۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ اخبار
  1. سیگنال خرید سیلور؛ مایکرواستراتژی در آستانه ۶۰۰ هزار BTC
  2. کد مورس امروز همستر کامبت ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
  3. کارت های امروز همستر کامبت یکشنبه ۱۴ اردیبهشت (Hamster GameDev)
  4. بایننس و قرقیزستان؛ توافقی برای آینده دیجیتال آسیای مرکزی
  5. قیمت پای نتورک به تومان امروز ۱۴ اردیبهشت در صرافی‌ها
  6. کارتهای بامز امروز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت + راهنمای تصویری
  7. کارت های امروز تپ کوین (Tapcoin) ۱۴ اردیبهشت
  8. قیمت امروز بلوم (BLUM) یکشنبه ۱۴ اردیبهشت
  9. رقابت اتریوم و BNB برای رهبری لایه اول (L1) در ۲۰۲۵
  10. رشد ۶۰ درصدی سویی، تحلیل شاخص‌های کلیدی صعود قیمت
  11. افزایش حجم معاملات آتی اتریوم در CME با رشد ۲۳۹٪
  12. ۴۰ شرکت رمزارزی تا سال ۲۰۲۷ در تیررس نظارت اتحادیه اروپا
  13. درآمد ۲۲۲ میلیون دلاری سولانا در سه‌ماهه اول ۲۰۲۵
  14. خداحافظی وارن بافت پس از ۶۰ سال مدیریت
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

درآمد ۲۲۲ میلیون دلاری سولانا در سه‌ماهه اول ۲۰۲۵

 
9 ساعت پیش
  2 دقیقه
درآمد ۲۲۲ میلیون دلاری سولانا در سه‌ماهه اول ۲۰۲۵

سولانا در سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۵ با ثبت درآمدی بالغ بر ۲۲۲ میلیون دلار، عنوان پردرآمدترین بلاک‌چین را به خود اختصاص داد؛ رقمی که از اتریوم و زنجیره هوشمند بایننس نیز فراتر رفته است. این درآمد عمدتاً از کارمزد تراکنش‌ها در حوزه دیفای، بازار توکن‌های NFT و فعالیت روزافزون کاربران در پلتفرم‌های مطرحی چون جیتو، ری‌دیوم و ژوپیتر به‌دست آمده است. طبق داده‌های به‌روز، ارزش کل قفل‌شده (TVL) سولانا در اردیبهشت‌ماه به ۱۳.۲ میلیارد دلار رسیده؛ رشدی ۱۰ درصدی نسبت به ژانویه.

افزایش درآمد شبکه، همزمان با ثبت بیش از ۴۵۰ میلیارد تراکنش موفق، باعث شد قیمت سولانا در روزهای اخیر رشد چشم‌گیری داشته باشد؛ قیمت این ارز دیجیتال از حدود ۱۱۷ دلار در اوایل آوریل به بیش از ۱۳۵ دلار در ۴ مه ۲۰۲۵ رسیده که نشان‌دهنده جهشی ۱۵ درصدی تنها در چند هفته اخیر است. سولانا اکنون با حجم معاملاتی ۱۴۰ میلیارد دلار در بازار DEX، سهمی ۳۵ درصدی را از بازار دیفای به خود اختصاص داده و به تهدیدی جدی برای موقعیت اتریوم تبدیل شده است.

نمودار رشد درآمدی بلاکچین‌های مختلف در سه ماهه اول 2025
نمودار رشد درآمدی بلاکچین‌های مختلف در سه ماهه اول ۲۰۲۵

از لحاظ فنی نیز معرفی کلاینت جدید Firedancer و ادغام با دیتاستریم‌های چین‌لینک، این شبکه را برای اپلیکیشن‌های با فرکانس بالا جذاب‌تر کرده است. همچنین ۱.۲ میلیون کاربر فعال روزانه در شبکه سولانا و رشد ۱۴ میلیارد دلاری استیبل‌کوین‌های منتشرشده در این بستر، بیانگر عمق نفوذ این بلاک‌چین در پرداخت‌های دیجیتال است.

با وجود انتقادات نسبت به تمرکز نودهای اعتبارسنج و برخی قطعی‌های محدود در شبکه، به نظر می‌رسد سولانا با حفظ رشد خود در دیفای و NFT، همچنان جایگاه نخست را حفظ کند. تحلیل رمزینکس نشان می‌دهد در صورت ادامه این روند، ارزش بازار سولانا که هم‌اکنون ۸۵ میلیارد دلار برآورد شده، تا پایان تابستان می‌تواند به مرز ۱۰۰ میلیارد دلار برسد.

افزایش TVL، تثبیت فعالیت روزانه کاربران و سرعت بالای پردازش تراکنش‌ها می‌تواند نشانه‌ای از موج جدیدی از سرمایه‌گذاری‌ها روی سولانا باشد. البته سرمایه‌گذاران باید همچنان ریسک‌های زیرساختی و تأثیر سیاست‌های کلان ایالات متحده را در نظر داشته باشند. در شرایط فعلی، سولانا برای تریدرهای ایرانی که به دنبال عملکرد سریع و کارمزد پایین هستند، یکی از گزینه‌های جدی بازار است. علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری می‌توانند برای مشاهده تحلیل‌های روزانه و خرید سولانا به صفحه لیست قیمت ارز دیجیتال در رمزینکس استفاده کنند.

این خبر با توجه به نوسانات و عوامل مختلف تاثیرگذار بر بازار کنونی برای کمک به شما در تصمیم‌گیری بهتر نوشته شده و رمزینکس مسئولیتی نسبت به تغییرات آینده و سود و زیان شما نخواهد داشت.

به این post امتیاز دهید
تصویر پروفایل احسان زید آبادی
درباره احسان زید آبادی
احسان زیدآبادی هستم. محقق و مشاور بازارهای مالی بخصوص ارزدیجیتال با 5 سال سابقه فعالیت در بازار کریپتو و فارکس. علاقه من به بلاکچین و ارزدیجیتال باعث شد از سال 2019 مقالات، تحلیل ها و تجربیات خود را با علاقمندان این حوزه به اشتراک بگذارم و از این طریق سهم کوچکی در رشد و شکوفایی جامعه فعالان بازار کریپتو و فارکس در شهر و کشورم داشته باشم.
درباره احسان زید آبادی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>