۲۷ فروردین ۱۴۰۴ اخبار
  1. طلا در اوج ۳۳۰۰ دلار؛ بیت‌کوین در سراشیبی تا ۸۳ هزار!
  2. هشدار ایتالیا: استیبل‌کوین‌ها آمریکا، چالشی جدی برای اروپا
  3. قیمت پای نتورک به تومان امروز ۲۷ فروردین در صرافی‌ها
  4. قیمت امروز بلوم (BLUM) چهارشنبه ۲۷ فروردین
  5. آزادسازی ۲.۸ میلیون توکن پای و احتمال افت دوباره قیمت
  6. بازگشت قدرتمند صرافی OKX به آمریکا با صرافی و کیف پول جدید
  7. مدیرعامل مانترا توکن‌های تیم خود را برای بازسازی می‌سوزاند
  8. تعرفه‌های آمریکا بر واردات چین به رکورد تاریخی ۲۴۵ درصد رسید
  9. ورود سنگین نهادها به ریپل؛ آیا دوران جدید ETF آغاز شده؟
  10. پیش‌بینی جنجالی قیمت بیت کوین؛ ۳۰۰ هزار دلار یا سقوط سنگین؟
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

اهرم ۱ میلیارد دلاری در بازی؛ آیا اتریوم آماده جهش قیمتی است؟

 
۱۶ دی ۱۴۰۳
  3 دقیقه
اهرم ۱ میلیارد دلاری در بازی؛ آیا اتریوم آماده جهش قیمتی است؟

قیمت اتریوم به تازگی به سطح ۳.۶۵۰ هزار دلار رسیده که به دلیل حمایت ‍۱ میلیارد دلاری معاملات اهرمی بلند (Long) بوده است. البته، قیمت پس از مدتی به ۳.۶۱۲ هزار دلار کاهش یافته، با این حال، شاخص‌های صعودی معاملات اتریوم حاکی از احتمال شکست قیمت به ۳.۸ هزار دلار است. همچنین شاخص‌های فنی Parabolic SAR و قدرت گاو-خرس (BBP) مثبت در نمودار روزانه، اشاره به پتانسیل صعودی بیشتر اتریوم دارد.

به گزارش coingape، اتریوم در ۴ ژانویه (۱۵ دی) به ۳.۶۵۰ هزار دلار رسیده که نشان دهنده افزایش ۱۰ درصدی در یک روند صعودی ۵ روزه بوده است. از طرفی، اتریوم از ابتدای سال ۲۰۲۵ در مسیر صعودی بوده و بهبود بازار کریپتو را منعکس می‌کند. با این وجود، در مقایسه با سولانا، کاردانو و آوالانچ که افزایش‌های از ۲۰ درصدی ثبت کردند، رشد اتریوم نسبتا محدود بوده است؛ زیرا صندوق‌های ETF اتریوم، خروجی‌های منفی ۳۲.۴ میلیون دلاری را در هفته گذشته ثبت کرده‌اند.

با تمام این رخدادها، پس از عبور از مقاومت روانی ۳.۶ هزار دلار، روندهای اخیر بازار مشتقات نشان از افزایش اعتماد سرمایه‌گذاران به اتریوم دارند. در واقع، گاوهای اتریوم با فعالیت‌های تجاری تهاجمی، انتظار گسترده‌تری برای افزایش قیمت در هفته پیشرو را نشان می‌دهند. در این راستا، نمودار نقشه لیکوئید Coinglass، ارزش موقعیت‌های اهرمی بلند را با قراردادهای کوتاه فعال مقایسه می‌کند و درک درستی از احساسات کوتاه‌مدت معامله‌گران نوسانی ارائه می‌دهد.

نمودار نشان می‌دهد که گاوهای اتریوم، قراردادهای اهرمی بلند به ارزش ‍۱.۰۹ میلیارد دلار در اطرافی قیمت‌های فعلی به کار گرفته‌اند. در مقابل، قراردادهای آتی کوتاه فعال به ۸۳۵ میلیون دلار می‌رسد که ۳۰ درصد کمتر از موقعیت‌های صعودی است. چنین اختلاف بزرگی نشان دهنده احساسات مثبت فراگیر در میان معامله‌گران سفته‌باز است که انتظار دارند رالی جاری اتریوم در هفته پیشرو ادامه یابد.

علاوه‌بر این، با بازپس‌گیری سطح ۳.۶۵۰ دلار، اعتماد معامله‌گران کوتاه‌مدت افزایش یافته است. با این حال، اگر تقاضای اتریوم همچنان ضعیف بماند، گاوهای اتریوم ممکن است برای عبور از مقاومت ۳.۷ هزار دلار با مشکل مواجه شوند و بیش از ‍۱.۰۹ میلیارد دلار قرارداد اهرمی بلند در معرض خطر لیکوئید شدن قرار بگیرند. در همین حال، موضوع دیگری که احتمال شکست قیمت اتریوم را بیشتر می‌کند، شاخص‌های فنی Parabolic SAR و قدرت گاو-خرس (BBP) در نمودار روزانه اتریوم است.

شاخص Parabolic SAR که زیر قیمت فعلی حرکت می‌کند، فشار خرید فعال را تایید کرده و اتریوم را برای شکست به سمت مقاومت مهم بعدی ۳.۷۶۰ هزار دلار آماده می‌کند. به علاوه‌، تحلیل باند بولینگر (Bollinger Bands)، سطح ۳.۷۶۰ هزار دلار را به‌عنوان یک سطح مقاومت حیاتی نشان می‌دهد که با باند بالایی همخوانی دارد. اکنون، در صورتی که سطح ۳.۷۶۰ هزار دلار با موفقیت بسته شود، احتمال آزمایش سطح ۳.۸۵۰ هزار دلار نیز بیشتر می‌شود. اما در صورت عدم حفظ این روند، ممکن است سرمایه‌گذاران شاهد افت قیمت و بازگشت به سطح ۳.۴۶۴ هزار دلار باشند و اگر این سطح نیز با ادامه روند نزولی شکسته شود، خطر کاهش بیشتر به ۳.۱۶۸ هزار دلار بالا می‌رود.

نمودار قیمت اتریوم و احتمال شکست قیمت
شکست قیمت اتریوم در یک روز اخیر و احتمال صعود با سطوح بالاتر

بنابراین، معامله‌گران استراتژیک می‌توانند به‌طور محتاطانه، سطوح ۳.۷۶۰ و ۳.۴۶۴ هزار دلار را برای تغییرات احتمالی در احساسات کوتاه‌مدت بازار، زیر نظر داشته باشند.

دیدگاه‌ها و پیش‌بینی‌های مطرح شده در این خبر متعلق به منبع اصلی است و نظر یا تأیید رمزینکس را منعکس نمی‌کند. لطفاً این پیش‌بینی‌ها را با دقت بررسی کرده و پیش از هرگونه تصمیم‌گیری سرمایه‌گذاری، تحقیقات لازم را انجام دهید.
به این post امتیاز دهید
درباره محمدصادق قربانی
سلام به دوستان عزیز. محمد صادق قربانی هستم، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه فردوسی.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>