پاول دورف کیست؟ از نابعه دانشگاه تا یک میلیاردر شدن
پاول دورف در ۱۰ اکتبر ۱۹۸۴ در سن پترزبورگ روسیه به دنیا آمد. البته، او بیشتر دوران کودکی خود را در تورین ایتالیا گذراند، چون پدرش در آنجا مشغول به کار بود. پدربزرگ دورف، سمیون پتروویچ تولیاکوف (Semyon Petrovich Tulyakov)، در جنگ جهانی دوم جنگید و چندین افتخار نظامی دریافت کرد. پدرش، والری سمنوویچ دورف (Valery Semenovich Durov)، دکترای علوم فیلولوژیکی دارد و یک فعال دانشگاهی مشهور است. جالب است بدانید پاول دورف از طرف مادرش میراث اوکراینی دارد.
تحصیلات پاول دورف
از دیگر دستاوردهای قابل ذکر در بیوگرافی پاول دورف میتوان به این که در آگوست ۲۰۱۴، به عنوان امیدوارترین رهبر اروپای شمالی زیر ۳۰ سال انتخاب شد، اشاره کرد. او همچنین در سال ۲۰۱۷، برای پیوستن به WEF Young Global Leaders به نمایندگی از فنلاند انتخاب شد. در ژوئن ۲۰۱۸، اتحادیه روزنامهنگاران قزاقستان به پاول دورف به دلیل موضع اصولیاش در برابر سانسور و دخالت دولت در مکاتبات آنلاین رایگان شهروندان جایزه داد. در سال ۲۰۱۸ مجله فورچون، دورف را در فهرست ۴۰ نفر زیر ۴۰ سال خود قرار داد که یک رتبهبندی سالانه از تاثیرگذارترین جوانان در تجارت است.
پاول دورف و ترک روسیه
در بیوگرافی پاول دورف باید به این نکته مهم اشاره کنیم که یکی از اهداف اولیه او، حفاظت از حریم خصوصی کاربران شبکههای اجتماعی بود. با توجه به این باور، دولت روسیه با او مشکل داشت. از سوی دیگر، پاول دورف یکی از سرسختترین منتقدان ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه بهشمار میرفت. اگرچه وضعیت دورف با تبعید تفاوت دارد، اما او از روسیه خارج شده و طبق گفتهی خودش، هیچوقت به آنجا برنمیگردد. زمانی که دورف ۳۱ ساله بود، شایعاتی در مورد حضور او در افتتاحیه مجمع اقتصاد اینترنتی مسکو منتشر شد، اما او هرگز در آن مراسم شرکت نکرد؛ واقعیت این بود که دورف دیگر نمیخواست تصویرش با روسیه یکجا دیده شود.
دولت روسیه میدانست که شبکههای اجتماعی نقش تعیینکنندهای در اعتراضات معترضان اوکراینی دارند. بنابراین از دورف خواستند با آنها همکاری کند و اطلاعاتی در مورد رهبران جنبش اوکراین (که از Vkontakte برای برقراری ارتباط با یکدیگر استفاده میکردند) جمعآوری کرده و به آنها تحویل دهد. با این حال دورف سرسختانه با این موضوع مخالف بود و مخالفتش به ضرر او و Vkontakte تمام شد. در نهایت، وجود این مشکلات پاول دورف را مجبور به ترک کشور کرد. پس از خروج اجباری، با ۲۶۰ میلیون دلاری که همراه داشت، تصمیم گرفت شبکه اجتماعی را در خارج از کشور راهاندازی کند. او از این پول به خوبی استفاده و یک اپلیکیشن پیام رسان با تاکید بر رمزگذاری و امنیت طراحی کرد. این برنامه، پیامرسان محبوب تلگرام نام گرفت.

پاول دورف یکی از بزرگترین میلیاردهای روسی است که سعی کرده از دنیای سیاست فاصله بگیرد.
مسیر شغلی پاول دورف
تاسیس شرکت VKontakte
پس از فارغ التحصیلی از کالج، پاول دورف و برادرش شرکت VKontakte (همچنین به عنوان VK شناخته میشود) را تاسیس کرد. این پلتفرم، یک وب سایت رسانه اجتماعی روسی به حساب میآید. محبوبیت این وب سایت افزایش یافت و گزارش شده که ارزش این وب سایت در زمانی که پاول دورف مدیرعامل شرکت بود، نزدیک به سه میلیارد دلار بوده است. در سال ۲۰۱۳، دورف تحت فشار قرار گرفت تا دادههای کاربران را از VK به دولت روسیه منتشر کند و او با استناد به حق کاربران برای حفظ حریم خصوصی دادهها، از اجرای آن خودداری کرد. دورف در نهایت شروع به فروش سهام خود در این شرکت کرد و در سال ۲۰۱۴، آخرین ۱۲ درصد از سهام شرکت را به ایوان تاورین (Ivan Tavrin) مدیر عامل مگافون (Megafon)، یکی از بزرگترین ارائهدهندگان مخابراتی در روسیه فروخت.
در آوریل ۲۰۱۴، دورف پس از اختلافات با نهادهای مرتبط با دولت که کنترل شرکت را به دست آورده بودند، از VK خارج شد. او همچنین پس از سالها هدف قرار گرفتن توسط دولت روسیه را به دلیل امتناع از انتشار اطلاعات کاربران ترک کرد و بعدا تابعیت چندین کشور دیگر از جمله فرانسه، سنت کیتس و نویس و امارات متحده عربی را به دست آورد.
تلگرام چگونه ساخته شد؟
بدون اطلاع مقامات و سرمایهگذاران Vkontakte، پاول دورف موفق شد تلگرام را مخفیانه در بوفالو واقع در نیویورک راهاندازی کند. او کارکنان وفادار و کلیدی خود را به آمریکا آورد تا در این شرکت با او همکاری کنند. بعد از توسعه شبکه تلگرام، پاول دورف به نماد آزادی بیان در روسیه تبدیل شد. تلگرام در سال ۲۰۱۳ توسعه یافت و به سرعت محبوبیت پیدا کرد. پاول دورف پس از ترک روسیه، با اهدای ۲۵۰ هزار دلار به بنیاد صنعت شکر، تابعیت سنت کیتس و نویس را دریافت کرد و ۳۰۰ میلیون دلار پول نقد در بانکهای سوئیس قرار داد. این شرایط به او اجازه داد تا روی توسعه تلگرام تمرکز کند. دفتر مرکزی تلگرام ابتدا در برلین بود و بعدا به دبی منتقل شد.

تلگرام از پیشرفتهترین تدابیر امنیتی برای حفظ اطلاعات کاربران خود استفاده میکند.
ورود پاول دورف به دنیای بلاک چین
شبکه باز تلگرام (TON Network) یک پروژه بلاک چین است که توسط پاول دورف و برادرش برای ایجاد پلتفرمی ایجاد شده که فضای غیرمتمرکز را با استفاده از پایگاه کاربران گسترده تلگرام تلفیق میکند. این پلتفرم سرعت و مقیاسپذیری را برای پذیرش انبوه ارزهای رمزپایه وعده داده است. قرار بود از طریق TON، کاربران تلگرام قادر به خرید، انتقال و ذخیره ارزش در کیفپولهای قابل تایید ID باشند که توسط کوین GRAM تسهیل میشود. با این حال، SEC (کمیسیون بورس و اوراق بهادار) در اکتبر ۲۰۱۹ مداخله کرد و از تلگرام خواست تا توزیع توکنهای گرام را به طور موقت محدود کند.
پس از کشمکش طولانی دادگاهی، پاول دورف پایان مشارکت فعال تلگرام با بلاک چین TON را در ماه می ۲۰۲۰ اعلام کرد. دورف به تلاشهای شخص ثالث برای راه اندازی نسخههای مستقل بلاک چین TON اشاره کرد اما گفت که هیچ کارمندی از تلگرام در این پروژهها مشارکت ندارد.
در سال ۲۰۲۲، توسعهدهندگان پروژه TON را به صورت منبعباز احیا کرده و TON را به عنوان The Open Network نامگذاری کردند. از طرفی دیگر، در مصاحبه اخیر پاول دورف مالکیت توکنهای Toncoin را افشا و تعهد بلندمدت خود را به ارزهای دیجیتال و فناوریهای بلاک چین اعلام کرد.
ارتباط پاول دورف با بازیهای تلگرامی
پاول دوروف در ابتدا قصد داشت خودش شبکه تون را راهاندازی کند. اما پس از منعهای قانونی، تصمیم گرفت اداره TON را به سازمان خودگران غیرمتمرگز (DAO) شبکه بسپارد. پس از این انتقال موفق، ظهور بازیهای جذاب Tap-To-Earn مانند نات کوین و همستر کامپت رونمایی شدند. این بازیها توانستند افراد زیادی را جذب خود کنند و خرید نات کوین و خرید همستر کامبت در یک بازه طولانی به ترند ارزهای دیجیتال در چند صرافی ارز دیجیتال معتبر کشور از جمله رمزینکس تبدیل شدند.

پاول دورف بیش از ۱۵.۵ میلیارد دلار ثروت دارد.
ماجرای دستگیری پاول دورف در فرانسه
پاول دورف در یک سفر به فرانسه، پس از فرود هواپیمای شخصیاش بازداشت شد. او که بلافاصله به مراکز قضایی برده شد، متوجه اتهامات سنگینی شد که هیچ خبری از آنها نداشت. مقامات فرانسوی او را به اتهام انتشار محتواهای نامناسب، حمایت از گروههای تروریستی، اقدام به پولشویی و ارتباط با دستگاههای امنیتی مختلف دستگیر کردند. قاچاق مواد مخدر، همدستی در جرایم مالی و کلاهبرداری از دیگر اتهامات او هستند که ممکن است به ۲۰ سال زندان محکوم شود. اما حالا این اتهامات فعلا متوجه او نیستند و او خواسته تا تمام این اتهامات ثابت شوند.

اتهام پولشویی از طریق تلگرام بزرگترین اتهامی بود که به دورف وارد شد.
ثروت پاول دورف چقدر است؟
در بررسی ثروت و بیوگرافی پاول دورف مشخص شده در ۱۲ دسامبر ۲۰۱۷ او به خرید بیت کوین به تعداد ۲ هزار واحد پرداخته است. آن زمان یک بیت کوین ۷۵۰ دلار قیمت داشت و با این حساب دورف ۱.۵ میلیون دلار هزینه کرده است. در نتیجه این محاسبات، امروز ثروت دیجیتال او ۳۵ میلیون دلار تخمین زده میشود. جالب است بدانید پاول دورف بیت کوین را طلای دیجیتال مینامد. اما در حال حاضر، با توجه به اطلاعات موجود از نشریه فوربز، ثروت دورف به بیش از ۱۵.۵ میلیارد دلار میرسد. در سال ۲۰۲۳، او در لیست ۱۲۰ فرد ثروتمند دنیا قرار داشت.
جمعبندی
در مطلبی که خواندید به بیوگرافی پاول دورف و این که پاول دورف کیست پرداختیم. این کارآفرین و مهندس کامپیوتر قطعا یکی از مهمترین چهرههای دنیای حاضر به حساب میآید که لقب زاکربرگ روسی را بهدست آورده است. درمورد دین پاول دورف هم عدهی زیادی کنجکاو هستند، اما او تا کنون در این مورد صحبتی نکرده است. البته، افرادی هستند که میگویند پاول دورف به بوداییسم علاقه دارد. برای خواندن مطالب بیشتر و باخبر شدن از آخرین قیمت ارزهای دیجیتال با رمزینکس همراه باشید.
سوالات متداول
دارایی خالص پاول دورف در حال حاضر چقدر است؟
دارایی خالص پاول دورف در حال حاضر ۱۵.۵۵ میلیارد دلار است.
پاول دورف چند سال دارد؟
پاول دورف ۳۹ ساله است.
پاول دورف چند فرزند دارد؟
پاول دورف ۲ فرزند دارد.
اولین نفری باشید که نظر می دهید