۳۱ فروردین ۱۴۰۴ اخبار
  1. کد مورس همستر کامبت امروز ۳۱ فروردین ۱۴۰۴
  2. کارت های امروز همستر کامبت یکشنبه ۳۱ فروردین (Hamster GameDev)
  3. پیشتازی تتر، پادشاه استیبل کوین‌ها با درآمد ۱.۵ میلیارد دلاری
  4. حرکت اروپا به‌سوی یوروی دیجیتال؛ خداحافظی با پول نقد!
  5. تاکید بنیان‌گذار یونی سواپ بر لایه ۲ اتریوم برای رقابت با سولانا
  6. سود ۱.۱۹ میلیون دلاری نهنگ اتریوم از معاملات خود!
  7. مدیر عامل Bitwise: دوران جدید بیت کوین در سال ۲۰۲۵ شروع شده است
  8. قیمت پای نتورک به تومان امروز ۳۱ فروردین در صرافی‌ها
  9. کمبو کارت ترامپ فارم (Trump Farm) امروز یکشنبه ۳۱ فروردین
  10. قیمت امروز بلوم (BLUM) یک‌شنبه ۳۱ فروردین
  11. کارت های امروز تپ کوین (Tapcoin) ۳۱ فروردین
  12. کارتهای بامز امروز یکشنبه ۳۱ فروردین + راهنمای تصویری
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

پیشتازی تتر، پادشاه استیبل کوین‌ها با درآمد ۱.۵ میلیارد دلاری

 
3 ساعت پیش
  2 دقیقه
پیشتازی تتر پادشاه استیبل کوین‌ها با درآمد ۱.۵ میلیارد دلاری

به گزارش crypto.news، تتر، غول دنیای استیبل کوین‌ها، اکنون مثل یک دستگاه چاپ پول عمل می‌کند. طبق داده‌های پلتفرم TokenTerminal، این پروژه تنها در سال جاری ۱.۴۶ میلیارد دلار درآمد داشته و به‌زودی از مرز ۱.۵ میلیارد دلار نیز عبور خواهد کرد.

این رقم، فاصله زیادی با درآمد سایر استیبل کوین‌ها و حتی نام‌های بزرگی مثل ترون، سولانا، سیرکل (Circle) و حتی اتریوم دارد و بار دیگر نشان می‌دهد که تتر در بازی سودآوری رمزارزها، یک سر و گردن بالاتر ایستاده است.

درآمد تتر به ۱.۵ میلیارد دلار رسید؛ اتریوم عقب ماند!

بر اساس داده‌های TokenTerminal، تتر به‌عنوان بزرگ‌ترین استیبل کوین بازار رمزارزها، در سال جاری تاکنون حدود ۱.۴۶ میلیارد دلار درآمد به‌دست آورده است؛ رقمی که با این روند، احتمالا به‌زودی از مرز ۱.۵ میلیارد دلار عبور خواهد کرد. نکته جالب این است که درآمد تتر، نه‌تنها از سایر استیبل کوین‌ها و پروژه‌های بزرگی مثل ترون، سیرکل و سولانا بیشتر بوده، بلکه حتی از اتریوم نیز پیشی گرفته است؛ پروژه‌ای که سال‌ها سودآورترین بازیگر بازار رمزارزها بود. اتریوم امسال فقط ۱۵۷ میلیون دلار درآمد داشته، در حالی که تتر به مرز ۱.۵ میلیارد دلار رسیده است.

از سوی دیگر، سیرکل، شرکت سازنده استیبل کوین USDC، با ثبت درآمد ۶۲۰ میلیون دلاری، آماده ورود به بورس و عرضه اولیه سهام (IPO) می‌شود. در همین حال، سولانا با رشد چشمگیر میم کوین‌ها بر روی شبکه خود، توانسته ۱۵۹ میلیون دلار درآمد کسب کند.

دلایل رشد تتر

براساس جدیدترین داده‌های منتشر شده، محبوبیت تتر حتی با وجود قوانین سخت‌گیرانه اروپا (MiCA) افزایش یافته است. حجم معاملات ماهانه این استیبل کوین در ماه آوریل (فروردین) به ۲۶۶ میلیارد دلار رسیده و مجموع تراکنش‌های آن از ابتدای سال تاکنون، از ۱.۵ تریلیون دلار فراتر رفته است. افزون بر این، ارزش بازار USDT نیز با جهشی چشمگیر، از ۱۰۹ میلیارد دلار سال گذشته به بیش از ۱۴۴ میلیارد دلار رسیده است.

حجم معاملات ماهانه تتر در ماه آوریل به ۲۶۶ میلیارد دلار رسیده است
افزایش حجم معاملات ماهانه تتر در ماه آوریل و رسیدن به ۲۶۶ میلیارد دلار

در این بین، برخی معتقدند که رمز موفقیت تتر در سادگی و استراتژی است. این شرکت بیشتر ذخایر خود را در اوراق قرضه کم‌ریسک دولتی آمریکا سرمایه‌گذاری کرده، بازاری که به لطف نرخ بهره بالا، سوددهی خوبی دارد. همچنین با تعداد محدود کارمند و هزینه‌های عملیاتی بسیار پایین، تتر حالا در جمع سودآورترین شرکت‌های جهان قرار گرفته است.

از نکات برجسته دیگر می‌توان به ثروتمندان تتر اشاره کرد. جیانکارلو دوازینی (Giancarlo Devasini)، بزرگ‌ترین سهامدار تتر، با دارایی حدود ۲۲.۴ میلیارد دلار، پائولو آردوینو (Paolo Ardoino) با ۹.۵ میلیارد دلار، و ژان-لوئی وان‌در‌ولد (Jean-Louis van der Velde) نیز با دارایی مشابه ۹.۵ میلیارد دلار در صدر ثروتمندان این شرکت قرار دارند.

به‌علاوه، تتر از مازاد درآمد خود در سال جاری در شرکت‌هایی چون Fizen، Be Water، Adecoagro، باشگاه یوونتوس، Rumble، Northern Data، Bitdeer Technologies و Blacirock Neurotech سرمایه‌گذاری کرده است. این موضوع نشان می‌دهد که علاوه‌بر نقدینگی قوی، افراد برجسته و برندهای معتبری پشت این شرکت هستند که حضور آن‌ها می‌تواند به رشد و گسترش فعالیت‌های شرکت در زمینه‌های مختلفی کمک کند.

به این post امتیاز دهید
درباره محمدصادق قربانی
سلام به دوستان عزیز. محمد صادق قربانی هستم، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه فردوسی.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>