی جاستین سان، در سال‌های اولیه عرضه رشدهای قابل‌توجهی را تجربه کرد. البته قیمت بیت تورنت بعدا به خاطر شرایط بازار و عوامل دیگر سقوط کرد و به همین دلیل با قیمت پاییت و اغلب در دسته‌های هزارتایی در صرافی‌ها خرید و فروش می‌شود.

بیت تورنت (BitTorrent) چیست؟

در سال‌های ابتدایی قرن ۲۱، استقبال کاربران از دنیای فناوری و سرویس‌های اینترنتی رشد بسیار سریعی داشت. در آن سال‌ها بیت تورنت (BitTorrent) متولد شده و بسیاری از علاقه‌مندان به موسیقی و فیلم را به خود جذب کرد. این نرم‌افزار اشتراک فایل به کاربران امکان می‌داد که با استفاده از زیرساخت تورنت، فایل‌های با کیفیت بالا را با به‌صورت همتا به همتا (P2P) با هم به اشتراک بگذارند. درواقع تورنت و نرم‌افزار تورنت را می‌توان از اولین نمونه‌های استفاده از زیرساخت غیر متمرکز در دنیای فناوری دانست. زیرساخت‌هایی که با از بین بردن واسطه‌ها، تجربه جدیدی را در اختیار کاربران اینترنت قرار دادند.

کاربران با استفاده از بیت تورنت به جای دانلود کردن فایل‌های حجیم از یک سرور، به شبکه‌ای از کامپیوترها وصل می‌شدند که همگی با استفاده از نرم‌افزار بیت تورنت، فایل‌ها را با هم به اشتراک می‌گذاشتند. سرویس بیت تورنت باوجود همه انتقادها و چالش‌های کپی رایت، با سرعت زیادی رشد کرد و به خاطر زیرساخت غیر متمرکز، امکان محدود کردن آن وجود نداشت.

رشد سریع بیت تورنت در جذب کاربر، با درآمدزایی و کسب سود از سرویس همراه نبود. تبدیل کاربری‌های متنوع این سرویس به درآمد، برای بنیان‌گذارها به چالشی بزرگ تبدیل شده بود. به همین دلیل سرمایه‌گذارها برای خرید آن و استفاده از زیرساخت غیر متمرکز اعلام آمادگی کردند. بنیاد ترون (Tron Foundation) در سال ۲۰۱۹ بیت تورنت را خریداری کرد و مدیریت کامل آن را در دست گرفت. بنیاد ترون، قبلا با توسعه بلاکچین ترون به شهرت رسیده بود. این بنیاد برای ایجاد زیرساخت‌های مالی در بیت تورنت، ارز دیجیتال BTT را در همان سال به بازار معرفی کرد. این ارز برای ایجاد انگیزه‌های مالی برای کاربران فعال در بیت تورنت توسعه پیدا کرد و البته از همان ابتدا، با انتقادهای زیادی روبه‌رو شد.

یکی از چالش‌هایی که زیرساخت غیر متمرکز بیت تورنت در سال‌های فعالیت تجربه می‌کرد، سرعت پایین دانلود و حذف فایل‌ها از سرورهای غیر متمرکز بود. به هرحال عدم وجود انگیزه‌های مالی برای کاربران باعث می‌شد که تعهد زیادی برای فعالیت در شبکه نداشته باشند. ارز دیجیتال BTT قرار بود این چالش را برای فعالان شبکه برطرف کند. خرید ارز دیجیتال BTT برای کاربرانی مناسب است که به دنبال سرعت بالاتر و دسترسی بهتر به فایل‌ها هستند. همچنین نودهای فعال شبکه هم ارز بیت تورنت را به‌عنوان پاداشی برای فعالیت مستمر خود دریافت می‌کنند.

نگاهی به تاریخچه بیت تورنت

برد کوهن (Brad Cohen) و دیوید هریسون (David Harrison) دو توسعه‌دهنده‌ای بودند که در سال ۲۰۰۱ بیت تورنت را به بازار عرضه کردند. بعد از نزدیک به دو دهه فعالیت هم بنیاد ترون، بیت تورنت را با هدف توسعه کاربری‌ها و جذب کاربران جدید، خرید.

ارز دیجیتال BTT ابتدا با یک عرضه اولیه عمومی (ICO) در سال ۲۰۱۹ به بازار معرفی شد. در عرضه اولیه، ۶ درصد از کل توزیع توکن‌ها به خریداران عرضه شد که جذب سرمایه ۷/۲ میلیون دلاری را برای بیت تورنت به‌همراه داشت. البته بخشی از عرضه اولیه هم به بنیاد ترون، بنیاد بیت تورنت، ایردراپ‌های بعدی، شرکا و همچنین رشد اکوسیستم بیت تورنت اختصاص پیدا کرد.

معماری و اپلیکیشن غیر متمرکز بیت تورنت

بعد از اینکه زیرساخت بلاکچین به بیت تورنت اضافه شد، معماری این نرم‌افزار تاحدی تغییر کرد. انتقال فایل‌ها هنوز توسط نرم‌افزار BitTorrent انجام می‌شود. درواقع تقسیم شدن فایل‌ها، ارسال و دریافت درخواست فایل و ترکیب قسمت‌های مختلف یک فایل هنوز به همان سیستم قبل انجام می‌شود. تنها نکته جدید، اضافه شدن زیرساخت بلاکچین ترون به بیت تورنت است که برای تایید و ثبت تراکنش‌های ارز دیجیتال BTT استفاده می‌شود.

وقتی یک درخواست‌دهنده فایل در بیت تورنت یک فایل را درخواست می‌کند، درصورت نیاز به قابلیت‌های بیشتر باید قیمتی به‌صورت ارز دیجیتال BTT برای سرویس مطرح کند. وقتی قیمت پیشنهادی تایید شود، یک کانال پرداختی روی بلاکچین ترون برای انتقال ارز دیجیتال ایجاد می‌شود. این کانال، درخواست‌دهنده و تامین‌کننده فایل را مستقیما به هم متصل می‌کند. پرداخت‌ها همچنین به‌صورت پرداخت‌های خرد از یک درخواست‌دهنده به چند میزبان فایل هم انجام می‌شود. درنهایت همه تراکنش‌ها پیش از نهایی شدن باید در شبکه ترون ثبت و تایید شوند.

یکی از کاربردهای جذابی که اضافه شدن ترون به بیت تورنت در پی داشت، امکان اجرای اپلیکیشن‌های غیر متمرکز به لطف توسعه قراردادهای هوشمند بود. توسعه‌دهنده‌ها با قراردادهای هوشمند اپلیکیشن‌هایی را برای کاربران آماده می‌کنند که قابلیت‌های بیشتری را به شبکه بیت تورنت اضافه خواهد کرد.

از اپلیکیشن‌های غیر متمرکز پرکاربرد در بیت تورنت می‌توان به BitTorrent Speed اشاره کرد. این اپلیکیشن به کاربران امکان می‌دهد با پرداخت ارز دیجیتال BTT، پهنای باند بیشتری را از میزبان‌های فایل‌ها درخواست کنند. درنتیجه با پرداخت ارز بیت تورنت، سرعت دانلود هم بیشتر می‌شود.

اپلیکیشن دیگر به نام BitTorrent File System یا BTFS در اختیار کاربران بیت تورنت قرار دارد که یک پروتکل ذخیره‌سازی فایل است. این پروتکل با هدف حذف چالش‌های ذخیره‌سازی فایل روی سرورهای متمرکز، به اکوسیستم بیت تورنت معرفی شد. این پروتکل رویکردی مشابه رقبای بیت تورنت همچون فایل‌کوین، سیاکوین و استورج دارد.

ارز دیجیتال BTT چیست؟

پیاده‌سازی لایه‌های انگیزه مالی روی بیت تورنت که سال‌ها به‌صورت رایگان کار کرده بود، چالش‌های زیادی داشت، اما به‌هرحال انجام شد. ارز دیجیتال BTT ارز دیجیتال اصلی برای شبکه بیت تورنت محسوب می‌شود که دسترسی به سرویس‌های متنوع جدید را برای کاربران فراهم می‌کند. خرید بیت تورنت برای کاربرانی که به‌دنبال سرویس‌های حرفه‌ای‌تر و کامل‌تر در سیستم اشتراک فایل هستند، الزامی است. به همین دلیل تقاضا برای خرید ارز دیجیتال BTT همیشه وجود دارد. البته تقاضا برای خرید، تنها عامل تاثیرگذار روی قیمت بیت تورنت نیست و شرایط بازار و چالش‌های توسعه‌ای هم روی آن تاثیر می‌گذارند.

زیرساخت غیر متمرکز، لایه اصلی تشکیل‌دهنده نرم‌افزار بیت تورنت محسوب می‌شود. این نرم‌افزار برای کاربرانی مناسب است که قصد دسترسی به شبکه غیر متمرکز اشتراک‌‌گذاری فایل دارند. تراکنش‌ها در بیت تورنت همزمان با درخواست دانلود فایل از یک کاربر به کاربر دیگر، اجرا می‌شود. ارائه‌دهنده‌ها فایل‌ها را به‌صورت تقسیم‌شده بین همدیگر میزبانی می‌کنند. زمانی که یک فایل ازسوی کاربر درخواست می‌شود، این بخش‌های تقسیم‌شده از چند ارائه‌دهنده یا همان میزبان دریافت شده و بعد از اتصال، به کاربر درخواست‌دهنده ارسال می‌شود.

همان‌طور که گفته شد، ارز دیجیتال BTT یک ساختار انگیزه مالی را هم به بیت تورنت اضافه کرد. درخواست‌دهنده‌ها با پرداخت ارز بیت تورنت می‌توانند خدمات بیشتری مثل فضای بکاپ از راه دور و همچنین پهنای باند بیشتر برای دانلود یک فایل را دریافت کنند. در مجموع همین ساختار انگیزه مالی یکی از عوامل افزایش شهرت ارز دیجیتال BTT بود، اما در ادامه چالش‌های زیادی برای این ارز پیش آمد و قیمت آن دچار نوسان‌های شدید شد. درنهایت خرید بیت تورنت و سرمایه‌گذاری در این ارز دیجیتال باید با آشنایی کامل با شرایط بازار و همچنین آینده پروژه انجام شود.

چطور ارز بیت تورنت BTT بخریم؟

ارز بیت تورنت به‌خاطر محبوبیت بالا در بسیاری از صرافی‌های معتبر عرضه می‌شود. برای خرید ارز دیجیتال BTT می‌توانید از صرافی‌های بین‌المللی معتبر استفاده کنید. البته اغلب آن‌ها چالش تحریم و KYC دارند.

برای خرید ارز BTT در ایران و با پرداخت ریال، می‌توانید از رمزینکس استفاده کنید. صرافی معتبر رمزینکس به شما امکان می‌دهد که با پرداخت ریال، ارز بیت تورنت بخرید. همچنین می‌توانید ارز دیجیتال BTT خود را بفروشید و ریال دریافت کنید.

خرید و فروش ارز دیجیتال در رمزینکس به آسانی انجام می‌شود. در این صرافی صدها ارز دیجیتال با حجم بازار مناسب عرضه می‌شوند. خرید و فروش در رمزینکس با ریال یا ارزهای دیجیتال دیگر مثل بیت کوین و تتر امکان‌پذیر است.

برای خرید BTT در رمزینکس نیاز به ثبت‌نام و احراز هویت دارید. ثبت‌نام در رمزینکس به راحتی و با استفاده از یک شماره موبایل یا ایمیل امکان‌پذیر است. فرایند ثبت‌نام بسیار سریع و آسان انجام می‌شود.

احراز هویت در رمزینکس هم به سرعت انجام می‌شود. تنها باید مدارک مورد نظر را در سایت یا اپلیکیشن بارگذاری کنید تا در سریع‌ترین زمان، هویت شما احراز شود. سپس می‌توانید ارز دیجیتال BTT یا هر ارز دیجیتال دیگر را به‌راحتی بخرید و بفروشید.

کارمزد خرید و فروش بیتتورنت(هزارتایی)

کارمزد معاملات خرید بیتتورنت(هزارتایی) در رمزینکس به صورت درصد از هر دو طرف معامله یعنی سفارش‌دهنده (کسی که سفارش را ثبت می‌کند) و سفارش‌پذیر (کسی که سفارش را تکمیل می‌کند) دریافت می‌شود. این میزان کارمزد به حجم معاملات یک ماه اخیر کاربر بستگی دارد.

حجم معاملات ماهیانهMaker (سفارش دهنده)Taker (سفارش پذیر)

کامزد انتقال به کیف پول بیتتورنت(هزارتایی)

کارمزدهای برداشت براساس کارمزدهای جهانی شبکه ی بلاک چین رمز ارز ها محاسبه شده است. حداکثر کارمزد انتقال ارز دیجیتال بیتتورنت(هزارتایی) به کیف پول، 100 بیتتورنت(هزارتایی) می باشد. لازم به ذکر است میزان کارمزد برداشت ارز دیجیتال با توجه به حجم مبادلات و میزان ترافیک متغیر می باشد.

سوالات متداول

بیت تورنت یک پلتفرم غیر متمرکز برای اشتراک‌گذاری فایل است که انتقال فایل به‌صورت سریع و بدون نیاز به واسطه را برای کاربران ممکن می‌کند

بیت تورنت پس از خریده شدن توسط بنیاد ترون، روی بلاکچین ترون اجرا شده و تراکنش‌های آن روی این شبکه تایید و ثبت می‌شود.

ارز دیجیتال BTT ارز دیجیتال اصلی بیت تورنت است که برای پرداخت هزینه و خرید سرویس‌های بیشتر و دسترسی به سرعت بالاتر دانلود فایل استفاده می‌شود.

ارز دیجیتال BTT بعد از معرفی در سال ۲۰۱۹ رشد شدیدی داشت، اما بعد از آن سقوط و نوسان‌های شدیدی را تجربه کرد. شاید این ارز دیجیتال در آینده مجددا شانس رشد داشته باشد.

برای خرید ارز دیجیتال BTT از صرافی رمزینکس استفاده کنید. صدها ارز دیجیتال را در این صرافی با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید.

تغییرات قیمت بیتتورنت(هزارتایی)

بیشترین قیمت

802irr

کمترین قیمت

890irr

آنالیز

شاخص برایند تحلیل تکنیکال بیتتورنت(هزارتایی)

این شاخص به صورت آنی نمایی کلی از تحلیل تکنیکال بیتتورنت(هزارتایی) در بازه زمانی (time frame) انتخاب شده را نمایش می‌دهد. این ابزار، برایندی از محبوب‌ترین اندیکاتورهای تکنیکال بیتتورنت(هزارتایی) همچون میانگین متحرک همگرایی/ واگرایی (MACD)، ایچیموکو، استوکاستیک، مومنتوم و شاخص قدرت نسبی (RSI) است. در این شاخص با انتخاب بازه زمانی مورد نظر خود، می‌توانید مشاهده کنید که طبق داده‌های اندیکاتورهای تکنیکال، شرایط بیتتورنت(هزارتایی) برای انجام چه معامله‌ای مناسب‌تر است. توجه داشته باشید که این شاخص صرفا داده‌های تکنیکال را در نظر می‌گیرد و برای سرمایه‌گذاری باید عوامل دیگر مانند ویژگی‌های بنیادین ارز را نیز بررسی کنید.