۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ اخبار
  1. بیت‌کوین در ۹۸ هزار دلار؛ بازار همچنان محتاط
  2. قیمت پای نتورک به تومان امروز ۱۸ اردیبهشت در صرافی‌ها
  3. رسوایى در کاردانو؛ هاسکینسون زیر فشار افکار عمومی
  4. درخواست عفو جنجالی CZ توسط ترامپ تایید شد
  5. قیمت امروز بلوم (BLUM) پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت
  6. تایید شد، آریزونا صندوق ذخیره بیت‌ کوین راه‌اندازی کرد
  7. رشد بیت‌کوین و آلت‌کوین‌ها با وعده توافق تجاری ترامپ
  8. افزایش ورود سرمایه به بیت‌کوین در آستانه عبور از ۱۰۰هزار دلار
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

انتقال ۱.۲۵ میلیون دلار؛ بنیاد اتریوم از پرتسف حمایت می‌کند

 
۰۸ اسفند ۱۴۰۳
  2 دقیقه
انتقال ۱.۲۵ میلیون دلار؛ بنیاد اتریوم از پرتسف حمایت می‌کند

بنیاد اتریوم در حال اهدا کردن ۱.۲۵ میلیون دلار به دفاع قانونی توسعه دهنده Tornado Cash، الکسی پرتسف (Alexey Pertsev) است. این اقدام در حالی رخ داد که سال گذشته، پرتسف به دلیل تسهیل در پول‌شویی ۱.۲ میلیارد دلار رمزارز از طریق میکسر ارزهای دیجیتال، Tornado Cash، توسط دادگاه هلندی به ۶۴ ماه زندان محکوم شد.

کمک ۱.۲۵ میلیون دلاری بنیاد اتریوم به پرتسف

توسعه دهنده محکوم شده Tornado Cash، الکسی پرتسف حامی قدرتمندی در کنار خود دارد. طبق اطلاعات منتشر شده در روز چهارشنبه، بنیاد اتریوم اعلام کرد که ۱.۲۵ میلیون دلار به دفاع قانونی پرتسف اهدا خواهد کرد. این خبر تنها یک روز پس از آن منتشر شد که بنیاد، مدیر اجرایی خود، آیا میاگوچی (Aya Miyaguchi) را به‌عنوان رئیس منصوب کرد.

بنیاد اتریوم در پستی در ایکس (X) به هنگام اعلام کمک خود گفت:

” حریم خصوصی، امری عادی است و نوشتن کد، جرم محسوب نمی‌شود.”

کمک ۱.۲۵ میلیون دلار بنیاد اتریوم به توسعه دهنده Tornado Cash، الکس پرتسف
کمک ۱.۲۵ میلیون دلار بنیاد اتریوم به توسعه دهنده Tornado Cash، الکس پرتسف

این پست به‌عنوان پاسخی به اعلام مت هوآنگ (Matt Huang) از Paradigm در ژانویه (دی ماه) تنظیم شده بود که شرکت او، ۱.۲۵ میلیون دلار برای دفاع از هم‌بنیان‌گذار Tornado، رومن استورم (Roman Storm) اهدا می‌کند. علاوه‌بر این، اوایل این ماه، پرتسف اعلام کرد که از بازداشت قبل از محاکمه آزاد خواهد شد و بر روی تجدید نظر خود کار خواهد کرد.

از طرفی، دادگاه هلندی، بازداشت قبل از محاکمه او را به شرط آن که تحت نظارت الکترونیکی قرار بگیرد، معلق کرد.

استورم در حال حاضر، دفاع قانونی خود را در آمریکا آغاز کرده است. هم‌بنیان‌گذار اتریوم، ویتالیک بوترین نیز به همراه چندین عضو دیگر جامعه رمزارز از رئیس جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ خواستار برطرف کردن اتهامات استورم شدند. این درخواست پس از صدور دستور اجرایی به منظور عفو خالق جاده ابریشم یا همان سیلک رود، راس اولبریخت (Ross Ulbricht) مطرح شد.

منبع: theblock

به این post امتیاز دهید
درباره محمدصادق قربانی
سلام به دوستان عزیز. محمد صادق قربانی هستم، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه فردوسی.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>