پاول دورف برای اولین بار در دادگاه مورد بازجویی قرار گرفت
۲۵ آذر ۱۴۰۳ اخبار
  1. پیتر شیف: پرداخت بدهی آمریکا با بیت کوین رویای غیرواقعی است
  2. کلید امروز مینی گیم همستر کامبت یکشنبه ۲۵ آذر + آموزش ویدئویی
  3. کد مخفی ویدیو تپ سواپ امروز یکشنبه ۲۵ آذر به همراه آموزش وارد کردن
  4. تاثیر فروش ۵۲ میلیون دلاری نهنگ‌ها بر قیمت په په
  5. پیش‌بینی رشد ۸۵ درصدی دوج‌ کوین با انباشت نهنگ‌ها
  6. خرید ۵۱۰ میلیون دلار بیت کوین توسط غول استخراج بیت کوین
  7. برداشت غیرقانونی چند میلیون دلاری توسط کارکنان مورگان استنلی
  8. آیا قیمت اتریوم می‌تواند از ۴۱۰۰ دلار عبور کند؟
  9. آیا نرخ توکن‌سوزی شیبا اینو نشانه سقوط قیمت است؟

پاول دورف برای اولین بار در دادگاه مورد بازجویی قرار گرفت

 
۱۷ آذر ۱۴۰۳   ۱۸ آذر ۱۴۰۳
  2 دقیقه
پاول دوروف در دادگاهی در پاریس مورد بازجویی قرار گرفت

بنابر جدیدترین گزارشات، پاول دورف (Pavel Durov) بنیان‌گذار تلگرام برای اولین بار در ارتباط با پرونده حقوقی‌ای که مربوط به تراکنش‌های غیرقانونی و تسهیل فعالیت‌های مجرمانه از طریق تلگرام بود، در دادگاهی در پاریس مورد بازجویی قرار گرفت.

طبق خبر منتشر شده در cointelegraph، مالک تلگرام در ساعت ۱۰ صبح روز ۶ دسامبر (۱۶ آذر) همراه با وکلای خود در دادگاه پاریسی حاضر شد. در همین رابطه، یک منبع ناشناس آگاه به پرونده اعلام کرد که بازجویی بر اتهاماتی متمرکز بود که تلگرام را به استفاده برای تراکنش‌های غیرقانونی مرتبط می‌کرده است. همچنین گفته شده، زمانی که از پاول دورف درباره روند قضایی سوال شد، او به AFP اعلام کرد که به عدالت فرانسه اعتماد دارد. با این حال، مالک تلگرام از ارائه جزئیات بیشتر در مورد پرونده خودداری کرد.

بازجویی مجدد مالک تلگرام در دادگاه پاریسی
بازجویی پاول دورف در دادگاه پاریس

پاول دوروف در تاریخ ۲۴ آگوست (۳ شهریور) و در فرودگاه فرانسه با اتهام اداره پلتفرمی برای تسهیل فعالیت‌های مجرمانه دستگیر شده بود که پس از پرداخت وثیقه ۶ میلیون دلاری از بازداشت، آزاد شد. کارشناسان حقوقی معتقدند که در صورت تایید اتهامات اولیه و محکومیت دوروف، مالک تلگرام ممکن است با ۱۰ سال زندان به‌علاوه پرداخت جریمه ۵۰۰ هزار یورویی (۵۵۰ هزار دلار) روبه‌رو شود.

تاثیر بازداشت پاول دورف بر کریپتو و حریم خصوصی

فعالان صنعت کریپتو در همین زمان و حتی پیش از این، نگرانی‌های خود را در مورد بازداشت بنیان‌گذار تلگرام ابراز کرده بودند و اظهار داشتند که این اتفاق ممکن است تاثیرات منفی گسترده‌ای بر ارزهای دیجیتال داشته باشد. از سوی دیگر، برخی معتقدند که پرونده پاول دورف شباهات زیادی با پرونده الکسی پرتسف (Alexey Pertsev)، توسعه‌دهنده‌ی Tornado Cash دارد؛ زیرا به گفته ویارا ساووا (Vyara Savova) مسئول ارشد سیاست در ابتکار کریپتوی اروپا، این اقدامات توسط کشورهای عضو اتحادیه اروپا و به صورت مستقل مانند پرونده پرتسف انجام شده و به‌عنوان رویه‌ای از سوی کمیسیون اجرایی اتحادیه اروپا یا خود اتحادیه مطرح نشده است.

پرونده الکسی پرتسف که به گفته خودش، پیچیدگی‌های زیادی در بخش زمان آماده شدن برای درخواست تجدید نظر و بازداشت موقت طولانی‌مدت داشت، در نهایت در تاریخ ۲۶ نوامبر (۶ آذر) و به دلیل فراتر رفتن دفتر کنترل دارایی‌های خارجی آمریکا (OFAC) از اختیارات خود، به پیروزی قانونی پرتسف منجر شد.

در همین حال، نیکولای دنیسنکو (Nikolay Denisenko) مدیر ارشد فناوری اپلیکیشن مالی Brighty معتقد است که بازداشت پاول دورف می‌تواند نشان دهنده‌ی یک حمله نگران کننده از طرف سوءاستفاده‌های دولتی علیه توسعه‌دهندگان فناوری‌های حریم خصوصی باشد.

3/5 - (1 امتیاز)
درباره محمدصادق قربانی
سلام به دوستان عزیز. محمد صادق قربانی هستم، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه فردوسی.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید