طبق گزارش cointelegraph، شرکت فناوری مالی املاک و مستغلات Janover با خرید ۸۰,۵۶۷ توکن سولانا به ارزش ۱۰.۵ میلیون دلار، دارایی سولانا خود را دو برابر کرد و به بیش از ۲۱ میلیون دلار رسید.
گام جدید شرکت Janover در ذخایر رمزارز با خرید ۱۰ میلیون دلار سولانا
طبق اطلاعیهای که در ۱۵ آوریل (۲۶ فروردین) منتشر شد، شرکت Janover با خرید جدید خود، مجموع داراییهای سولانا خود را به بیش از ۱۶۳ هزار توکن رسانده که با احتساب پاداشهای استیکینگ، حدود ۲۱.۲ میلیون دلار ارزش دارد. این سرمایهگذاری باعث شده میزان سولانا به ازای هر یک از ۱.۵ میلیون سهم شرکت، به ۰.۱۱ توکن برسد که ارزش هر سهم را با افزایش چشمگیر ۱۲۰ درصدی، به حدود ۱۴.۴۷ دلار رسانده است.
علاوهبر این، Janover اعلام کرده که قصد دارد بلافاصله توکنهای جدید سولانا را وارد فرآیند استیکینگ کند تا از آنها درآمدزایی داشته باشد. لازم به ذکر است که این خبر درست پس از آن منتشر شد که این شرکت، موفق به جذب ۴۲ میلیون دلار سرمایه شد؛ سرمایهای که قرار است صرف تقویت استراتژی داراییهای دیجیتال و گسترش خزانه رمزارزی شرکت شود.
این سرمایه از طریق فروش اوراق و ضمانتنامهها با مشارکت شرکتهایی مانند Pantera Capital، کراکن (Kraken) و چند سرمایهگذار مطرح دیگر جذب شد. همزمان، تیمی از مدیران سابق کراکن نیز کنترل Janover را در دست گرفتند. جوزف اونوراتی (Joseph Onorati)، مدیر ارشد استراتژی پیشین صرافی کراکن، پس از خرید بیش از ۷۰۰ هزار سهم عادی و تمامی سهام ممتاز سری A، به٬عنوان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل Janover منصوب شد.
آیا نوبت درخشش رمزارزهای غیر از بیت کوین رسیده؟
شرکت Janover یکی از جدیدترین شرکتهایی است که وارد دنیای رمزارزها شده، اما با یک تفاوت جذاب. برخلاف بسیاری از رقبا که بیت کوین را هدف قرار دادهاند، Janover به سراغ سولانا رفته و تمام توجه خود را معطوف به این رمزارز کرده که در نهایت، این انتخاب منحصربهفرد، Janover را از دیگر بازیگران بازار متمایز میکند و مسیر متفاوتی برای رشد آن ترسیم میکند.
از سوی دیگر، با توجه به نوسانات بالاتر قیمت سولانا نسبت به بیت کوین، خرید و انباشت این رمزارز و استفاده از قابلیت استیکینگ برای کسب درآمد، میتواند الگویی تازه برای شرکتهای دیگر باشد. از این رو، اگر این رویکرد موفق عمل کند، احتمال دارد در آینده شاهد استراتژی مشابه در شرکتهای دیگری باشیم.

با وجود این استراتژی، اما همچنان سرمایهگذاری شرکتی بر روی بیت کوین، تقاضا بیشتری دارد و یکی از شناختهشدهترین نمونهها، شرکت استراتژی (مایکرواستراتژی سابق) است. این شرکت فعال در حوزه تحلیل داده، از سال ۲۰۲۰ سیاست خود را تغییر داد و تمرکز اصلی خود را روی خرید بیت کوین گذاشت. براساس دادههای BitcoinTreasuries.NET، این شرکت اکنون بیش از ۵۲۸ هزار بیت کوین در اختیار دارد که ارزش آن حدود ۴۴.۲ میلیارد دلار برآورد میشود. شایان ذکر است که استراتژی بیشتر این بیتکوینها را با استفاده از وام و استقراض مالی خریداری کرده است.
نمونه دیگر، شرکت متاپلنت (Metaplanet) است که به مایکرواستراتژی ژاپن معروف شده و هر دو شرکت، بیت کوین را بهعنوان پوششی در برابر تورم و بخشی از استراتژی گسترده برای تنوعبخشی و مدرنسازی خزانههای خود، نگه داشتهاند.
برخی تحلیلگران بر این باورند که این استراتژی به زودی میتواند نتیجهبخش باشد. به گفته گزارش اخیر Wintermute، بیت کوین در مقایسه با بازارهای مالی سنتی، تابآوری بیشتری در برابر شوکهای کلان اقتصادی نشان میدهد. با این حال، برخی کارشناسان همچنان تردید دارند و الکس اوبچاکویچ (Alex Obchakevich)، مؤسس شرکت Obchakevich Research، هشدار داد:
” با تشدید جنگ تجاری، ممکن است بیت کوین دوباره به لیست داراییهای پرریسک بازگردد؛ چرا که احتمالا سرمایهگذاران به طلا بهعنوان پناهگاه روی میآورند.”
اولین نفری باشید که نظر می دهید