نیر پروتکل
نیر پروتکل(near)

خرید و فروش ارز نیر پروتکل (Near Protocol) - معرفی و قیمت ارز دیجیتال NEAR

آخرین قیمت به ریال

4,208,252IRR

آخرین قیمت به تتر

6.64USDT

تغییر قیمت

-5.51 %

پرداخت میکنم

ریال

ریال

دریافت میکنم

نیر پروتکل

نیر پروتکل

بازارهای معاملاتی نیر پروتکل

  • نیر پروتکل

    نیر پروتکل

    (near)

    4,208,252 irr

    5.51 %
    arrow_drop_down

معرفی ارز نیر پروتکل (near-protocol)

قراردادهای هوشمند امروز عضو مهم و حیاتی در دنیای بلاکچین هستند. نیر پروتکل یکی از بلاکچین‌هایی است که با پشتیبانی از توسعه قراردادهای هوشمند و پیاده‌سازی ساختار PoS یکی از فعالان جدی بازار محسوب می‌شود. این بلاکچین به نوعی رقیب اتریوم بوده و با ارائه زیرساخت پربازده برای توسعه قراردادهای هوشمند، میزبان تعداد زیادی اپلیکیشن‌های غیر متمرکز است. ارز دیجیتال NEAR به‌عنوان توکن اصلی بلاکچین نیر پروتکل کاربردهای بسیار زیادی دارد که آن را جزو محبوب‌ترین ارزهای بازار کرده است. خرید ارز نیر برای سرمایه‌گذارانی که به دنیای قراردادهای هوشمند امید دارند، یک سرمایه‌گذاری مناسب به نظر می‌رسد. قیمت ارز دیجیتال NEAR هم بسته به استقبال کاربران و توسعه‌دهنده‌ها از پلتفرم و همچنین شرایط بازار، در سال‌های گذشته دچار نوسان‌های قابل توجه شده است.

نیر پروتکل (Near Protocol) چیست؟

توسعه قراردادهای هوشمند به توسعه‌دهنده‌ها امکان می‌دهد اپلیکیشن‌های غیر متمرکز (dApp) با کاربردهای متنوعی عرضه کنند. بلاکچین‌های متعددی از این فرایند پشتیبانی می‌کنند که نیر پروتکل یکی از مهم‌ترین آن‌ها محسوب می‌شود. نیر پروتکل با نام لاتین Near Protocol و ارز دیجیتال NEAR یک پلتفرم بلاکچینی توسعه اپلیکیشن‌های غیر متمرکز است که به‌عنوان یکی از جدی‌ترین رقبای اتریوم شناخته می‌شود. این پلتفرم تمرکز زیادی روی ارائه ابزارهای مناسب برای توسعه‌دهنده‌ها دارد. همچنین هدایت اپلیکیشن‌های غیر متمرکز برای ارائه یک تجربه جذاب و آسان برای کاربران نهایی، از اهداف مهم نیر پروتکل محسوب می‌شود.

پلتفرم نیر پروتکل همه انگیزه‌های لازم را برای مشارکت‌کننده‌ها ایجاد می‌کند تا شبکه‌ای غیر متمرکز از کامپیوترها ایجاد شود. این شبکه غیر متمرکز، زیرساخت لازم را برای ساخت و عرضه اپلیکیشن‌‌های غیر متمرکز فراهم می‌کند. افزایش محبوبیت پلتفرم و گسترش اکوسیستم آن باعث می‌شود قیمت ارز دیجیتال NEAR هم افزایش پیدا کرده و برای سرمایه‌گذاران سودآوری داشته باشد. در مجموع خرید ارز نیر پروتکل هم برای کاربران این پلتفرم و هم سرمایه‌گذاران امیدوار به آینده اکوسیستم اپلیکیشن‌های غیر متمرکز یک انتخاب مناسب به نظر می‌رسد.

پایه‌های اصلی بلاکچین نیر پروتکل روی طراحی محبوبی به نام شاردینگ (Sharding) استوار شده است. این طراحی، زیرساخت بلاکچین را به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌کند. در سیستم شاردینگ، نودها به گروه‌های مختلفی تقسیم می‌شوند که هر کدام بخشی از فعالیت‌های بلاکچین را مدیریت می‌کنند. با این کار، فشار پردازشی و تایید تراکنش‌ها بین نودها تقسیم می‌شود. درنتیجه می‌توان پلتفرمی با سرعت پردازش قابل قبول و هزینه تراکنش پایین داشت. به بیان ساده، هر بخش یا Shard در زیرساخت نیر پروتکل، بخشی از فرایند تایید تراکنش‌ها را انجام می‌دهد.

امکان توسعه قراردادهای هوشمند روی یک پلتفرم، نیاز به طراحی و پیاده‌سازی ساختار ذخیره‌سازی داده را هم ایجاد می‌کند. به بیان دیگر، بلاکچین میزبان قراردادهای هوشمند باید فضای لازم برای ذخیره‌سازی داده را هم در اختیار توسعه‌دهنده‌های اپلیکیشن‌های غیر متمرکز ارائه کند. بلاکچین نیر پروتکل سیستمی شبیه به ارائه‌دهنده‌های فضای ابری مثل آمازون وب سرویس (AWS) دارد، اما در طراحی و معماری تفاوت‌های مهمی با آن‌ها پیدا می‌کند.

زیرساخت میزبانی از داده در نیر پروتکل برخلاف سرویس‌های ابری مرسوم، متمرکز نیست. یعنی یک شرکت یا سازمان متمرکز، ارائه زیرساخت ذخیره‌سازی را برعهده نمی‌گیرد، بلکه گروهی از کامپیوترها در یک شبکه توزیع‌شده یا همان غیر متمرکز، مسئولیت ارائه فضای ذخیره‌سازی را دارند. درنتیجه چالش‌هایی همچون از دست رفتن داده یا کنترل متمرکز و اجرای سیاست‌های جهت‌دار در حفاظت از داده‌‌ها، از بین می‌رود.

سرویس‌دهنده‌هایی مثل آمازون، امکان توسعه اپلیکیشن روی فضای ابری را بدون نیاز به توسعه زیرساخت ابری، به توسعه‌دهنده‌ها می‌دهند. به همین صورت،‌ نیر پروتکل هم به توسعه‌دهنده‌های قرارداد هوشمند امکان می‌دهد اپلیکیشن‌های غیر متمرکز خود را در فضای ابری پیاده کنند. با این تفاوت که این فضا کاملا غیر متمرکز و وابسته به مشارکت نودها است. اکوسیستمی که ارائه این زیرساخت غیر متمرکز را ممکن می‌کند، حول ساختار اقتصادی و انگیزه‌های مالی ارز دیجیتال NEAR شکل گرفته است.

تیم توسعه و تاریخچه نیر پروتکل

الکس اسکیدانوف (Alex Skidanov) و ایلیا پولوسوخین (Illia Polosukhin) توسعه‌دهنده‌های اصلی نیر پروتکل هستند. اسکیدانوف قبل از توسعه و عرضه بلاکچین نیر به‌عنوان مدیر تیم مهندسی در شرکت توسعه دیتابیس MemSQL کار می‌کرد. پولوسوخین هم از کارمندان سابق گوگل بود که در تیم‌های توسعه هوش مصنوعی و موتور جست‌وجوی غول فناوری فعالیت می‌کرد.

جذب سرمایه اولیه برای پروژه‌های بلاکچینی از فرایندهای بسیار مهم محسوب می‌شود که تاحدی موفقیت یا عدم موفقیت آن‌ها در ادامه مسیر را مشخص می‌کند. نیر پروتکل در چند مرحله جذب سرمایه توانست ۲۰ میلیون دلار به پروژه تزریق کند. از سرمایه‌گذارهای مهم پروژه هم می‌توان به Andreessen Horowitz و Pantera Capital اشاره کرد. همچنین از حداکثر یک میلیارد توکن NEAR برای توزیع، ۳۰ درصد به سرمایه‌گذارهای اولیه فروخته شد.

نیر پروتکل چطور کار می‌کند؟

بلاکچین Near Protocol از سیستم اجماع اثبات سهام یا همان PoS برای تایید و پردازش تراکنش‌ها بهره می‌برد. زیرساخت نودها در این بلاکچین با روش شاردینگ طراحی شده است. روش شاردینگ در نیر پروتکل به نام نایت‌شید (Nightshade) شناخته می‌شود.

در روش شاردینگ، هر نود شبکه تنها بخشی از داده‌های پلتفرم را ذخیره می‌کند. درنتیجه این ساختار امکان مقیاس‌پذیری به بلاکچین را افزایش می‌دهد. در مجموع نیر پروتکل با پیاده‌سازی شاردینگ نایت‌شید ادعای پردازش سریع‌تر و بازدهی بالاتر در تعداد تراکنش‌های تاییدشده در ثانیه را دارد. همچنین به خاطر این ساختار، هزینه پردازش تراکنش‌ها هم از رقبایی همچون اتریوم، بسیار کمتر است.

ساختار نایت‌شید به نیر پروتکل امکان می‌دهد که یک زنجیره امن برای ذخیره‌سازی داده‌ها داشته باشد. به‌علاوه، پردازش‌های لازم برای تایید تراکنش‌ها به دسته‌های کوچک‌تر تقسیم می‌شوند و سریع‌تر پیش می‌روند. نودها در گروه‌های مختلف، پردازش تراکنش‌ها را انجام می‌دهند و نتیجه نهایی را به زنجیره اصلی منتقل می‌کنند. یکی از مزیت‌های نایت‌شید در نیر پروتکل این است که چالش‌های از دست رفتن داده یا از دسترس خارج شدن بلاکچین را به حداقل می‌رساند.

از قابلیت‌ها و ویژگی‌های دیگر نیر پروتکل می‌توان به اپلیکیشن رینبو بریج (Rainbow Bridge) اشاره کرد. این اپلیکیشن به کاربران و توسعه‌دهنده‌ها امکان می‌دهد که توکن‌های اتریوم را به راحتی بین آن بلاکچین و نیر پروتکل جابه‌جا کنند. جابه‌جایی هم با قفل شدن توکن‌ها در قرارداد هوشمند اتریومی و ایجاد توکن‌های جدید در Near Protocol انجام می‌شود.

راهکارهای لایه ۲ برای توسعه بیشتر بلاکچین هم روی نیر پروتکل توسعه پیدا کرده‌اند. از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به آورورا (Aurora) اشاره کرد. این راهکار به توسعه‌دهنده‌ها امکان می‌‌دهد که اپلیکیشن‌های غیر متمرکز اتریومی خود را روی شبکه نیر توسعه دهند. راهکار Aurora با استفاده از فناوری توسعه اتریوم و با پشتیبانی از ماشین مجازی اتریوم (EVM) توسعه یافته است. این راهکار هم یک بریج بین بلاکچینی دارد که امکان اتصال قراردادهای هوشمند و توکن‌های اتریومی به نیر را ممکن می‌کند. Aurora به توسعه‌دهنده‌ها امکان می‌دهد که از سرعت بالای پردازش و نرخ پایین تراکنش‌ها در نیر پروتکل، در کنار ساختار آشنای توسعه اپلیکیشن در اتریوم بهره ببرند.

ارز دیجیتال NEAR چیست؟

بلاکچین نیر پروتکل هم مانند رقبای خود برای پرداخت‌ها و هر فرایند مرتبط با جابه‌جایی ارزش به یک ارز دیجیتال نیاز دارد. ارز دیجیتال NEAR به‌عنوان توکن اصلی یا همان نیتیو شبکه نیر شناخته می‌شود که کاربردهای متنوعی را به توسعه‌دهنده‌ها و کاربران ارائه می‌کند. ارز دیجیتال NEAR برای پرداخت هزینه تراکنش‌ها، اجرای اپلیکیشن‌ها و پرداخت هزینه ذخیره‌سازی در نیر پروتکل کاربرد دارد. خرید ارز نیر اولین قدم برای ورود به دنیای نیر پروتکل محسوب می‌شود.

اپلیکیشن‌هایی که روی نیر پروتکل اجرا می‌شوند، برای پرداخت هزینه فضای ذخیره‌سازی و اجرای پردازش‌ها باید از ارز دیجیتال NEAR استفاده کنند. این پرداخت‌ها انگیزه لازم را برای نودها ایجاد می‌کند تا فضا و منبع پردازشی لازم را برای زنده نگه داشتن پلتفرم فراهم کنند. البته بخشی از ارز دیجیتال NERA در فرایندهای پرداخت سوزانده شده و از چرخه توزیع خارج می‌شود. این فرایند، امکان حفظ حداکثر توکن در گردش پلتفرم را فراهم می‌کند. قیمت ارز دیجیتال NEAR هم به خاطر همین حفظ حداکثر ارزش، روندی مناسب را از لحاظ سودآوری و حفظ ارزش طی می‌کند. البته نوسان‌های بازار روی این ارز دیجیتال هم تاثیر می‌گذارند.

کامپیوترهایی که به‌عنوان نود تاییدکننده و زیرساختی در نیر پروتکل فعال هستند، باید مقداری ارز دیجیتال NEAR استیک کنند. آن‌ها با این استیک کردن، پاداش‌هایی را از شبکه دریافت می‌کنند که به‌نوعی انگیزه لازم برای ادامه دادن فعالیت را ایجاد می‌کند.

نیر پروتکل هر سال مقدار توزیع ارز دیجیتال NEAR را ۵ درصد افزایش می‌دهد که ۹۰ درصد از این ارزهای جدید به نودها پرداخت می‌شوند. بقیه توکن‌ها هم در خزانه پلتفرم ذخیره شده و برای فعالیت‌های توسعه‌ای هزینه می‌شوند.

چطور ارز دیجیتال NEAR بخریم؟

ارز نیر پروتکل به‌خاطر محبوبیت بالا در بسیاری از صرافی‌های معتبر عرضه می‌شود. برای خرید ارز دیجیتال NEAR می‌توانید از صرافی‌های بین‌المللی مثل بایننس، کوکوین، کوین‌بیس و بسیاری از صرافی‌های دیگر استفاده کنید. این صرافی‌ها، امکان ترید NEAR را با ارزهای معروف مثل BTC, USDT, EUR, ETH و ارزهای مشابه را به شما می‌دهند. البته همه آن‌ها چالش‌های تحریم و KYC دارند.

برای خرید ارز NEAR در ایران و با پرداخت ریال، می‌توانید از رمزینکس استفاده کنید. صرافی معتبر رمزینکس به شما امکان می‌دهد که با پرداخت ریال، ارز نیر پروتکل  بخرید. همچنین می‌توانید ارز دیجیتال NEAR خود را بفروشید و ریال دریافت کنید.

خرید و فروش ارز دیجیتال در رمزینکس به آسانی انجام می‌شود. در این صرافی صدها ارز دیجیتال با حجم بازار مناسب عرضه می‌شوند. خرید و فروش در رمزینکس با ریال یا ارزهای دیجیتال دیگر مثل بیت کوین و تتر امکان‌پذیر است.

برای خرید ارز دیجیتال NEAR در رمزینکس نیاز به ثبت‌نام و احراز هویت دارید. ثبت‌نام در رمزینکس به راحتی و با استفاده از یک شماره موبایل یا ایمیل امکان‌پذیر است. فرایند ثبت‌نام بسیار سریع و آسان انجام می‌شود.

احراز هویت در رمزینکس هم به سرعت انجام می‌شود. تنها باید مدارک مورد نظر را در سایت یا اپلیکیشن بارگذاری کنید تا در سریع‌ترین زمان، هویت شما احراز شود. سپس می‌توانید NEAR یا هر ارز دیجیتال دیگر را به‌راحتی بخرید و بفروشید.

کارمزد خرید و فروش نیر پروتکل

کارمزد معاملات خرید نیر پروتکل در رمزینکس به صورت درصد از هر دو طرف معامله یعنی سفارش‌دهنده (کسی که سفارش را ثبت می‌کند) و سفارش‌پذیر (کسی که سفارش را تکمیل می‌کند) دریافت می‌شود. این میزان کارمزد به حجم معاملات یک ماه اخیر کاربر بستگی دارد.

حجم معاملات ماهیانهMaker (سفارش دهنده)Taker (سفارش پذیر)

کامزد انتقال به کیف پول نیر پروتکل

کارمزدهای برداشت براساس کارمزدهای جهانی شبکه ی بلاک چین رمز ارز ها محاسبه شده است. حداکثر کارمزد انتقال ارز دیجیتال نیر پروتکل به کیف پول، 10000 نیر پروتکل می باشد. لازم به ذکر است میزان کارمزد برداشت ارز دیجیتال با توجه به حجم مبادلات و میزان ترافیک متغیر می باشد.

سوالات متداول

نیر پروتکل یک بلاکچین PoS با قابلیت‌های پشتیبانی از قراردادهای هوشمند و توسعه اپلیکیشن‌های غیر متمرکز است که به‌عنوان رقیبی برای اتریوم شناخته می‌شود.

نایت‌شید ساختار شاردینگ یا تقسیم‌بندی نودها در شبکه نیر پروتکل است که امکان پردازش سریع‌تر و مقیاس‌دهی بهتر را به شبکه می‌دهد.

نیر پروتکل به خاطر پیاده‌سازی ساختار شاردینگ یا تقسیم‌بندی نودهای شبکه، سرعت بالاتر و مقیاس‌پذیری بهتری نسبت به اتریوم داد و هزینه تراکنش‌ها هم در آن کمتر است.

ارز دیجیتال NEAR به‌عنوان ارز دیجیتال اصلی یا توکن نیتیو در نیر پروتکل کاربرد دارد که برای پرداخت هزینه‌ها و پاداش دادن به نودهای فعال در شبکه استفاده می‌شود.

برای خرید ارز دیجیتال NEAR از صرافی رمزینکس استفاده کنید. صدها ارز دیجیتال را می‌توانید در این صرافی با کارمزد پایین بخرید و بفروشید.

تغییرات قیمت نیر پروتکل

بیشترین قیمت

4,183,471irr

کمترین قیمت

4,760,000irr

آنالیز

شاخص برایند تحلیل تکنیکال نیر پروتکل

این شاخص به صورت آنی نمایی کلی از تحلیل تکنیکال نیر پروتکل در بازه زمانی (time frame) انتخاب شده را نمایش می‌دهد. این ابزار، برایندی از محبوب‌ترین اندیکاتورهای تکنیکال نیر پروتکل همچون میانگین متحرک همگرایی/ واگرایی (MACD)، ایچیموکو، استوکاستیک، مومنتوم و شاخص قدرت نسبی (RSI) است. در این شاخص با انتخاب بازه زمانی مورد نظر خود، می‌توانید مشاهده کنید که طبق داده‌های اندیکاتورهای تکنیکال، شرایط نیر پروتکل برای انجام چه معامله‌ای مناسب‌تر است. توجه داشته باشید که این شاخص صرفا داده‌های تکنیکال را در نظر می‌گیرد و برای سرمایه‌گذاری باید عوامل دیگر مانند ویژگی‌های بنیادین ارز را نیز بررسی کنید.