۱ شهریور ۱۴۰۴ اخبار
  1. ۷ شرکت درصدد انتشار ETFهای ریپل؛ رشد در راه است؟
  2. سیگنال‌های صعودی برای ریپل و سولانا؛ آماده رالی بزرگ ۲۰۲۵ باشید
  3. کندل تاریخی اتریوم؛ آیا اتر تا پایان ۲۰۲۵ به ۶۰۰۰ دلار می‌رسد؟
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

هولد کردن بیت کوین؛ بهترین استراتژی ۲۰۲۵

 
۳۰ مرداد ۱۴۰۴   ۲۹ مرداد ۱۴۰۴
  4 دقیقه

در سال ۲۰۱۳ یک کاربر در پستی که در انجمن BitcoinTalk اواخر شب منتشر شد گفت: «من دارم HODL می‌کنم!» همین اشتباه تایپی در نوشتن «HODL» به جای واژه صحیح «HOLD» به معنای نگهداری، از یک میم پرطرفدار، به یک استراتژی اساسی در بازار ارزهای دیجیتال تبدیل شد. حالا پس از گذشت بیش از ۱۲ سال از این پست، هولد کردن در سال ۲۰۲۵ به یکی از استراتژی‌های پرطرفدار بیت کوین تبدیل شده است. اما هولد کردن چطور می‌تواند باعث سودآوری شود؟ آیا با هولد کردن همیشه در سود هستیم یا ضرر هم شامل حال ما می‌شود؟

هولد کردن بیت کوین؛ بهترین استراتژی 2025

هولد کردن؛ روشی برای تحمل نوسانات شدید بازار!

در کل هولد کردن به را می‌توان به عنوان یک مکانیزم دفاعی روانی قدرتمند برای مقابله با نوسانی‌ترین بازار مالی دنیا در نظر گرفت. در واقع در این روش سرمایه‌گذاران ترس بزرگ خود را از ریزش‌های سنگین، با امید به رشد قیمت در بلندمدت نادیده می‌گیرند. یکی از برندگان نوبل، دنیل کانمن (Daniel Kahneman) در پژوهشی که کرده معتقد است:

مردم «درد» حاصل از ضرر کردن را، دوبرابر بیشتر از لذت حاصل از سود کردن تجربه می‌کنند.

در بازار کریپتوکارنسی که نوسانات ۲۰ درصدی زیاد هم عجیب نیست، احساسات کاربران و معامله‌گران بسیار تحت‌تاثیر قرار خواهد گرفت که ممکن است منجر به خرید و فروش‌های هیجانی شود؛ تصمیماتی که منجر به فروش در کف و خرید در سقف قیمتی شود. در این مواقع، هولدرها همه‌چیز را نادیده می‌گیرند؛ همین امر باعث شده این افراد به «دست الماسی» یا همان «Diamond Hands» مشهور شوند؛ زیرا الماس بسیار سخت است و این لقب نشان از سختگیری این افراد در خرید و فروش دارد.

چرا هولد کردن بیت کوین بهترین استراتژی در ۲۰۲۵ است؟

این دیدگاه که هولد کردن بیت کوین می‌تواند بهترین روش برای کسب سود از این ارز دیجیتال با ارزش باشد، از رفتار سرمایه‌گذاران بزرگ مانند مایکرواستراتژی، بلک راک و فیدلیتی نشات می‌گیرد؛ جایی که مایکرواستراتژی و مایکل سیلور (Michael Saylor) بیش از ۶۲۰ هزار بیت کوین به ارزش ۶۰ میلیارد دلار در سبد دارایی خود دارند. مایکل سیلور از سال ۲۰۲۰ و در قیمت ۱۱ هزار و ۶۵۲ دلار اقدام به خرید بیت کوین کرده است. همین امر نشان می‌دهد خرید و هولد بیت کوین می‌تواند در بلندمدت بسیار سودآور باشد. اگر تاریخچه خریدهای مایکرواستراتژی را بررسی کنید، خواهید دید که در قیمت‌های مختلفی که عمدتا نزدیک بالاترین قیمت تاریخی بوده، خریدهای متعددی کرده است. کافی است تحلیل تکنیکال بیت کوین را در بلندمدت داشته باشید، مشاهده خواهید کرد که بیت کوین بارها نوسانات زیادی داشته که اگر بیت کوین هولد می‌کردید، سود خوبی نصیبتان می‌شد.

چرا هولد کردن بیت کوین بهترین استراتژی در 2025 است؟
هولد کردن بیت کوین در بلندمدت می‌تواند سود قابل توجهی داشته باشد.

آیا بیت کوین همچنان برای هولد کردن در ۲۰۲۵ مناسب است؟

اگر در چند سال اخیر بیت کوین هولد کرده باشید، قطعا اتفاقات زیادی را مانند ورشکستگی FTX، سقوط شدید بازار، تورم جهانی و همچنین صحبت‌هایی مبنی بر وضع قوانین کریپتویی را پشت سر گذاشته‌اید. اما بیت کوین با سقف تاریخی ۱۲۴ هزار دلار همچنان در صدر ارزهای دیجیتال با ارزش بازار ۲.۴ تریلیون دلار قرار دارد. اگر به داده‌های تاریخی بیت کوین نگاهی بیندازید، این ارز دیجیتال در سال ۲۰۲۰ با قیمت ۱۰ هزار دلار معامله می‌شد. تصور کنید هولدر بیت کوین از سال ۲۰۲۰ با قیمت ۱۲۴ هزار دلار فعلی بیت کوین چه حالی خواهد داشت!

نمودار تاریخی قیمت بیت کوین برای نشان دادن مدت زمان ضرر در صورت خرید در سقف قیمتی هر چرخه
اگر در بدترین مواقع (سقف‌های تاریخی هر چرخه) بیت کوین می‌خریدید، می‌توانستید پس از نهایتا ۲ تا ۳.۵ سال به سود برسید. علاوه بر این، کاهش ارزش ریال نسبت به دلار نیز قدرت خرید شما را در انتهای این سرمایه‌گذاری افزایش می‌دهد.

البته باید در نظر داشته باشید که خرید موسسات و شرکت‌های بزرگ مانند مایکرواستراتژی، بلک راک، فیدلیتی و Ark Invest نیز تاثیر شگرفی در این روند روبه‌رشد بیت کوین و علاقه کاربران به هولد بیت کوین شده است. البته اتخاذ این استراتژی توسط شرکت‌های بزرگ به این معناست که دنیای مالی این ارز دیجیتال را نه‌تنها به عنوان یک پول رسمی پذیرفته، بلکه یک دارایی امن برای سرمایه‌گذاری نیز شمرده می‌شود. همین امر سبب افزایش اعتماد سرمایه‌گذاران خرد و بزرگ به این ارز دیجیتال شده است.

مطلب پیشنهادی
چگونه بیت کوین بخریم؟ تمام راه‌های خرید بیت کوین در ایران
چگونه بیت کوین بخریم؟ تمام راه‌های خرید بیت کوین در ایران

بهترین کیف پول برای هولد کردن بلندمدت؛ کیف پول سرد یا گرم

بسیاری از سرمایه‌‌گذاران و هولدرهای بیت کوین همچنان در بین انتخاب یک ولت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری دچار تردید هستند. اینکه کدام یک از این کیف پول‌ها برای ذخیره‌سازی ارز دیجیتال شما مناسب هستند، کاملا بستگی به نوع استفاده شما از این رمزارز دارد. اگر به دنبال این هستید که صرفا بیت کوین‌های خود را برای مدتی بسیار طولانی (مثلا سال‌ها) نگه دارید و به مرور زمان به تعداد آن بیفزایید، بهترین و امن‌ترین انتخاب برای شما کیف پول سخت‌افزاری خواهد بود. زیرا این کیف پول‌ها کاملا آفلاین هستند و امنیت به شدت بالایی دارند.

اما اگر به‌دنبال جابه‌جایی بیت کوین‌ها یا کسب سود از نوسانات آن هستید، بهترین انتخاب کیف پول نرم‌افزاری خواهد بود. زیرا دسترسی به این کیف پول‌ها از طریق تلفن‌همراه و کامپیوتر امکان‌پذیر است و به‌راحتی می‌توانید دارایی‌های خود را جابه‌جا کنید. البته باید در نظر داشته باشید که امنیت این کیف پول‌ها کمتر است و حتما باید از ویژگی‌های امنیتی متعددی مانند رمزعبور قوی استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی
بهترین زمان خرید و فروش بیت‌کوین چه موقع است؟
بهترین زمان خرید و فروش بیت‌کوین چه موقع است؟

جمع‌بندی

هولد کردن بیت کوین اصلا کار ساده‌ای نیست؛ ممکن است در این مسیر بارها روند روبه‌رشدی را تجربه کنید که منجر شود صبر کنید تا سود بیشتر نصبیتان شود؛ اما ناگهان بازار سقوط می‌کند و شما ضرر می‌کنید. اما نگران نباشید، تجربه نشان داده هولد بلندمدت، در سال‌های متمادی سود خود را نشان خواهد داد و در نهایت می‌توانید از سرمایه‌گذاری خود لذت ببرید. البته به یاد داشته باشید که هولد کردن نیز اصولی دارد (مثلا استفاده از استراتژی DCA) که باید بدانید بهترین قیمت برای خرید بیت کوین دقیقا کجاست.

4/5 - (1 امتیاز)
درباره اشکان ریاحی
شوق نوشتن، در کنار هیجان ترید، از سال ۹۶ از من یک نویسنده تخصصی حوزه کریپتو ساخته که در کنار نویسندگی، مشغول ترید و تحلیل بازارهای مالی هستم.
درباره اشکان ریاحی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
  1. حامد
    ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ در ۱۱:۰۶

    اصلا بنده اون ضررها رو هم قبول ندارم یه مقطع ایست حساب میشه. کلا بغیر از “نفت(خاورمیانه) و کش تمام دولتها ” سهام های معروف در این اشل ضرر ندارند
    مثل ریجکت از سقف ۳۵۰۰ در انس. این حتی برای یک امریکایی هم ضرر حساب نمیشه . ۵۰ سال هست نه طلا و نه در این ۱۳ سال بیت کوین ریزش نداشتند. اما خب بهتر از من میدونین که برای همه مناسب نیست.
    اونطوری یاد نمیگیریم. برای ۴۰ سالگی بعد از ۲۵ سال فریب مدرک تحصیلی(حتی کاربردی مثل دانشکده پزشکی) و با سرمایه پایین این گزاره( “تیتر”) پیرش میکنه .خصوصا وقتی بدلایل متعدد مجبوری (توفیق اجباری)شغلت بشه. اصلا من شرایط هم نداشتم فعلا بهترین شغل دنیا میبینمش. ۲۵ سال درس آخرش “گلچین کردن نه بر اساس نخبه گی در آن رشته) در استخدام و مشکلاته بعدش که مستحضرید…
    بنظرم تیتر خرید و فروش میان مدت باز بهتر هست . که وقتی ۴۰ سالت هست همونم کفاف نمیده. در کنار اینا یادگیری یک مهارت هست(ارزشها هم مهمه مثل نمیخوام موجود کم و خالیه پر افاده شم )
    این جمله که درد حاصل از ضرر کردن دو برابر حس میشود بنظرم حتی ۴ برابر هم میشه گفت که هست چون زمانهای رالی در همین حد نسبت به بیس هاست. البته همه اینا رو میشه از متن مقاله استنباط کرد
    نقدم فقط بر تیتر است چون هیچ چیز برای همه خوب نیست.طرف میگه سیگنال میدم …برا کی برا چه سرمایه ای برا چه مدت به چه هدف.
    متن مقاله هم البته تایید میکنه که بقول قدیمیا اینجا هم فروشنده متضرر هست و “میدونم چرا نوشته شده اره برا اکثریت خوبه” …

    نمیخوام و پیش فرضم اینه که بنظر چاپ عمومی نمیشه کامنتهای بنده
    اما خاستم اگر حتی یک نفر هم ممکنه اینو بخونه بعنوان یک “حرف دل” با شخصی متخصص باشه
    گو اینکه از یک بزرگی در سطح جهان هم این همدردی رو توی کوین گپ خوندم
    که همین درک ایشان از وضع کاربران هم “از ارزش های کار هست” .(یه بار به رمزینکس گفتم باید از شما مثل شما جناب ریاحی عزیز مشورت بگیرن.در چی؟ در همه چی!کی ؟ همه….
    این مساله کم ارزشی “برای من و احتمالا برا شما نیست” که اگر بود دیگه کار نمیکردید همین فعل رو انجام میدادید 🙂 هرچند این ارزشها متاخر بر درامد است.
    منم متخصص میشم تازه الان ۱۰ ماهه شدم 🙂 تو رالیه ۳ ماهه اخیر هم که تازه یاد گرفتم و نیمه فعال هم نشدم (قدر ۲۰ درصده سال پیش میتونم انرژی و زمان بزارم علت اصلیشم سرمایه بود ) اما باز همینکه منفی سی درصد رو تو سه ماه صفر کردم نمیتونستم تو شغل دیگه ای”با خرسندی” این کار رو بکنم.(هرچند با مرحمت مقالات و لطف رمزینکس و حتی مارکت! چون همش تجربه و آموزش هم هست. نه ول کن اش هستم دادا اشکان نه میتونم با دو مریض ولش کنم . اگرم به ۱۰ سال پیش برمیگشتم تحقیق میکردم که چطور ممکنه کندل و اندیکاتور قیمت رو پیش بینی کنه….از همون لحظه وارد ترید میشدم….چه میشد(الان بازنشسته بودم 🙂
    همینکه رو به پیشرفتم امیدوار کننده است برام. طرف ۳۵ سال درس و خدمت و تجربه میکنه میشه یه جراحی که حالا بتونه مشتری جذب کنه یا نه !!!

    قدر دانم .
    بزرگترین کابوس من هم که منجر به این توفیق اجباری شده است کار کردن برا و در خدمت کسانی بود که فکر میکردم شان انسانیشون کمتر از خودم هست. سواد و آگاهی در این جمله ای که گفتم ملاک نیستا. ادب مهم است. من از رمزینکس ادب رو هم یاد گرفتم …..
    ببخشید . شد ثبت دیدگاه و انتقاد…دوستتون دارم خصوصا شما جناب ریاحی و خانم توایی. داش صادق (صادقی) هم یه مدته نیستن. برا همه تون :-*
    بدترین استراتژی هم در ترید روزانه تا هفتگی :خریدن و خوابیدن هست :d

?>