۲۷ فروردین ۱۴۰۴ اخبار
  1. طلا در اوج ۳۳۰۰ دلار؛ بیت‌کوین در سراشیبی تا ۸۳ هزار!
  2. هشدار ایتالیا: استیبل‌کوین‌ها آمریکا، چالشی جدی برای اروپا
  3. قیمت پای نتورک به تومان امروز ۲۷ فروردین در صرافی‌ها
  4. قیمت امروز بلوم (BLUM) چهارشنبه ۲۷ فروردین
  5. آزادسازی ۲.۸ میلیون توکن پای و احتمال افت دوباره قیمت
  6. بازگشت قدرتمند صرافی OKX به آمریکا با صرافی و کیف پول جدید
  7. مدیرعامل مانترا توکن‌های تیم خود را برای بازسازی می‌سوزاند
  8. تعرفه‌های آمریکا بر واردات چین به رکورد تاریخی ۲۴۵ درصد رسید
  9. ورود سنگین نهادها به ریپل؛ آیا دوران جدید ETF آغاز شده؟
  10. پیش‌بینی جنجالی قیمت بیت کوین؛ ۳۰۰ هزار دلار یا سقوط سنگین؟
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

رکورد جدید سولانا در دیفای؛ ۱۰ میلیارد دلار در TVL

 
۳۰ دی ۱۴۰۳
  3 دقیقه
رکورد جدید سولانا در دیفای؛ ۱۰ میلیارد دلار در TVL

اکوسیستم سولانا با رسیدن به یک نقطه عطف جدید در دیفای (DeFi)، ۱۰ میلیارد دلار در ارزش کل قفل شده (TVL) به دلیل نقدینگی و رشد فناوری بدست آورد. از طرفی، این امر به دلیل جذب سرمایه‌گذاران خرد و نهادی توسط فناوری سولانا بوده که رشد اکوسیستم دیفای را سریع‌تر کرده است.

به گزارش ambcrypto، اکوسیستم دیفای سولانا دوباره خبرساز شده و برای اولین بار در سه سال گذشته، مرز ۱۰ میلیارد دلار ارزش کل قفل شده را پشت سر گذاشته است. این نقطه عطف نشان دهنده بازیابی سولانا از فروپاشی FTX و بازگشت اعتماد به اکوسیستم آن است. همچنین با فناوری نوآورانه، پذیرش فزاینده پروتکل‌ها و نقدینگی روبه‌رشد، سولانا در حال بازپس‌گیری جایگاه خود در دیفای است. در این بین، سوال اصلی این است که چه عواملی موجب این رشد شده و در حالی که بازار کریپتو در سال ۲۰۲۵ به حالت صعودی در می‌آید، تا چه اندازه، ارزش کل قفل شده سولانا می‌تواند افزایش یابد؟

چه چیزی باعث ۱۰ میلیارد دلار TVL شده است؟

پروتکل‌های اصلی مانند Solend با ارائه وام‌دهی و قرض‌دهی کارآمد و با هزینه‌های کم، روند روبه‌رشد را تسریع کرده‌اند. این در حالی است که پاداش‌های استیکینگ رقابتی Marinade Finance باعث انگیزش دارندگان سولانا شده و تمرکززدایی شبکه را تقویت کرده است. از سوی دیگر، پلتفرم‌هایی مانند Raydium نیز با ادغام با Orderly Network برای راه‌اندازی اولین معاملات آتی دائمی سولانا، نقش اساسی و محوری‌ای داشته‌اند که باعث افزایش نقدینگی و حجم معاملات شده‌اند.

علاوه‌بر این، رشد TVL سولانا با نقدینگی قابل توجه استیبل کوین‌ها پشتیبانی شده است. در دسامبر ۲۰۲۴ (آذر)، این شبکه، ۱ میلیارد دلار استیبل کوین اضافه کرده و منجر به رسیدن مجموع آن به حدود ۵ میلیارد دلار شده است. این روند در ژانویه ۲۰۲۵ (دی) با ضرب ۱.۲۵ میلیارد دلار USDC توسط Circle در شبکه سولانا تقویت شد. در نهایت، این جریان‌های نقدینگی، فعالیت‌های اصلی دیفای مانند تجارت، وام‌دهی و ییلد فارمینگ (yield farming) را تسهیل کرده است.

از سوی دیگر، به‌روزرسانی‌های اکوسیستم مانند Solayer، هزینه‌های کم و سرعت بالا نیز سرمایه‌گذاران خرد و نهادی را جذب کرده‌اند. به این ترتیب و با توجه به احساسات مثبت بازار و احتمال تایید ETF سولانا در آمریکا، اکوسیستم دیفای سولانا ممکن است برای رشد پایدار و اعتماد مجدد سرمایه‌گذاران آماده باشد.

چشم‌انداز سولانا در سال ۲۰۲۵

در حال حاضر، رالی اخیر قیمت سولانا نشان دهنده خوش‌بینی شدید بازار بوده است؛ زیرا توکن سولانا در یک روز نزدیک به ۱۰ درصد افزایش یافته است. این موضوع همچنین به دلیل راه‌اندازی توکن رسمی دونالد ترامپ با نام TRUMP بر روی بلاکچین سولانا است که حجم عظیمی از احساسات خوش‌بینانه را به این بازار تزریق کرده است. لازم به ذکر است که سولانا در حرکتی بی‌سابقه، اکنون به سطح ۲۹۳ دلار رسیده و ممکن است با ادامه این روند صعودی بزرگ، به ۳۰۰ دلار نیز برسد.

نمودار جهش قیمت سولانا و رسیدن به سطح ۲۹۳ دلار

به‌علاوه، شاخص قدرت نسبی (RSI) که به سطوح خرید بیش از حد نزدیک می‌شود، اعتماد فزاینده سرمایه‌گذاران را نشان می‌دهد. اما نگرانی‌هایی در مورد اصلاحات بالقوه نیز وجود دارد. از طرفی، اندیکاتور حجم تعادلی (OBV) روبه‌رشد، نشان دهنده افزایش فشار خرید است که می‌تواند به رشد بیشتر TVL کمک کند. اگر سولانا به روند کنونی خود ادامه دهد، عبور از ۱۵ میلیارد دلار ارزش کل قفل شده به نظر محتمل می‌رسد و هدف ۲۰ میلیارد دلاری در صورتی که ورودی‌های نهادی و نقدینگی استیبل کوین‌ها افزایش یابد، ممکن است قابل دسترسی باشد.

با این حال، اندیکاتورهایی که خوش‌بینی بیش از حدی را نشان می‌دهند و نوسانات بازارُ خطراتی را به همراه دارند. از این رو، نظارت بر ثبات شبکه و تحولات نظارتی برای پایداری آن، ضروری است.

به این post امتیاز دهید
درباره محمدصادق قربانی
سلام به دوستان عزیز. محمد صادق قربانی هستم، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه فردوسی.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>