۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ اخبار
  1. کارتهای بامز امروز دوشنبه ۱ اردیبهشت + راهنمای تصویری
  2. کارت های امروز تپ کوین (Tapcoin) ۱ اردیبهشت
  3. جنگ ترامپ و پاول؛ ETFهای بیت کوین رکورد زدند
  4. نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا، چه سرنوشتی برای دلار و تتر دارد؟
  5. قیمت امروز بلوم (BLUM) دوشنبه ۱ اردیبهشت
  6. قیمت پای نتورک به تومان امروز ۱ اردیبهشت در صرافی‌ها
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

تتر وارد تجارت نفت می‌شود

 
۱۸ آبان ۱۴۰۳
  2 دقیقه
تتر وارد تجارت نفت می‌شود

بنابر اخبار منتشر شده، تتر با معامله ۴۵ میلیون دلاری وارد تجارت نفت می‌شود. این معامله که در اکتبر (مهر و آبان) تکمیل شده، حمل ۶۷۰ هزار بشکه نفت خام را تسهیل کرده و ورود تتر به تجارت نفت را نشان می‌دهد.

براساس اعلامیه‌ای در تاریخ ۸ نوامبر (۱۸ آبان)، این معامله شامل یک شرکت نفت عمومی و یک معامله‌گر کالا بوده که حمل ۶۷۰ هزار بشکه نفت را از خاورمیانه انجام داده بود. این معامله توسط بخش تامین مالی تجارت تتر انجام شده است. به گفته تتر، صنعت تامین مالی تجارت، ارزش بازار ۱۰ تریلیون دلاری دارد و به همین دلیل، این بخش با هدف ادغام فناوری‌های بلاکچین با عملیات‌های سنتی کار می‌کند.

تجارت نفت توسط استیبل کوین تتر
ورودی تتر به تجارت نفت

پائولو آردوینو (Paolo Ardoino) مدیرعامل تتر در بیانیه‌ای اظهار کرده است:

با USDT، ما کارایی و سرعت را به بازارهایی که به‌طور سنتی به ساختارهای پرداخت کندتر و پرهزینه‌تر وابسته بوده‌اند، می‌آوریم. این معامله آغاز کار است؛ زیرا ما به دنبال حمایت از طیف گسترده‌تری از کالاها و صنایع هستیم و به دنبال تقویت شمولیت و نوآوری بیشتر در امور مالی جهانی هستیم.

درآمدهای میلیارد دلاری تتر به‌منظور این کار استفاده شده است. این شرکت برای سه ماهه سوم سال، سود ۲.۵ میلیارد دلاری را گزارش داده است و مجموع دارایی‌های آن تا ۳۰ سپتامبر (۹ مهر) به ۱۳۴.۴ میلیارد دلار رسیده که ۱۰۲.۵ میلیارد دلار آن از ذخایر آن در اوراق خزانه‌داری آمریکا بوده است. این شرکت همچنین گزارش داده است که ۷,۱۰۰ بیت کوین اضافی معادل بیش از ۵۳۰ میلیون دلار در اختیار دارد. در نهایت، این شرکت سعی می‌کند تا سرمایه‌گذاری‌های بیشتری در استارتاپ‌ها انجام دهد، همچنین بلومبرگ گزارش داده که تتر قصد دارد از استیبل کوین خود به‌عنوان روشی برای جلوگیری از استفاده دلار برای تجار جهانی در کشورهایی مانند ونزوئلا و روسیه باشد که تحت تحریم‌های امریکا هستند.

منبع: cointelegraph

به این post امتیاز دهید
درباره محمدصادق قربانی
سلام به دوستان عزیز. محمد صادق قربانی هستم، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه فردوسی.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>