۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ اخبار
  1. سیگنال خرید سیلور؛ مایکرواستراتژی در آستانه ۶۰۰ هزار BTC
  2. کد مورس امروز همستر کامبت ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
  3. کارت های امروز همستر کامبت یکشنبه ۱۴ اردیبهشت (Hamster GameDev)
  4. بایننس و قرقیزستان؛ توافقی برای آینده دیجیتال آسیای مرکزی
  5. قیمت پای نتورک به تومان امروز ۱۴ اردیبهشت در صرافی‌ها
  6. کارتهای بامز امروز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت + راهنمای تصویری
  7. کارت های امروز تپ کوین (Tapcoin) ۱۴ اردیبهشت
  8. قیمت امروز بلوم (BLUM) یکشنبه ۱۴ اردیبهشت
  9. رقابت اتریوم و BNB برای رهبری لایه اول (L1) در ۲۰۲۵
  10. رشد ۶۰ درصدی سویی، تحلیل شاخص‌های کلیدی صعود قیمت
  11. افزایش حجم معاملات آتی اتریوم در CME با رشد ۲۳۹٪
  12. ۴۰ شرکت رمزارزی تا سال ۲۰۲۷ در تیررس نظارت اتحادیه اروپا
  13. درآمد ۲۲۲ میلیون دلاری سولانا در سه‌ماهه اول ۲۰۲۵
  14. خداحافظی وارن بافت پس از ۶۰ سال مدیریت
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

افزایش حجم معاملات آتی اتریوم در CME با رشد ۲۳۹٪

 
12 ساعت پیش
  2 دقیقه
افزایش حجم معاملات آتی اتریوم در CME با رشد ۲۳۹٪

  CME Group بزرگ‌ترین بازار معاملات مشتقه در جهان است که بستری قانون‌گذاری‌شده برای معامله ابزارهایی همچون قراردادهای آتی، اختیار معامله، اوراق قرضه و رمزارزها را فراهم می‌کند. بر اساس گزارش رسمی گروه CME، حجم معاملات مشتقات رمزارزی در ماه آوریل ۲۰۲۵ با رشد چشمگیر ۱۲۹ درصدی مواجه شده است؛ اتفاقی که بخش عمده آن به رشد چشمگیر قراردادهای آتی اتریوم بازمی‌گردد. طبق این گزارش، حجم معاملات آتی اتریوم به‌تنهایی با رشد ۲۳۹ درصدی همراه بوده که بیانگر افزایش بی‌سابقه علاقه نهادهای سرمایه‌گذار به ابزارهای مالی قانون‌گذاری‌شده است.

یکی از مدیران ارشد CME، جیوانی ویسیوسو، اعلام کرد ابزارهای مشتقه‌ای که بر پایه بهره‌وری سرمایه طراحی شده‌اند، نقش مهمی در جذب سرمایه‌گذاران نهادی ایفا کرده‌اند. به گفته وی، علاوه بر اتریوم، قراردادهای آتی میکرو بیت‌کوین نیز با رشد ۱۱۵ درصدی روبه‌رو شده‌اند و شرکت در حال توسعه محصولات مشابه برای دارایی‌های کلان‌تر نظیر بیت‌کوین و اتریوم است. راه‌اندازی قراردادهای آتی XRP نیز نشان‌دهنده تلاش برای پوشش تقاضای متنوع نهادهای مالی است.

بخشی از این رشد را می‌توان به ارتقاهای اخیر شبکه اتریوم و توسعه ETFهای مرتبط نسبت داد. این پیشرفت‌ها از منظر تاریخی همواره لحظات مهمی در جذب سرمایه نهادی به بازار رمزارزها بوده‌اند. همچنین، تنوع در محصولات مشتقه، نشانگر رشد نقدینگی قانون‌مند در بازار دارایی‌های دیجیتال است.

رشد چشمگیر قراردادهای آتی اتریوم در بازار رسمی CME، نشانگر آن است که نهادهای مالی بین‌المللی در حال بازتعریف استراتژی‌های خود با تمرکز بر اتریوم هستند. این تغییر رفتار می‌تواند بیانگر اطمینان بالاتر نسبت به آینده این رمزارز و نقش آن در سبدهای سرمایه‌گذاری کلان باشد. برای معامله‌گران، چنین سیگنالی نه تنها معیاری برای سنجش عمق بازار جهانی است، بلکه می‌تواند مبنایی برای تصمیم‌گیری هوشمندانه‌تر در بازار باشد. در صورت تثبیت این روند و با ورود و خرید اتریوم از طرف سرمایه گذاران نهادی بیشتر، احتمال حرکت بلندمدت به سمت جایگاه دارایی پیشرو در بازار جهانی دور از ذهن نیست.

این خبر با توجه به نوسانات و عوامل مختلف تاثیرگذار بر بازار کنونی برای کمک به شما در تصمیم‌گیری بهتر نوشته شده و رمزینکس مسئولیتی نسبت به تغییرات آینده و سود و زیان شما نخواهد داشت.

به این post امتیاز دهید
تصویر پروفایل احسان زید آبادی
درباره احسان زید آبادی
احسان زیدآبادی هستم. محقق و مشاور بازارهای مالی بخصوص ارزدیجیتال با 5 سال سابقه فعالیت در بازار کریپتو و فارکس. علاقه من به بلاکچین و ارزدیجیتال باعث شد از سال 2019 مقالات، تحلیل ها و تجربیات خود را با علاقمندان این حوزه به اشتراک بگذارم و از این طریق سهم کوچکی در رشد و شکوفایی جامعه فعالان بازار کریپتو و فارکس در شهر و کشورم داشته باشم.
درباره احسان زید آبادی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>