تحلیل فاندامنتال گلد فینچ
۲۴ آبان ۱۴۰۳ اخبار
  1. دولت بوتان از طریق بایننس ۳۳ میلیون دلار بیت کوین را فروخت
  2. رکوردشکنی ETF‌های بیت کوین در آمریکا با بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار حجم معاملات
  3. نهنگ‌ها یک تریلیون په په را در بزرگ‌ترین صرافی‌ها خارج کردند
  4. کمبو تومارکت (Tomarket) امروز پنجشنبه ۲۴ آبان
  5. نقش تاثیرگذار ETF ها در رشد قیمت بیت کوین و اتریوم
  6. کد ویدیوی CATS پنجشنبه ۲۴ آبان
  7. قیمت امروز میجر (Major) پنج‌شنبه‌ ۲۴ آبان در بازار پیش از عرضه
  8. رمز جیمز (GEMZ) امروز پنجشنبه ۲۴ آبان
  9. قیمت امروز میم فای ‌پنج‌شنبه ۲۴ آبان در بازار پیش از عرضه
  10. کارتهای امروز برد (Bird) پنجشنبه ۲۴ آبان + آموزش تصویری
  11. کد کمبو میم فای امروز پنجشنبه ۲۴ آبان + آموزش وارد کردن
  12. کد روزانه ی انوس (ONUS) امروز پنجشنبه ۲۴ آبان
  13. تصویر امروز جیمز پنجشنبه ۲۴ آبان به همراه پاسخ تصویری
  14. کارتهای بامز امروز پنجشنبه ۲۴ آبان + راهنمای تصویری
  15. پاسخ پازل امروز ربات میجر پنجشنبه ۲۴ آبان + آموزش تصویری

تحلیل فاندامنتال گلد فنچ

 
۲۰ آبان ۱۴۰۳
  3 دقیقه
لوگو گلد فینچ زیر ذره بین

گولد فنچ یک پروتکل وام‌دهی دیفای است که به کاربران امکان می‌دهد با استفاده از دارایی‌های ارزدیجیتال، وام‌هایی برای تامین مالی دارایی‌های دنیای واقعی (Real world asset) دریافت کنند. این پروتکل هدف اصلی خود را در بر پر کردن شکاف بین فضای دیفای و بخش‌های سنتی مالی قرار داده است، و سرمایه‌گذاران می‌توانند دارایی‌های دیجیتال خود را به وام‌هایی تبدیل کنند که به کسب‌وکارهای دنیای واقعی می‌رسد. این پروژه بر روی بلاکچین اتریوم راه‌اندازی شده و توکن بومی آن، GFI، برای شرکت در تصمیم‌گیری‌ها و تامین نقدینگی در پروتکل استفاده می‌شود. در ادامه به عوامل مهم تاثیر گذار بر آینده و قیمت گلد فنچ پرداخته شده است.

رویدادها و به‌روزرسانی‌ها

 پروژه گلد فنچ در سال ۲۰۲۴ بروزرسانی‌های مهمی را داشته است:

گسترش به لایه ۲ شبکه Base کوین‌بیس

گلد فنچ قصد دارد به منظور کاهش هزینه‌های تراکنش و بهبود مقیاس‌پذیری، خدمات خود را بر روی لایه ۲ شبکه Base (ساخته‌شده توسط صرافی کوین‌بیس) ارائه دهد. این اقدام، برای جذب کاربران جدید و کاهش هزینه‌ها نقش موثری داشته و به احتمال زیاد به افزایش پذیرش پروتکل کمک خواهد کرد.

پشتیبانی از دارایی‌های دنیای واقعی بیشتر

 به مرور زمان گلد فنچ تعداد بیشتری از دارایی‌های واقعی مانند وام‌های تجاری و صنعتی را در لیست پشتیبانی خود قرار داده است. این امر به افرایش تنوع دارایی‌ها و در نتیجه جذب سرمایه‌گذاران محافظه‌کارتر کمک می‌کند، چرا که این وام‌ها به عنوان تضمین در برابر نوسانات بازارهای رمزنگاری ارائه می‌شوند.

تقاط قوت پروژه گلد فنچ

مهمترین ‌نقاط قوت گلد فنچ از این قرار است:

تنوع دارایی‌ها و اتصال به دنیای واقعی

به عنوان یکی از پروژه‌های پیشرو در تامین مالی دارایی‌های دنیای واقعی، گلد فنچ به پرتفوی متنوع را برای سرمایه‌گذاران دیفای فراهم می‌کند. این موضع منجر به کاهش ریسک ناشی از نوسانات بازار کریپتو و همچنین فرصت کسب درآمد ثابت و امن از بازار می‌شود.

مدل نوآورانه وام‌دهی

گلد فنچ با ارائه مکانیزم‌های متمایز در وام‌دهی به دنیای واقعی، توجه سرمایه‌گذاران دیفای و سنتی را جلب کرده است. این مدل به وام‌گیرندگان اجازه می‌دهد از سرمایه‌های دیجیتال در دسترس خود برای تامین مالی RWA استفاده کنند که این خود امکان پایداری بیشتری را در بازار فراهم می‌آورد.

چالش‌ها و ریسک‌ها

در ادامه مهم‌ترین به چالش‌ها و ریسک‌های پروژه گلد فنچ اشاره شده است:

ریسک‌های قانونی و نظارتی

با توجه به اینکه هدف این پروتکل تامین مالی دارایی‌های واقعی است، با چالش‌های قانونی و نظارتی زیادی مواجه است که ممکن است در آینده بر فعالیت‌های آن تاثیر بگذارد.

وابستگی به بلاکچین اتریوم

هزینه بالای تراکنش‌ها و مقیاس‌پذیری پایین در شبکه اتریوم می‌تواند استفاده ازGoldfinch  را برای کاربران پرهزینه سازد. هرچند، تلاش برای گسترش به لایه‌های ۲ می‌تواند این مسئله را تا حدودی حل کند.

تمرکز ثروت

بیش از ۵۰ درصد از توکن‌های GFI در دست ۱۰ آدرس قرار دارد که این تمرکز ممکن است منجر به نوسانات قیمتی و دستکاری بازار شود.

نتیجه‌گیری

پروژه Goldfinch با هدف ایجاد پل میان دیفای و بخش مالی سنتی، یکی از نوآورانه‌ترین پروتکل‌های وام‌دهی در فضای کریپتوکارنسی محسوب می‌شود. این پروتکل، با تلاش برای توسعه بازار RWA، فرصت‌های رشد و جذب سرمایه زیادی را فراهم کرده است و با توجه به به‌روزرسانی‌های اخیر، از جمله گسترش به شبکه‌های لایه ۲ و تلاش برای گسترش تیم مدیریتی، به نظر می‌رسد Goldfinch مسیر رشد و توسعه‌ی مثبتی را در پیش دارد.

به این post امتیاز دهید
درباره محمد باقر جندقی
از سال 98 به صورت جدی وارد حوزه تحلیل بازارهای مالی شده‌ام، به مطالعه روش‌ها و متدهای مختلف تحلیل تکنیکال پرداخته‌ و روانشناسی معامله‌گری را به صورت تخصصی دنبال کرده‌ام. همچنان و هر روزه در حال یادگیری‌ام و هرگز به اندک اطلاعاتم در این زمینه بسنده نکرده‌ام. درحال حاضر به عنوان تحلیلگر، معامله‌گر و نویسنده در بازارهای کریپتوکارنسی و فارکس فعالیت می‌کنم.
درباره محمد باقر جندقی بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید