۳۰ فروردین ۱۴۰۴ اخبار
  1. درخواست رسمی برای ETF استیک‌شده ترون؛ نگاهی تازه به TRX
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

جنگ پلتفرم‌ها؛ ریدیوم با LaunchLab وارد میدان میم کوین‌ها شد

 
۲۸ فروردین ۱۴۰۴
  2 دقیقه
جنگ پلتفرم‌ها؛ ریدیوم با LaunchLab وارد میدان میم کوین‌ها شد

طبق گزارش crypto.news، پلتفرم دیفای ریدیوم (Raydium) مبتنی بر سولانا، پس از پایان همکاری خود با پامپ فان (Pump.fun)، از ۱۶ آوریل (۲۷ فروردین) ابزار جدیدی به نام لانچ‌لب (LaunchLab) را معرفی کرد. این ابزار به کاربران اجازه می‌دهد بدون نیاز به دانش فنی پیچیده، به‌راحتی میم کوین خود را بسازند، شخصی‌سازی کنند و بلافاصله بر روی سولانا معامله کنند.

براساس این گزارش، لانچ‌لب به‌طور مستقیم به استخرهای نقدینگی ریدیوم متصل است؛ بنابراین توکن‌های جدید بلافاصله و بدون مراحل پیچیده وارد بازار می‌شوند. همچنین هر پروژه‌ای که موفق شود حداقل ۸۵ واحد سولانا (معادل حدودی ۱۱٬۱۵۰ دلار) جذب کند، به صورت خودکار وارد سیستم بازارساز خودکار (AMM) ریدیوم می‌شود و از نقدینگی بیشتری برخوردار خواهد بود.

Raydium و رقابت با Pump.fun با راه‌اندازی لانچ‌لب
ریدیوم و رقابت با پامپ فان با راه‌اندازی لانچ‌لب

این پلتفرم امکاناتی مثل تنظیم منحنی قیمت توکن‌ها (flexible bonding curve) به شکل دلخواه، کارمزد پایین ۱ درصد برای معاملات و صفر بودن هزینه انتقال به لانچ‌لب را فراهم کرده است. به عبارتی، هم توسعه‌دهندگان و هم معامله‌گران می‌توانند راحت‌تر و سریع‌تر وارد بازار شوند. تا زمان انتشار این خبر، بیش از ۱۰ پروژه موفق شده بودند حداقل ۸۵ سولانا جذب کنند که نشان می‌دهد لانچ‌لب از همان شروع، توجه زیادی را به خود جلب کرده است.

رونمایی از لانچ‌لب بلافاصله بر روی قیمت ریدیوم (RAY) اثر گذاشت؛ ارزش این توکن ابتدا تا ۲.۴۱ دلار جهش کرد که معادل رشد حدود ۱۳ درصدی است، اما در ادامه در محدوده ۲.۳۲ دلار آرام گرفت. در این بین، ریدیوم اعلام کرده که ۲۵ درصد از کارمزدهای معاملاتی لانچ‌لب صرف بازخرید توکن RAY خواهد شد؛ اقدامی که می‌تواند به حفظ و رشد ارزش این توکن در بلندمدت کمک کند.

نمودار قیمت Raydium پس از راه‌اندازی پلتفرم لانچ‌لب
نمودار قیمت Raydium پس از راه‌اندازی پلتفرم لانچ‌لب

علاوه‌بر این‌ها، این اقدام ریدیوم بعد از آن انجام شد که پامپ‌فان در ۲۰ مارس (۳۰ اسفند)، اعلام کرد که قصد دارد بازارساز خودکار خود را به نام پامپ سواپ (PumpSwap) راه‌اندازی کند؛ پلتفرمی که امکان انتقال رایگان توکن‌ها و معاملات سریع را فراهم می‌کند و عملاً به همکاری‌اش با استخرهای نقدینگی ریدیوم پایان داد. اما در واقع، تیم ریدیوم از مدت‌ها قبل، مشغول توسعه لانچ‌لب بود؛ ابزاری ساده‌تر برای ساخت و مدیریت توکن‌ها، بدون این که قصد رقابت مستقیم یا جایگزینی با پامپ فان داشته باشد.

با این حال، لانچ‌لب هنوز امکانات تعاملی پامپ فان مانند استریم زنده را ارائه نمی‌دهد؛ قابلیتی که پس از سوءاستفاده‌های گسترده، در نوامبر گذشته (آبان ۱۴۰۳)، موقتاً تعلیق و در ۱۱ آوریل (۲۲ فروردین) با قوانین سخت‌گیرانه‌تری دوباره فعال شد.

به این post امتیاز دهید
درباره محمدصادق قربانی
سلام به دوستان عزیز. محمد صادق قربانی هستم، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه فردوسی.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>