۲۸ فروردین ۱۴۰۴ اخبار
  1. اخبار جدید به زودی منتشر می‌شود
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

آرتور هیز با فروش توکن‌های خود قیمت اتنا را به بحران کشاند

 
۰۱ دی ۱۴۰۳
  2 دقیقه
آرتور هیز با فروش توکن‌های خود قیمت اتنا را به بحران کشاند

آرتور هیز (Arthur Hayes) مدیرعامل سابق صرافی بیت مکس (BitMEX) با فروش بیش از ۸ میلیون دلار توکن اتنا (Ethena) در بایننس، این رمزارز را به بحران کشاند. آرتور هیز در حالی از این معامله ۷.۷ میلیون دلار سود کرد که تنها چند ساعت قبل از این فروش، در شبکه اجتماعی ایکس (X) از این توکن تعریف کرد. البته، هیز همچنان ۹.۹ میلیون اتنا دیگر در اختیار دارد که بیشتر آن‌ها استیک شده‌اند.

بنابر گزارش cryptopolitan، آرتور هیز یکی از بدنام‌ترین شخصیت‌های بازار کریپتو، اخیرا فعالیتی انجام داده که تمام جامعه را درگیر کرده است. او ۸.۴ میلیون دلار از توکن‌های اتنا خود را در صرافی بایننس و تنها دو ساعت پس از تمجید از این توکن، آن‌ها را فروخت و باعث سقوط اتنا شد. هیز به‌طور بی‌صدا بین ۲۶ تا ۲۸ نوامبر (۶ تا ۸ آذر)، ۱۶.۷۹ میلیون توکن اتنا را به قیمت ۰.۶۷ دلار خریداری کرد که در آن زمان ارزش آن ۱۱.۲۱ میلیون دلار بود. اکنون، او در حالی که قیمت اتنا در محدوده ۰.۷۰۱۵ دلار قرار دارد، سود ۷.۷ میلیون دلار را برداشت کرده است.

آرتور هنوز ۹.۹۶ میلیون اتنا معادل ۱۱.۷ میلیون دلار در اختیار دارد که ۷.۹۴ میلیون از آن، استیک شده است. موجودی‌های او از نظر کلی ۸.۷۱ میلیون دلار سود به همراه داشته‌اند که ۷۸ درصد افزایش را نشان می‌دهد. نکته جالب توجه در این مدت زمان این است که قیمت اتنا بیش از ۲۵ درصد در یک هفته افزایش یافته و در ۲۱ دسامبر (۱ دی) به ۰.۷۰ دلار رسیده که ناشی از تقاضای روزافزون و حدس و گمان‌ها بود. در این بین، صحبت‌های آرتور هیز درباره دلار مصنوعی اتنا به نام USDe که هرج و مرج زیادی را به همراه آورده بود، بخشی از این رشد را تشکیل داده اشت.

آرتور هیز و اتهامات آن مبنی بر دستکاری معاملات

به همین خاطر، جامعه کریپتویی ضمن دلقک نامیدن هیز، او را متهم به دستکاری معاملات داخلی بازار کرده‌اند. البته، این اولین باری نیست که آرتور با این اتهامات روبه‌رو می‌شود. اما به‌طور کلی نمی‌توان انکار کرد که تایید آرتور به پروژه اتنا و دلار مصنوعی آن اعتبار بخشیده است. با این حال، آرتور هیز به خوبی می‌داند که چطور در زمان مناسب از فرصت‌ها بهره ببرد.

لازم به ذکر است که صرافی بیت مکس و مقامات رسمی و قبلی آن مانند آرتور هیز پیش از این به دخالت در معاملات و سوءاستفاده از امکانات صرافی برای سود بردن خود متهم شده‌اند و به دلیل اتهامات زیادی که به این صرافی وارد شده، تاکنون دادگاه آمریکا این پرونده را باز نگه داشته است.

به این post امتیاز دهید
درباره محمدصادق قربانی
سلام به دوستان عزیز. محمد صادق قربانی هستم، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه فردوسی.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>