در مقابل صندوقهای ETF اتریوم، صندوقهای ETF بیت کوین در ۱۰ ماه گذشته تقریباً ۱۹ میلیارد دلار جذب کردهاند و بازیگران بزرگی مانند بلکراک و فیدلیتی موفقیتهای قابل توجهی را تجربه کردهاند.
یکی از دلایل رشد کند ETFهای اتریوم، عدم وجود پاداشهای استیکینگ است که ویژگی کلیدی مالکیت مستقیم به شمار میرود و میتواند حدود ۳.۵% بازده داشته باشد. در حالی که ETFها برای سرمایهگذاران سنتی راحتی و امنیت را فراهم میکنند، متخصصان ارزهای دیجیتال آنها را بدون این بازدههای استیکینگ کمتر جذاب میدانند.
روایت سادهتر بیتکوین به عنوان طلا دیجیتال نیز آن را برای مخاطبان وسیعتری جذابتر میکند. عرضه ثابت ۲۱ میلیون توکن آن به عنوان یک محافظ قوی در برابر تورم عمل میکند، در حالی که پلتفرم غیرمتمرکز اتریوم و قراردادهای هوشمند آن توضیح و بازاریابی برای سرمایهگذاران سنتی را دشوارتر میکند.
علاوه بر این، عملکرد قیمت اتریوم در سال جاری کمتر قابل توجه بوده و تنها ۴% افزایش یافته است، در حالی که قیمت بیتکوین ۴۲% رشد کرده است. از زمان راهاندازی ETFها، کاهش ۳۰% قیمت اتریوم باعث کاهش اشتیاق، به ویژه در میان سرمایهگذاران خرد شده است، در حالی که رشد پایدار بیت کوین همچنان علاقه سرمایهگذاران را حفظ کرده است.
در نهایت، ارزیابی بالای اتریوم حدود ۲۹۰ میلیارد دلار در مقایسه با بسیاری از بانکها و سهامهای تکنولوژی جهانی ممکن است غیرمنطقی به نظر برسد و برخی از سرمایهگذاران سنتی را نسبت به پتانسیل بلندمدت آن نگران کند.
منبع: cryptodnes
نظرات کاربران
اولین نفری باشید که نظر می دهید