۳۰ فروردین ۱۴۰۴ اخبار
  1. ریپل در آستانه شکستن مرز ۲.۵ دلار؛ پیش‌بینی صعود قیمت
  2. آزادسازی ۷.۸ میلیون پای کوین هم‌زمان با رشد ۶ درصدی قیمت
  3. قیمت پای نتورک به تومان امروز ۳۰ فروردین در صرافی‌ها
  4. قیمت طلا رکورد زد؛ آیا روند صعودی بیت کوین در راه است؟
  5. قیمت امروز بلوم (BLUM) شنبه ۳۰ فروردین
  6. تحلیل تراکنش‌های نهنگ‌ها در ۳۰ فروردین ۱۴۰۴، انباشت سرمایه یا خروج سرمایه؟
  7. بیت کوین آماده نوسانات بزرگ؛ جابجایی ۱۴ میلیارد دلار در راه است
  8. درخواست رسمی برای ETF استیک‌شده ترون؛ نگاهی تازه به TRX
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

انقلابی جدید در بلاکچین: سواپ دارایی در ۱۷ شبکه با یک تراکنش

 
۲۸ فروردین ۱۴۰۴
  2 دقیقه
انقلابی جدید در بلاکچین: سواپ دارایی در ۱۷شبکه با یک تراکنش

در آخرین دستاوردهای دنیای مبادلات رمزارزی، ولورا (Velora) با همکاری Across Protocol، امکان سواپ (جابجایی دارایی‌های دیجیتال) بین ۱۷ شبکه مختلف را در یک تراکنش فراهم کرد. به گزارش crypto.news، پلتفرم غیرمتمرکز ولورا با بهره‌گیری از پروتکل Across، این امکان را به کاربران می‌دهد تا در یک مرحله و تنها با یک تراکنش، دارایی‌های خود را بین بیش از ۱۷ بلاک‌چین جا‌به‌جا کنند.

در فرآیندهای معمول سواپ بین شبکه‌ها، کاربران باید توکن‌ها را رپ (wrapped) یا به عبارتی، تبدیل به یک توکن دیگر کنند، سپس از پل‌های بلاکچینی استفاده کنند و در نهایت دارایی‌های رپ شده را در یک صرافی غیرمتمرکز (DEX) معامله کنند، که این کار برای افراد تازه‌کار بسیار پیچیده به نظر می‌آید. اما حالا با ادغام پروتکل Across در ولورا، تمامی این مراحل به‌طور خودکار و پشت پرده انجام می‌شود تا کاربران تجربه‌ای ساده و بدون دردسر داشته باشند.

مونیر بنچملد (Mounir Benchemled)، بنیان‌گذار ولورا در همین رابطه اعلام کرد:

” با ترکیب بهینه‌سازی معاملات ولورا و قابلیت‌های کراس‌چین Across، بستری ساخته‌ایم که تعامل با بلاکچین‌های متعدد را در عمل به ساده‌ترین شکل ممکن درمی‌آورد.”

ولورا و Across Protocol و دستاوردی قابل توجه در حوزه سواپ‌ها
همکاری ولورا و Across Protocol و دستاوردی قابل توجه در حوزه سواپ‌ها

در ادامه، اعلام شده که تمرکز اولیه این سواپ‌ها بر روی اکوسیستم اتریوم است و ولورا امکان پل‌زنی بین ۱۷ شبکه سازگار با ماشین مجازی اتریوم را فراهم کرده است. این حرکت، گامی مهم در جهت ارتقای سازگاری و تعامل‌پذیری درون اکوسیستم EMV محسوب می‌شود؛ جایی که برنامه‌ها و پروتکل‌های دیفای می‌توانند بی‌وقفه روی چندین شبکه به فعالیت بپردازند.

علاوه‌بر این، یکی از داغ‌ترین روندهای این روزهای دنیای رمزارز، امکان تعامل بین بلاکچین‌های مختلف است؛ قابلیتی که به آن تعامل بین زنجیره‌ها یا Cross-chain Interoperability گفته می‌شود. هر بلاکچین ویژگی‌ها و مزیت‌های منحصربه‌فرد خودش را دارد، برخی در سرعت تراکنش‌ها قدرتمند هستند و برخی در میزان غیرمتمرکز بودن؛ بر همین اساس، هیچ بلاکچینی همه‌کاره نیست و هر کدام برای کاربردهای خاصی مناسب‌تر است.

در نهایت، گفتنی است که اکوسیستم اتریوم از زیرساختی مشترک بهره می‌برد که ارتباط بین این شبکه و لایه دوم‌های آن را کاملا یکپارچه کرده است. به بیان ساده‌تر، اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز و پروتکل‌های دیفای می‌توانند به‌طور همزمان روی چند بلاکچین اجرا شوند و بدون مشکل میان آن‌ها جابه‌جا شوند که به معنای گامی کلیدی برای افزایش مقیاس‌پذیری و دسترسی‌پذیری در فضای بلاکچین است.

به این post امتیاز دهید
درباره محمدصادق قربانی
سلام به دوستان عزیز. محمد صادق قربانی هستم، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه فردوسی.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>