۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ اخبار
  1. معرفی ۴ حوزه ترند و آماده رشد در آلت‌کوین‌ها از سوی CZ
  2. حکم حبس ابد در زندان در انتظار مدیرعامل سابق سلسیوس
  3. کارت های امروز همستر کامبت سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت (Hamster GameDev)
  4. کد مورس امروز همستر کامبت ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
  5. رکوردشکنی پای نتورک با ۱۲۰میلیون نصب; قیمت به ۱ دلار می‌رسد؟
  6. تصمیم سرنوشت‌ساز فدرال رزرو؛ بازار رمزارز در حالت آماده‌باش
  7. ارتقای شبکه سولانا با افزایش ۲۰٪ ظرفیت بلاک
  8. عقب‌نشینی فلوریدا؛ دو لایحه سرمایه‌گذاری در بیت‌کوین منتفی شد
  9.  مانع مهم بر سر راه اوج تاریخی قیمت بیت‌کوین در سال ۲۰۲۵
  10. قیمت پای نتورک به تومان امروز ۱۶ اردیبهشت در صرافی‌ها
  11. هجوم سرمایه به ETFهای بیت‌کوین در سومین هفته پیاپی
  12. ریزش ۵ درصدی لایت‌کوین پس از تعویق ETF توسط SEC
  13. قیمت امروز بلوم (BLUM) سه شنبه ۱۶ اردیبهشت
  14. ۵ رویداد مهم اقتصادی تاثیرگذار بر کریپتو در هفته سوم اردیبهشت
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

تحلیل آنچین بیت کوین

 
۰۲ اسفند ۱۴۰۳   ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
  3 دقیقه

تحلیل آنچین به بررسی داده‌های ثبت شده در بلاک چین بیت کوین می‌پردازد. این نوع از تحلیل بیت کوین شامل ارزیابی تراکنش‌ها، تعداد کیف‌پول‌های فعال، میزان عرضه و تقاضا در شبکه، و جریان ورود و خروج بیت کوین به صرافی‌ها است. تحلیل آنچین می‌تواند اطلاعات دقیقی درباره رفتار سرمایه‌گذاران و نهنگ‌ها (سرمایه‌گذاران بزرگ) ارائه دهد و به درک بهتر از وضعیت فعلی و آینده بازار کمک کند. تحلیل آنچین در کنار تحلیل فاندامنتال بیت کوین در عملکرد بلند مدت بیت کوین بسیار مهم خواهد بود.

فعالیت نهنگ‌ها (Whale activity)

همانطور که در تصویر زیر می‌‌بینیم فعالیت نهنگ‌ها با از نوامبر ۲۰۲۴ وارد یک کانال صعودی شده است و در حال تشکیل کف‌ و سقف‌های بالاتر است. این موضوع نشانگر افزایش میل سرمایه‌گذاران و موسسات به سرمایه گذاری در بیت کوین است که در میان مدت و بلند مدت باعث افزایش ارزش بیت کوین خواهد شد.

تحلیل آنچین بیت کوین - فعالیت نهنگ ها - فوریه 2025
افزایش فعالیت نهنگ ها در شبکه بیت کوین در بلند مدت باعث افزایش قیمت می شود (فوریه ۲۰۲۵)

سود و زیان تحقق نیافته

همانطور که در تصویر زیر می‌بینیم شاخص NUPL یا سود و زیان تحقق نیافته بیت کوین، با اینکه قیمت بیت کوین در حال رنج زدن بین سقف و کف ۹۰۰۰۰ دلار و ۱۰۸۰۰۰ بوده است، وارد یک کانال نزولی شده است که نشان می‌دهد خریداران زیادی در سقف تاریخی و بالای ۱۰۵۰۰۰ دلار بیت کوین را خریدارای کرده‌اند. همچنین این شاخص برای بیت کوین با قیمت ۹۷۰۰۰ دلار، عدد ۰.۵۵ را نشان می‌دهد در حالی که در نوامبر ۲۰۲۴، زمانی که بیت کوین با قیمت ۷۵۰۰۰ دلار معامله می‌شده است، NUPL به ۰.۵۶ رسیده بوده است. این موضوع نشان می‌دهد که تعداد خریدارانی که در ضرر هستند بالاتر رفته است، بنابراین این معامله گران احتمالا پوزیشن‌های خود را باز نگه خواهند داشت که باعث کاهش فشار فروش بیت کوین در میان مدت می‌شود.

تحلیل آنچین بیت کوین - سود و زیان تحقق نیافته بیت کوین (فوریه 2025)
سود و زیان تحقق نیافته بیت کوین (فوریه ۲۰۲۵)

شاخص MVRV

همانطور که در تصویر زیر می‌بینیم شاخص MVRV در دو ماه اول ۲۰۲۵ بین ۲.۲ و ۲.۵ در نوسان بوده است که نشانگر ارزش متعادل بیت کوین در بین سرمایه گذاران و معامله‌گران است. به همین دلیل انتظار ادامه بازار تریدینگ رنج بیت کوین و نوسان قیمت در تریدینگ رنج ۷۰۰۰۰ تا ۱۱۰۰۰۰ دلار را می‌توانیم داشته باشیم. زمانی شاخص MVRV در حال رنج زدن در حوالی ۲ تا ۳ است، خبر از این دارد که بیت کوین در ارزش واقعی‌اش قرار گرفته است و قیمت بیت کوین Over-value یا Under-value نیست.

تحلیل آنچین بیت کوین - شاخص mvrv (فوریه 2025)
تحلیل آنچین بیت کوین – شاخص mvrv (فوریه ۲۰۲۵)

موجودی ماینرها

همانطور که در تصویر زیر می‌بینیم موجودی ماینر به پایین ترین حد خود رسیده است که یکی از دلایل آن افزایش سختی شبکه و رویداد هاوینگ است. اما بخشی از این موضوع مربوط به فروش ذخایر ماینرها برای پوشش هزینه‌های ماینرها و بخشی دیگر مربوط به اعتقاد ماینرها به غیر صعودی بودن روند بیت کوین در کوتاه مدت است.

تحلیل آنچین - موجودی ماینرها (فوریه 2025)
کاهش موجودی ماینرها در سال ۲۰۲۵

موجودی صرافی‌ها

ذخایر بیت‌کوین در صرافی‌ها همچنان روند نزولی دارد که به معنای کاهش فشار فروش است. این می‌تواند نشانه‌ای از افزایش تمایل سرمایه‌گذاران برای هولد کردن دارایی‌های خود باشد، که معمولاً به‌عنوان یک سیگنال صعودی در نظر گرفته می‌شود. کاهش ذخایر در صرافی‌ها همچنین می‌تواند منجر به کاهش نقدینگی و افزایش نوسانات قیمت در صورت وقوع تقاضای ناگهانی شود.

تحلیل آنچین بیت کوین - موجودی صرافی ها
کاهش موجودی بیت کوین در صرافی ها در سال ۲۰۲۵

5/5 - (1 امتیاز)
درباره محمد باقر جندقی
از سال 98 به صورت جدی وارد حوزه تحلیل بازارهای مالی شده‌ام، به مطالعه روش‌ها و متدهای مختلف تحلیل تکنیکال پرداخته‌ و روانشناسی معامله‌گری را به صورت تخصصی دنبال کرده‌ام. همچنان و هر روزه در حال یادگیری‌ام و هرگز به اندک اطلاعاتم در این زمینه بسنده نکرده‌ام. درحال حاضر به عنوان تحلیلگر، معامله‌گر و نویسنده در بازارهای کریپتوکارنسی و فارکس فعالیت می‌کنم.
درباره محمد باقر جندقی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>