سیف
سیفsafe

خرید و فروش سیف با کم‌ترین کارمزد + چارت قیمت لحظه‌ای سیف (SAFE)

آخرین قیمت به ریال

594,643IRR

آخرین قیمت به تتر

0.93USDT

تغییر قیمت

2.26 %

نمودار و تحلیل سیف

معرفی ارز سیف (SAFE)

وجود یک پلتفرم امن و جامع برای مدیریت دارایی‌های دیجیتال یک امر ضروری است. پلتفرم سیف (Safe) با درک این موضوع، سعی دارد خدماتی فراتر از کیف پول کریپتو ارائه دهد. به همین دلیل، به عنوان یک پلتفرم چند منظوره برای دنیای بلاک چین شناخته می‌شود که در این مقاله آن را به طور کامل معرفی می‌کنیم. همچنین، با ارائه چارت قیمت سیف، نحوه خرید و فروش سیف را هم توضیح خواهیم داد.

آشنایی با سیف

سیف که پیش‌تر با نام Gnosis Safe شناخته می‌شد، پلتفرمی است که بر ارائه قابلیت مدیریت امن حساب‌های هوشمند در شبکه اتریوم و سایر شبکه‌های بلاک چین تمرکز دارد. پلتفرم Safe یک پروتکل غیرمتمرکز برای نگهداری دارایی‌ها و مدیریت جمعی آن‌ها از طریق کیف پول Safe ارائه می‌دهد. این کیف پول از یک لایه امنیتی به اسم Multi-signature برای مدیریت امن دارایی‌های دیجیتال استفاده می‌کند. کاربران سیف می‌توانند کیف پول‌های رمزنگاری‌شده خود را با اقدامات امنیتی مختلفی پیکربندی (تنظیم) کنند.

همچنین، این سیستم قابلیت یکپارچه‌سازی با بسیاری از کیف پول‌های محبوب مانند Ledger، Trezor و MetaMask دارد. زیرساخت Safe علاوه‌بر ارائه کیف پول امن، خدمات و امکانات دیگری نیز ارائه می‌دهد. یکی از این خدمات، Safe Core نام دارد که یک لایه جامع انتزاع حساب است که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد حساب‌های قرارداد هوشمند سفارشی ایجاد کنند و با بلاک چین اتریوم تعامل موثرتری داشته باشند. این سیستم برای تسهیل ورود و تعامل آسان‌تر کاربران طراحی شده است.

حاکمیت Safe نیز توسط یک سازمان خودگردان غیرمتمرکز (DAO) به اسم SafeDao اداره می‌شود که شامل طیف وسیعی از ذینفعان اکوسیستم Safe، از جمله کاربران و توسعه‌دهندگان، می‌باشد. به عبارت دیگر، SafeDAO به عنوان یک نهاد تصمیم‌گیرنده غیرمتمرکز عمل می‌کند که در آن کاربران و توسعه‌دهندگان Safe می‌توانند در مورد آینده پلتفرم رای دهند و پیشنهادات خود را مطرح کنند. این مدل حاکمیت، باعث می‌شود  پلتفرم Safe همواره با نیازهای کاربران و جامعه گسترده‌تر بلاک چین همسو باقی بماند.

مشخصات ارز دیجیتال سیف
ویژگی‌ها توضیحات
نام ارز سیف (Safe)
نماد ارز SAFE
نوع ارز پلتفرم کیف پول کریپتو
شبکه اتریوم
ارزش بازار ۸۰۸ میلیون دلار
حجم معاملات ۱۹ میلیون دلار

سیف چطور کار می‌کند؟

سیف یک زیرساخت امن ارائه می‌دهد که با نام Safe Smart Accounts شناخته می‌شود و عمدتا، روی اتریوم و سایر شبکه‌های بلاک چین تمرکز دارد. پلتفرم Safe ویژگی‌های یک کیف پول چند امضایی را با قابلیت‌های پیشرفته انتزاع حساب ترکیب می‌کند تا امنیت بالا و مدیریت انعطاف‌پذیری ارائه دهد. برای آشنایی با نحوه عملکرد سیف، لازم است اجزای کلیدی این پلتفرم را معرفی کنیم.

امنیت Multi-Signature

این قابلیت، امنیت حساب‌های کاربران را به طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهد. در این روش، برای انجام هر تراکنش، به امضای چندین کلید خصوصی نیاز است. بدین معنی که حتی اگر یکی از کلیدهای خصوصی به سرقت رفته یا هک شود، باز هم هکر نمی‌تواند به دارایی‌های دیجیتال کاربر دسترسی پیدا کند. این روش، به چندین کاربر اجازه می‌دهد تا به صورت مشترک یک حساب را مدیریت کنند، که برای ساختارهای مالکیت غیرمتمرکز مانند سازمان‌های خودگردان غیرمتمرکز (DAO) بسیار مهم است.

انتزاع حساب

لایه جامع انتزاع حساب Safe Core، یک راه‌حل جامع است که به منظور ایجاد حساب‌های قرارداد هوشمند سفارشی‌شده، مجموعه‌ای از ابزارها را به توسعه‌دهندگان ارائه می‌دهد.

این حساب‌های قرارداد هوشمند که با Safe Core ایجاد شده‌اند، در مقایسه با کیف پول‌های سنتی می‌توانند به طور پیچیده‌تری با بلاک چین تعامل داشته باشند و از ویژگی‌هایی مانند بسته‌بندی تراکنش‌ها، یکپارچه‌سازی ماژولار و تراکنش‌های بدون کارمزد پشتیبانی می‌کنند.

خود Safe Core از اجزای زیر تشکیل شده است:

  • حساب‌های هوشمند Safe: هسته اصلی پلتفرم Safe است که مدیریت امن دارایی‌های دیجیتال را تسهیل می‌کند.
  • Safe Core API: رابط برنامه‌نویسی است که به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد تا با پلتفرم Safe ادغام شده و برنامه‌های غیرمتمرکز (DApp) نوآورانه بر بستر آن بسازند.
  • Safe Core SDK: مجموعه ابزاری است که به توسعه‌دهندگان امکان می‌دهد به راحتی قابلیت‌های حساب‌های هوشمند Safe را در برنامه‌های خود بگنجانند.

رابط کاربری و دسترسی

سیف از طریق Safe Wallet رابط کاربری بصری و کاربرپسندی را برای کاربران خود فراهم می‌کند که از طریق مرورگرهای وب و همچنین اپلیکیشن‌ها و پلتفرم‌های موبایل قابل دسترس است. رابط کاربری کیف پول سیف، دارای یک فروشگاه داخلی برای اپلیکیشن‌های موبایل است که به کاربران امکان می‌دهد به آسانی به برنامه‌های مختلف Web3 دسترسی داشته باشند و با آن‌ها تعامل برقرار کنند. کاربران کیف پول Safe همچنین، می‌توانند قبل از انجام تراکنش‌های واقعی، آن‌ها را شبیه‌سازی کنند تا از دقت و مقرون به صرفه بودن آن‌ها مطمئن شوند.

سازگاری بین شبکه‌ای

سیف علاوه‌بر اتریوم، از طیف گسترده‌ای از شبکه‌های بلاک چین دیگر ازجمله زنجیره بایننس (BNB Chain)، آپتیمیزم (Optimism)، آربیتروم (Arbitrum) و موارد دیگر نیز پشتیبانی می‌کند. این ویژگی باعث می‌شود Safe برای کاربرانی که در محیط‌های مختلف بلاک چین فعالیت می‌کنند، بسیار انعطاف‌پذیر باشد.

جامعه و حاکمیت

سیف توسط یک سازمان خودگردان غیرمتمرکز (DAO) به اسم SafeDao اداره می‌شود که متشکل از ترکیبی از مشارکت‌کنندگان اصلی، کاربران و حامیان اکوسیستم Safe است. این ساختار حاکمیتی به هدایت توسعه پلتفرم کمک می‌کند و اطمینان می‌دهد که همسو با نیازهای جامعه پیش برود.

تاریخچه ارز سیف

تاریخچه ارز سیف به سال ۲۰۱۸ برمی‌گردد؛ زمانی که با نام Gnosis Safe کار خود را شروع کرد. توبیاس شوبوتز (Tobias Schubotz) و ریچارد مایسنر (Richard Meissner) بنیان‌گذاران ارز سیف هستند که این پلتفرم را با هدف ارائه یک پلتفرم ایمن، انعطاف‌پذیر و کارآمد برای مدیریت دارایی‌های دیجیتال در اتریوم و سایر شبکه‌های بلاک چین ایجاد کردند. Safe از زمان راه‌اندازی، دستخوش پیشرفت‌های قابل‌توجهی در زمینه بهبود عملکرد و گسترش اکوسیستم خود شده که ضمن توسعه آن، باعث رشد قیمت سیف نیز شده است.

کاربردهای ارز دیجیتال Safe

ارز دیجیتال Safe برای مصارف زیر کاربرد دارد:

  • حاکمیت: ارز دیجیتال Safe‌ در درجه اول، به عنوان توکن حاکمیتی در اکوسیستم SafeDAO عمل می‌کند. این یعنی دارندگان ارز دیجیتال Safe می‌توانند در تصمیمات حاکمیتی شرکت کنند و بر توسعه و جهت‌گیری استراتژیک اکوسیستم سیف تاثیر بگذارند. این شامل رای‌گیری در مورد پیشنهادهای مربوط به تخصیص منابع، بهبود اکوسیستم و اصلاحات چارچوب حاکمیتی است.
  • ذخیره‌سازی امن دارایی‌های دیجیتال: Safe یک کیف پول امن برای ذخیره‌سازی طیف گسترده‌ای از دارایی‌های دیجیتال مانند توکن‌ها، NFTها و ارزهای دیجیتال است.
  • پاداش‌دهی: ارز دیجیتال Safe در Safe Activity Program ادغام شده که در ازای مشارکت کاربران در پلتفرم، به آن‌ها پاداش اعطاء می‌کند. این برنامه، با ارائه مزایایی مانند حمایت از تراکنش‌ها و دریافت NFTهای ویژه، کاربران را به مشارکت فعال تشویق می‌کند.
  • خرید و فروش سیف: کاربران با خرید سیف و فروش سیف در صرافی‌های معتبر سراسر دنیا، می‌توانند از نوسانات آن سود کسب کنند. البته، این کار مستلزم دانش و آگاهی کافی از خرید و فروش ارز دیجیتال و تحلیل دقیق قیمت ارز سیف است.

ویژگی‌های ارز دیجیتال SAFE

برجسته‌ترین ویژگی‌های ارز دیجیتال SAFE به شرح زیر است:

  • Safe Wallet: یک کیف پول مبتنی بر قراردادهای هوشمند است که به کاربران امکان مدیریت امن دارایی‌های دیجیتال را می‌دهد. این کیف پول یکی از قابلیت‌های متعدد حساب‌های هوشمند Safe است که علاوه‌بر امنیت، امکان انجام تراکنش‌ها را برای کاربران به شکل روان تسهیل می‌کند.
  • Safe Core: زیرساخت امنی است که پلتفرم ارز دیجیتال SAFE بر آن بنا شده. نقش حیاتی Safe Core در یکپارچه‌سازی اهرم‌دهی حساب با حساب‌های هوشمند Safe است. به عبارت دیگر، Safe Core این امکان را به کاربران می‌دهد تا از چندین حساب برای مدیریت دارایی‌های دیجیتال خود در یک حساب هوشمند واحد استفاده کنند.
  • Safe Recovery Hub: دسترسی مجدد به حساب‌های کاربری، به خصوص زمانی که کلیدهای خصوصی گم شده‌اند، در سایر اکوسیستم‌های بلاک چین یک چالش بزرگ است. اما Safe Recovery Hub یک راه‌ حل آسان‌تر برای بازیابی دسترسی به حساب، حتی بدون کلیدهای خصوصی، ارائه می‌دهد. این راه حل، مسیر را برای کاربران هموار می‌کند تا به راحتی تراکنش‌ها را مجددا آغاز کرده و به حساب‌های خود دسترسی پیدا کنند.
  • Safe pass: کاربران با اتصال کیف پول‌های خود به برنامه Safe Pass می‌توانند در آن شرکت کنند. با استفاده از سیف پس، کاربران با قفل کردن توکن‌های خود، پاداش کسب می‌کنند. این پاداش‌ها به صورت امتیاز توزیع می‌شوند و کاربران می‌توانند این امتیازها را برای دریافت پاداش‌های متنوع دیگر خرج کنند.

تعداد توکن‌های در گردش ارز سیف

تعداد کل توکن‌های قابل عرضه ارز سیف، ۱ میلیارد توکن است که از این تعداد، تا زمان نگارش این مقاله در خرداد ۱۴۰۳ بیش از ۴۲۷ میلیون توکن به گردش درآمده است. نحوه توزیع توکن‌های در گردش ارز سیف را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید:

نحوه توزیع توکن‌های در گردش ارز سیف
گروه‌ها میزان تخصیص
کاربران ۵ درصد
اعضا / نگهبانان اکوسیستم ۵ درصد
سرمایه‌گذاران نهادی ۸ درصد
بنیاد ارز سیف ۷ درصد
اعضای کلیدی تیم ۱۵ درصد
GnosisDAO Vault ۱۵ درصد
SafeDAO Vault ۴۰ درصد
خزانه مشترک GnosisDAO و SafeDAO ۵ درصد

خرید و فروش سیف

در حال حاضر امکان خرید و فروش سیف در بسیاری از صرافی‌های بزرگ و معتبر دنیا از جمله Binance و KuCoin وجود دارد. اما اگر پیگیر تحولات روز دنیای کریپتو باشید، احتمالا در جریان هستید که برای خرید و فروش سیف یا هر ارز دیجیتال دیگری در این صرافی‌ها، باید احراز هویت کنید و از طرفی هم به دلیل تحریم‌ها، امکان انجام این کار برای کاربران ایرانی وجود ندارد.

در صورتی که مشخص شود از ایران در حال فعالیت در این صرافی‌ها هستید، حسابتان به همراه کل دارایی‌های آن مسدود خواهد شد. پیشنهاد ما این است که برای اینکه خرید سیف یا فروش سیف را با خیال راحت و بدون این دردسرها انجام دهید، از خدمات رمزینکس استفاده کنید. رمزینکس، یکی از باسابقه‌ترین صرافی‌های ایرانی ارزهای دیجیتال است که علاوه‌بر امکان خرید سیف و فروش سیف، چارت قیمت سیف را نیز به صورت لحظه‌ای ارائه می‌دهد.

به منظور خرید و فروش سیف از طریق رمزینکس، فقط باید با یک شماره موبایل یا آدرس ایمیل ثبت نام در رمزینکس را انجام دهید. در رمزینکس، احراز هویت اجباری نیست اما با انجام آن امکانات بیشتری نظیر برداشت ارز دیجیتال و واریز ریال شناسه‌دار به دست خواهید آورد. احراز هویت در رمزینکس بسیار ساده و راحت است و برای راحتی کاربران، در دو سطح قابل انجام می‌باشد تا هر کدام که برایتان راحت‌تر و بهتر هست را انجام دهید.

نگهداری ارز دیجیتال Safe

پس از خرید سیف، لازم است که یک فضای امن و مطمئن برای نگهداری ارز دیجیتال Safe فراهم کنید. این امکان به سه شکل مختلف قابل فراهم شدن است که در ادامه، بیشتر توضیح می‌دهیم:

  • کیف پول سخت افزاری: دستگاه‌هایی هستند که به طور مستقیم به اینترنت متصل نمی‌شوند، بلکه از طریق کابل USB به سیستم وصل شده و امکان مدیریت یا انتقال دارایی‌هایتان را به شما می‌دهند. استفاده از این نوع کیف پول‌ها، امن‌ترین راه نگهداری ارز دیجیتال Safe و سایر ارزهای دیجیتال است.
  • کیف پول نرم افزاری: یکسری افزونه‌های مرورگر یا اپلیکیشن‌های موبایل هستند که نسبت به کیف پول‌های سخت افزاری، امنیت کم‌تری دارند. اما امکان دسترسی سریع‌تر و راحت‌تر به دارایی‌هایتان را فراهم می‌کنند.
  • کیف پول رمزینکس: جزو کیف پول‌های نرم افزاری است که به صرافی ایرانی رمزینکس تعلق دارد. کیف پول رمزینکس با استفاده از ۱۰ لایه حفاظتی، بالاترین سطح امنیت ممکن را فراهم می‌کند تا خیالتان از امنیت دارایی‌هایتان کاملا راحت باشد. برتری این کیف پول نسبت به سایر کیف پول‌های کریپتو، این است که از رابط کاربری فارسی پشتیبانی می‌کند و با آن، دیگر لازم نیست نگران تحریم‌ها یا مسدود شدن حساب خود باشید.

آینده سیف

با توجه به ماهیت پرنوسان بازار ارزهای دیجیتال، پیش‌بینی آینده سیف و سایر پروژه‌ها، امری دشوار و حتی غیرممکن است. تنها کاری که می‌توان انجام داد، طراحی چند سناریو و استراتژی‌های مناسب بر اساس این سناریوها است. به عنوان مثال، یکی از سناریوها می‌تواند این باشد که با افزایش رشد و پذیرش سیف در بین کاربران، قیمت سیف هم افزایشی شود.

یا اینکه در صورت اضافه شدن قابلیت‌ها و امکانات بیشتر به پلتفرم Safe، کاربران آن افزایش یابد که مجددا باعث رشد قیمت ارز سیف می‌شود. اما سناریوهای نزولی را هم باید مد نظر داشته باشید. این پلتفرم رقبای زیادی دارد و اگر نتواند در برابر آن‌ها قوی ظاهر شود، احتمالا آینده خوبی منتظر آن نیست. با توجه به غیرقابل پیش‌بینی بودن آینده سیف، لازم است مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه را هنگام سرمایه‌گذاری در آن جدی بگیرید.

سوالات متداول

ارز سیف با نماد SAFE شناخته می‌شود و یک کیف پول کریپتو است که با ارائه طیف گسترده‌ای از قابلیت‌ها، به کاربران این امکان را می‌دهد تا دارایی‌های دیجیتال خود را مدیریت، معامله یا استیک کنند.

تا زمان نگارش این مقاله در خرداد ۱۴۰۳، بالاترین قیمت به ثبت رسیده از ارز سیف ۴۹ دلار بوده است. اینکه مجددا به این قیمت می‌رسد یا خیر، به هیچ وجه مشخص نیست و نمی‌توان پیش‌بینی کرد که سقف قیمت جدیدی را خواهد زد یا خیر.

ماهیت بازار کریپتو، کاملا غیرقابل پیش‌بینی است و نمی‌توان به طور قطعی گفت قیمت ارز سیف تا ۵ یا حتی ۱ سال دیگر چقدر می‌شود. شما باید چند سناریوی مختلف را در نظر بگیرید و بر اساس آن‌ها استراتژی‌های مناسبی طراحی کنید تا متحمل ضرر نشوید.

برای خرید ارز سیف و بیش از ۲۵۰ ارز دیجیتال دیگر، می‌توانید به صرافی ایرانی رمزینکس مراجعه کنید که یکی از امن‌ترین و مطمئن‌ترین صرافی‌های ایرانی است.

خیر، نگهداری سیف یا سایر ارزهای دیجیتال در کیف پول رمزینکس، کارمزد ندارد. اما کارمزد انتقال را باید پرداخت کنید که مقدار آن، به حجم دارایی و عوامل متعدد دیگر از جمله شبکه انتقال بستگی دارد.

پرداخت میکنم

ریال
ریال

دریافت میکنم

سیف
سیف

بازارهای معاملاتی سیف

  • سیف

    سیف

    (safe)

    594,643 safe

    2.26 %
    arrow_drop_up
  • سیف

    سیف/تتر

    (safe)

    0.9525 safe

    0 %