۱۲ تیر ۱۴۰۴ اخبار
  1. اخبار جدید به زودی منتشر می‌شود
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

علت ریزش قیمت تتر امروز چیست؟ تا کی ادامه دارد؟

 
۲۵ دی ۱۴۰۳   ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
  2 دقیقه

امروز ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ شاهد ریزش قابل‌توجه قیمت تتر به ریال ایران بودیم که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استیبل‌کوین‌ها، نقش کلیدی در معاملات کریپتو و حفظ ارزش دارایی‌ها در برابر نوسانات ارزی دارد. ریزش تتر امروز پس از آغاز دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم میان جمهوری اسلامی ایران و ایالت متحده آمریکا، در شهر مسقط، پایتخت عمان آغاز شده و تنها در عرض دو ساعت شاهد کاهش تتر از ۸۵۰۰۰ تومان به حوالی ۸۱۰۰۰ تومان بوده‌ایم. در صورت موفقیت‌ آمیز بودن مذاکرات امروز، امکان شکسته شدن حمایت ۸۰۰۰۰ تومانی و کاهش قیمت به تتر و دلار آمریکا به ۷۵۰۰۰ تومان وجود خواهد داشت، این محدوده می‌تواند فرصت مناسبی را برای خریداران تتر در ایران فراهم کند.

تتر با پس زمینه قرمز

ریزش قیمت تتر تا کی ادامه دارد؟

مدت‌زمان تداوم این ریزش به عوامل مختلفی وابسته است. اما پیشرفت خبر مذاکرات ایران و آمریکا که امروز در پایتخت عمان در جریان است نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش قیمت دلار و در نتیجه تتر دارد. اگر این مذاکرات به کاهش تحریم‌ها یا بهبود شرایط اقتصادی منجر شود، تقاضا برای تتر به‌عنوان ابزار حفظ ارزش کاهش خواهد یافت و ریزش قیمت می‌تواند تا سطوح پایین‌تر ادامه پیدا کند.

با توجه به تحلیل تکنیکال تتر همانطور که در تصویر زیر می‌بینیم قیمت تتر در تایم فریم ۱ ساعته درون یک روند نزولی قرار گرفته است و با رسیدن قیمت به حمایت ۷۸۰۰۰ تومان شاهد ریجکت قیمت به سمت بالا و تشکیل یک تریدینگ رنج بوده‌ایم. اما با توجه به نزولی بودن روند قیمت، احتمال ادامه کاهش قیمت تتر بیشتر می‌باشد، مخصوصا به خاطر واکنش فروشندگان به مقاومت ۸۸۰۰۰ تومان و همچنین تشکیل یک الگوی سر و شانه، که به عنوان یک الگوی ادامه دهنده حرکت نزولی رفتار می‌کند. همانطور که در تصویر می‌بینیم قیمت تتر با رسیدن به مقاومت شانه چپ، با فشار فروشندگان مواجه شده است و شاهد تشکیل کند‌ل‌های نزولی متوالی بوده‌ایم. در ادامه اگر فروشندگان موفق به شکستن حمایت ۸۰۰۰۰ تومان شوند، انتظار ادامه حرکت نزولی به سمت ۷۸۰۰۰ و حتی ۷۵۰۰۰ تومان را خواهیم داشت.

تحلیل تکینکال ریزش تتر - 21 اردیبهشت
تحلیل تکینکال ریزش تتر – ۲۱ اردیبهشت
4/5 - (9 امتیاز)
درباره محمد باقر جندقی
از سال 98 به صورت جدی وارد حوزه تحلیل بازارهای مالی شده‌ام، به مطالعه روش‌ها و متدهای مختلف تحلیل تکنیکال پرداخته‌ و روانشناسی معامله‌گری را به صورت تخصصی دنبال کرده‌ام. همچنان و هر روزه در حال یادگیری‌ام و هرگز به اندک اطلاعاتم در این زمینه بسنده نکرده‌ام. درحال حاضر به عنوان تحلیلگر، معامله‌گر و نویسنده در بازارهای کریپتوکارنسی و فارکس فعالیت می‌کنم.
درباره محمد باقر جندقی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>