۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ اخبار
  1. سیگنال خرید سیلور؛ مایکرواستراتژی در آستانه ۶۰۰ هزار BTC
  2. کد مورس امروز همستر کامبت ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
  3. کارت های امروز همستر کامبت یکشنبه ۱۴ اردیبهشت (Hamster GameDev)
  4. بایننس و قرقیزستان؛ توافقی برای آینده دیجیتال آسیای مرکزی
  5. قیمت پای نتورک به تومان امروز ۱۴ اردیبهشت در صرافی‌ها
  6. کارتهای بامز امروز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت + راهنمای تصویری
  7. کارت های امروز تپ کوین (Tapcoin) ۱۴ اردیبهشت
  8. قیمت امروز بلوم (BLUM) یکشنبه ۱۴ اردیبهشت
  9. رقابت اتریوم و BNB برای رهبری لایه اول (L1) در ۲۰۲۵
  10. رشد ۶۰ درصدی سویی، تحلیل شاخص‌های کلیدی صعود قیمت
  11. افزایش حجم معاملات آتی اتریوم در CME با رشد ۲۳۹٪
  12. ۴۰ شرکت رمزارزی تا سال ۲۰۲۷ در تیررس نظارت اتحادیه اروپا
  13. درآمد ۲۲۲ میلیون دلاری سولانا در سه‌ماهه اول ۲۰۲۵
  14. خداحافظی وارن بافت پس از ۶۰ سال مدیریت
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

بایننس و قرقیزستان؛ توافقی برای آینده دیجیتال آسیای مرکزی

 
9 ساعت پیش
  3 دقیقه
بایننس و قرقیزستان؛ توافقی برای آینده دیجیتال آسیای مرکزی

به گزارش cointelegraph، صرافی بین‌المللی بایننس با امضا تفاهم‌نامه‌ای با آژانس ملی سرمایه‌گذاری قرقیزستان، قرار است زیرساخت پرداخت با ارزهای دیجیتال را در این کشور راه‌اندازی و برنامه‌های آموزشی در حوزه بلاکچین را ارائه دهد. این توافق در اولین نشست شورای توسعه دارایی‌های دیجیتال با حضور رئیس‌جمهور قرقیزستان، سادیر جاپارف (Sadyr Japarov) در روز ۴ می (۱۴ اردیبهشت) رسمی شد.

بر اساس این توافق، سرویس Binance Pay در قرقیزستان راه‌اندازی خواهد شد و به‌عنوان گامی مهم در راستای پذیرش عملی ارزهای دیجیتال در زندگی روزمره، شهروندان و گردشگران می‌توانند پرداخت‌ها و انتقال پول خود را با استفاده از رمزارز انجام دهند. علاوه‌بر این، بایننس آکادمی (Binance Academy) با همکاری نهادهای دولتی و موسسات مالی این کشور، برنامه‌های آموزشی مختلفی را در حوزه بلاکچین، طراحی و اجرا خواهد کرد. گفتنی است که هدف از این طرح‌ها، تربیت نیروی متخصص و آشنایی گسترده‌تر جامعه با فناوری‌های نوین مالی است.

گام جدید قرقیزستان در حوزه پرداخت‌های رمزارزی و با همکاری بایننس
گام جدید قرقیزستان در حوزه پرداخت‌های رمزارزی و با همکاری بایننس

کایریلو خومیاکوف (Kyrylo Khomiakov)، رئیس منطقه‌ای بایننس در اروپای مرکزی و شرقی، در رابطه با این همکاری اظهار کرد:

” بایننس بسیار خوشحال است که با آژانس ملی سرمایه‌گذاری قرقیزستان همراه می‌شود تا توسعه دارایی‌های دیجیتال را در منطقه پیش ببرد.”

پیش از این، در ۴ آوریل (۱۵ فروردین)، چانگ‌پنگ ژائو (CZ) مدیرعامل سابق بایننس، از شروع نقش خود به‌عنوان مشاور قرقیزستان در زمینه مقررات بلاکچین خبر داده بود. نکته جالب توجه در زیر پست ژائو، حمایت جاستین سان، بنیان‌گذار ترون از نقش جدید CZ است.

اظهارات چانگ پنگ ژائو در رابطه با همکاری با قرقیزستان
اظهارات چانگ پنگ ژائو درباره همکاری با قرقیزستان، در نقش مشاور مقررات بلاکچین

از ارز دیجیتال ملی تا استخراج رمزارز

در کنار همکاری تازه با بایننس، دولت قرقیزستان در ۱۸ آوریل (۲۹ فروردین) قانونی را تصویب کرد که راه را برای اجرا آزمایشی ارز دیجیتال ملی این کشور، موسوم به سُم دیجیتال (digital som)، باز می‌کند. طبق این قانون، سُم دیجیتال به‌عنوان پول رسمی نیز شناخته خواهد شد.

این اقدام نشان می‌دهد که رئیس‌جمهور سادیر جاپارف، با عزمی جدی قصد دارد تا کشور خود را در مسیر تحول دیجیتال، توسعه زیرساخت‌های بلاکچین و پذیرش ارزهای نوین قرار دهد.

از سوی دیگر، کشور قرقیزستان به دلیل منابع برق آبی فراوان (بیش از ۳۰ درصد کل تولید برق از نیروگاه‌های آبی)، یک مقصد جذاب برای ماینرهای کریپتو است. هرچند طبق گزارش آژانس بین‌المللی انرژی (International Energy Agency)، هنوز تنها ۱۰ درصد پتانسیل هیدروالکتریک آن بهره‌برداری شده است.

گسترش ارتباطات بایننس در جهان

این همکاری در حالی انجام می‌شود که بایننس طی ماه‌های اخیر به‌طور جدی به‌دنبال گسترش روابط خود با دولت‌ها و نهادهای قانون‌گذار در سراسر جهان بوده است. ریچارد تنگ (Richard Teng)، مدیرعامل فعلی بایننس، در گفت‌وگویی در رابطه با همین موضوع اعلام کرد:

” چندین دولت و صندوق‌ ثروت ملی بارها با ما تماس گرفته‌اند تا برای ایجاد ذخایر رمزارزی خود از بایننس مشاوره بگیرند.”

افزون‌بر این، چانگ‌پنگ ژائو (CZ)، بنیان‌گذار بایننس در تاریخ ۷ آوریل (۱۸ فروردین) به‌عنوان مشاور شورای رمزارز پاکستان منصوب شد تا این کشور را در مسیر پذیرش فناوری بلاکچین همراهی کند.

رشد و گسترش کریپتو در آسیا

رشد جهانی صنعت رمزارز، حتی کشورهایی با زیرساخت ضعیف‌تر را به سمت پذیرش کریپتو سوق داده است. در این میان، کشورهایی مانند قرقیزستان و پاکستان تلاش دارند با استفاده از منابعی مانند برق مازاد یا برق آبی و از طریق همکاری با بازیگران بزرگ مانند بایننس، زیرساخت رمزارزی خود را توسعه دهند.

در طرف مقابل، بایننس نیز به دنبال گسترش بازار خود در مناطقی از آسیا است که هنوز قوانین سخت‌گیرانه‌ای در حوزه کریپتو ندارند. این کشورها، برخلاف آمریکا و اروپا، در مرحله تدوین یا آزمون سیاست‌های خود هستند و فضای بیشتری را در اختیار صرافی‌های جهانی خواهند گذاشت.

از این رو، در چنین شرایطی، ورود بایننس به بازارهای کمتر کنترل شده در آسیا، نه‌تنها یک حرکت اقتصادی محسوب می‌شود، بلکه بخشی از استراتژی جهانی این شرکت برای تثبیت جایگاه خود در اقتصاد دیجیتال آینده است.

به این post امتیاز دهید
درباره محمدصادق قربانی
سلام به دوستان عزیز. محمد صادق قربانی هستم، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه فردوسی.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>