با موافقت دادگاه دبی از این به بعد با ارزدیجیتال حقوق بگیرید
۲۰ آبان ۱۴۰۳ اخبار
  1. کارتهای بامز امروز یکشنبه ۲۰ آبان + راهنمای تصویری
  2. قیمت امروز میجر (Major) یک‌شنبه‌ ۲۰ آبان در بازار پیش از عرضه
  3. قیمت امروز میم فای ‌یک‌شنبه ۲۰ آبان در بازار پیش از عرضه
  4. کد کمبو میم فای امروز یکشنبه ۲۰ آبان + آموزش وارد کردن
  5. پاسخ پازل امروز ربات میجر یکشنبه ۲۰ آبان + آموزش تصویری
  6. کد مخفی ویدیو تپ سواپ امروز یکشنبه ۲۰ آبان به همراه آموزش وارد کردن

دادگاه دبی پرداخت حقوق با ارزهای دیجیتال را به رسمیت شناخت

 
۲۶ مرداد ۱۴۰۳
  2 دقیقه
دادگاه ذبی

ایرینا هیور، وکیل امارات متحده عربی، اظهار داشت:

پذیرش روزافزون ارزهای دیجیتال در قراردادها و به رسمیت شناختن ماهیت آن، در حال تحول معاملات مالی و اقتصاد است.

در به‌روزرسانی مهمی که در رویکرد قضایی امارات متحده عربی نسبت به ارزهای دیجیتال اتفاق افتاد، دادگاه بدوی دبی پرداخت حقوق به ارزهای دیجیتال را تحت قراردادهای کاری به رسمیت شناخت.

ایرینا هیور، شریک در شرکت حقوقی NeosLegal در امارات، توضیح داد که:

حکم در پرونده شماره ۱۷۳۹ سال ۲۰۲۴ نشان‌دهنده تغییر از موضع قبلی دادگاه در سال ۲۰۲۳ است، جایی که ادعای مشابهی به دلیل عدم وجود ارزش‌گذاری دقیق برای ارز دیجیتال رد شده بود. هیور معتقد است که این نشان‌دهنده یک رویکرد “پیشرو” در ادغام ارزهای دیجیتال در چارچوب حقوقی و اقتصادی کشور است.

دادگاه دبی به شمول توکن‌ها در حقوق اذعان می‌کند هیور گفت که این پرونده شامل یک کارمند بود که دعوی‌ای را مطرح کرده و مدعی بود که کارفرما حقوق، جبران خسارت اخراج غیرقانونی و مزایای دیگر را پرداخت نکرده است. قرارداد کاری این کارگر حقوق ماهانه به ارز فیات و ۵۲۵۰ توکن EcoWatt را تعیین کرده بود. اختلافات به دلیل عدم توانایی کارفرما در پرداخت بخش توکن‌های حقوق کارمند به مدت شش ماه بوجود آمده بود.

در سال ۲۰۲۳، دادگاه به شمول توکن‌های EcoWatt در قرارداد اذعان کرد، اما پرداخت به ارز دیجیتال را به اجرا نگذاشت زیرا کارمند نتوانست روش روشنی برای ارزش‌گذاری ارز در قالب فیات ارائه دهد. هیور اظهار داشت که این تصمیم دیدگاه سنتی را منعکس می‌کند و بر نیاز به شواهد ملموس در برخورد با اشکال پرداخت غیر متعارف تأکید دارد.

اما این وکیل گفت که در سال ۲۰۲۴، دادگاه «یک قدم به جلو برداشت» و به نفع کارمند حکم داد و دستور پرداخت حقوق به ارز دیجیتال طبق قرارداد کاری را بدون تبدیل آن به فیات صادر کرد.

هیور افزود:

این تصمیم پذیرش گسترده‌تر ارزهای دیجیتال در قراردادهای کاری را منعکس می‌کند و بر به رسمیت شناختن ماهیت در حال تحول معاملات مالی در اقتصاد وب۳ توسط دادگاه تأکید دارد. تکیه دادگاه به قانون معاملات مدنی امارات و فرمان-قانون فدرال شماره ۳۳ سال ۲۰۲۱ در هر دو حکم نشان‌دهنده استفاده مستمر از اصول حقوقی در تعیین حقوق است. این تصمیم همچنین یک سابقه مثبت ایجاد می‌کند که ادغام بیشتر ارزهای دیجیتال در معاملات مالی روزمره را تشویق می‌کند. این وکیل معتقد است که این امر یک محیط کسب‌وکار فراگیرتر و نوآورانه‌تر را ترویج می‌دهد. این حکم تأیید می‌کند که اگر یک قرارداد کاری شامل چنین شرایطی باشد، هر دو شرکت و کارمند باید به آن احترام بگذارند. خوشحال‌کننده است که دادگاه به این نکته توجه دارد که حقوق، چه به صورت فیات یا ارز دیجیتال، حق قانونی کارمند برای کار مورد توافقشان است. این یک پیروزی برای کارمندان و یک گام مهم در مسیر امارات به سوی تبدیل شدن به یک رهبر در اقتصاد دیجیتال است.

منبع: cointelegraph

به این post امتیاز دهید
درباره ایلیا حقانی
دانشجو رشته مترجمی زبان انگلیسی بیش از 4 سال سابقه کاری در زمینه تولید محتوای سایت و اینستاگرام ارزهای دیجیتال و فارکس
درباره ایلیا حقانی بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید