از دستگیری پاول دورف تا عواقبی که در انتظار تلگرام خواهد بود
۲۵ آذر ۱۴۰۳ اخبار
  1. رشد چمشگیر حجم کل سرمایه‌گذاری در لیکوئید ری‌استیکینگ اتریوم
  2. پیتر شیف: پرداخت بدهی آمریکا با بیت کوین رویای غیرواقعی است
  3. کلید امروز مینی گیم همستر کامبت یکشنبه ۲۵ آذر + آموزش ویدئویی
  4. کد مخفی ویدیو تپ سواپ امروز یکشنبه ۲۵ آذر به همراه آموزش وارد کردن
  5. تاثیر فروش ۵۲ میلیون دلاری نهنگ‌ها بر قیمت په په
  6. پیش‌بینی رشد ۸۵ درصدی دوج‌ کوین با انباشت نهنگ‌ها
  7. خرید ۵۱۰ میلیون دلار بیت کوین توسط غول استخراج بیت کوین
  8. برداشت غیرقانونی چند میلیون دلاری توسط کارکنان مورگان استنلی
  9. آیا قیمت اتریوم می‌تواند از ۴۱۰۰ دلار عبور کند؟
  10. آیا نرخ توکن‌سوزی شیبا اینو نشانه سقوط قیمت است؟

دستگیری پاول دووف، بنیانگذار تلگرام؛ آنچه تاکنون می‌دانیم

 
۰۴ شهریور ۱۴۰۳
  3 دقیقه
دستبند دور دستان فردی زده شده است.

پاول دورف، بنیانگذار تلگرام، دیروز ۳ شهریور در فرانسه دستگیر شد. در این خبر آنچه می‌دانیم و نحوه واکنش چهره‌های برجسته را مرور خواهیم کرد.

پاول دورف، بنیانگذار و مدیرعامل تلگرام، توسط مقامات فرانسوی در رابطه با یک حکم جستجو با هدف نقض ادعاها در رابطه با پلتفرم پیام‌رسانی رمزگذاری شده دستگیر شد.

طبق گزارش‌های Le Monde و سایر رسانه‌های فرانسوی، دورف پس از فرود در جت خصوصی خود که از آذربایجان سفر کرده بود، در فرودگاه لو بورژه در شمال پاریس دستگیر شد.

Le Monde با استناد به منابع نزدیک به این پرونده، دستگیری دورف را تأیید کرد. در همان زمان، یک گزارش بلومبرگ خاطرنشان کرد که ماریا زاخاروا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز این اطلاعات را در یک پست تلگرام تأیید کرد.

حکم جستجو صادر شده است

طبق گزارش‌ها، L’Office Mineurs (OFMIN) فرانسه، آژانسی که بر جرایم علیه کودکان نظارت دارد، در چارچوب تحقیقات اولیه درباره تلگرام، حکم جستجو صادر کرده است.

AFP گزارش داد که جرایم ادعایی شامل کلاهبرداری، قاچاق مواد مخدر، قلدری سایبری و جرایم سازمان‌یافته است. گزارش‌های متعدد خاطرنشان می‌کنند که این تحقیق ریشه در عدم نظارت محتوا در تلگرام دارد.

OFMIN در حال هماهنگی تحقیقات در مورد دورف و تلگرام است. گفته می‌شود مدیرعامل پلتفرم تلگرام قرار بود در ۴ شهریور در دادگاه حاضر شود. برخی گزارش‌ها خاطرنشان می‌کنند که دورف ممکن است به دلیل ماهیت جرایم ادعایی، تا ۲۰ سال زندان محکوم شود.

تأثیر این اتفاق بر تلگرام و بلاکچین تون چیست؟

TON، پروتکل بلاکچینی که پلتفرم تلگرام را در سرویس خود ادغام کرده است، ادعا می‌کند که در ساعات پس از دستگیری دوروف کاملاً عملیاتی باقی می‌ماند.

یک پست رسمی در حساب ایکس (توییتر سابق) TON خاطرنشان کرد که این پروتکل تحت تأثیر قرار نگرفته است و جامعه آن در پشت دوروف متحد شده است.

به عنوان یک جامعه متعهد به آزادی بیان و غیرمتمرکزسازی، ما در این زمان چالش‌برانگیز در کنار پاول ایستاده‌ایم.

تلگرام هنوز درباره دستگیری دورف اظهار نظر نکرده است. Cointelegraph با پلتفرم پیام‌رسانی تماس گرفته است تا جزئیات حادثه را تأیید کند و آیا خطری وجود دارد که این پلتفرم مجبور شود داده‌های کاربر را به مقامات فرانسوی تحویل دهد.

واکنش ایلان ماسک و ویتالیک بوترین به دستگیری دورف

ایلان ماسک، بنیانگذار تسلا و مالک ایکس، در ۳ شهریور در پلتفرم رسانه اجتماعی خود، مصاحبه قبلی بین دورف و روزنامه‌نگار مستقل تاکر کارلسون را با هشتگ #FreePavel به اشتراک گذاشت.

در این ویدیو، دورف گفت که تصاحب توییتر توسط ماسک یک پیشرفت مثبت برای نوآوری فناوری و ارائه آزادی بیان بوده است.

ویتالیک بوتیرین، بنیانگذار اتریوم، نیز در پاسخ به یک پست X توسط بالاجی سری‌نیواسان، کارآفرین و سرمایه‌گذار آمریکایی، در مورد این موضوع نظر داد.

بوترین گفت که قبلاً استانداردهای رمزگذاری تلگرام را انتقاد کرده است اما گفت که اطلاعات اولیه مربوط به اتهامات علیه این پلتفرم برای آینده آزادی نرم‌افزار و ارتباطات در اروپا بسیار بد و نگران‌کننده است.

چهره‌های برجسته دیگر نیز نسبت به این خبر واکنش نشان داده‌اند. رابرت کندی جونیور، سیاستمدار آمریکایی که در آگوست ۲۰۲۴ مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری ایالات متحده خود را تعلیق کرد، گفت که دستگیری دورف نیاز به محافظت از پلتفرم‌هایی را که آزادی بیان و حریم خصوصی را امکان‌پذیر می‌کنند، برجسته می‌کند.

ایالات متحده می‌خواهد تلگرام را کنترل کند

در مصاحبه خود با کارلسون، دورف ادعا کرد که تلگرام هر زمان که وارد کشور شده است، توجه ناخواسته‌ای از سوی FBI و سایر آژانس‌های امنیتی ایالات متحده جلب کرده است.

مدیرعامل تلگرام ادعا کرد که افسران آمریکایی سعی کرده‌اند یکی از مهندسان تیم دورف را مخفیانه استخدام کنند.

تلاشی از سوی افسران یا عوامل امنیت سایبری برای استخدام مخفیانه مهندس من پشت سر من انجام شد. آنها کنجکاو بودند تا بدانند کدام کتابخانه‌های منبع باز در برنامه تلگرام ادغام شده‌اند و سعی کردند او را متقاعد کنند که از ابزارهای خاصی برای ثبت و انتقال اطلاعات استفاده کند.

مدیرعامل تلگرام افزود که ماموران FBI هنگام ورود به ایالات متحده با سؤالاتی مربوط به پیام‌رسان تلگرام، او را متوقف می‌کردند.

منبع: Cointelegraph

5/5 - (1 امتیاز)
هومن شالچی
درباره هومن شالچی
فارغ‌التحصیل رشته‌ی MBA گرایش مارکتینگ از دانشگاه خوارزمی تهران. بیش از ۷ سال سابقه‌ی کار در زمینه‌ی توسعه‌ی کسب و کار، دیجیتال مارکتینگ و سئو و تولید محتوا. علاقه‌مند و فعال در حوزه کریپتو و دیگر حوزه‌های سرمایه‌گذاری و دنبال‌کننده ترندهای روز بازار رمزارز مانند آلت‌کوین‌ها و همچنین سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت در این حوزه.
درباره هومن شالچی بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید