۲۸ فروردین ۱۴۰۴ اخبار
  1. اخبار جدید به زودی منتشر می‌شود
تلگرام ثبت‌نام در رمزینکس

انتشار شاخص تورم PCE آمریکا و واکنش بازار کریپتو نسبت به آن

 
۳۰ آذر ۱۴۰۳
  2 دقیقه
انتشار شاخص تورم PCE آمریکا و واکنش بازار کریپتو نسبت به آن

با انتشار داده‌های اقتصادی آمریکا ماه نوامبر (آبان)، رشد پایدار در شاخص‌های کلیدی نمایان شده، به‌طوری که شاخص تورم PCE نسبت به سال گذشته ۲.۴ درصد افزایش یافته است. در این بین، شاخص مصرف شخصی آمریکا در نوامبر (آبان) نیز ۰.۴ درصد افزایش یافته که به معنای تداوم مقاومت اقتصادی است. همچنین شاخص قیمت PCE که یکی از معیارهای کلیدی تورم است، نسبت به ماه گذشته ۰.۱ درصد رشد کرده که نشان می‌دهد تورم، تحت کنترل باقی مانده است. در نهایت، این محیط پایدار اقتصادی می‌تواند به کاهش نوسانات در بازار ارزهای دیجیتال منجر شود.

به گزارش coingape، شاخص مصرف شخصی آمریکا در ماه نوامبر (آبان) ۰.۴ درصد معادل ۸۱.۳ میلیارد دلار افزایش یافت. در همین رابطه، اداره تحلیل اقتصادی (BEA) اعلام کرد که تورم PCE به میزان ۰.۱ درصد از ماه گذشته افزایش پیدا کرده و به‌طور کلی، ۲.۴ درصد در سال رشد داشته است. شاخص اصلی PCE که یکی از داده‌های مهم تورمی است، اکنون پایین‌تر از انتظارات قرار دارد که باعث افزایش احتمال تداوم سیاست‌های پولی انبساطی فدرال رزرو می‌شود. همچنین، این موضوع که نشان دهنده‌ی محیط اقتصادی پایدار است، می‌تواند از بیت کوین و آلت کوین‌ها حمایت کند؛ چرا که چشم‌انداز اقتصاد کلان را مطلوب‌تر کرده و از بروز شوک‌های تورمی جلوگیری می‌کند.

کاهش شاخص اصلی PCE و واکنش بازرا کریپتو نسبت به آن
انتشار داده‌های شاخص PCE و تاثیر آن بر بازار کریپتو

از سوی دیگر، انتشار این اطلاعات، احتمال افزایش شدید نرخ بهره را توسط فدرال رزرو کاهش می‌دهد که این امر به نفع دارایی‌های پرریسک از جمله بیت کوین است. نکته مهم در رابطه با تاثیر شاخص PCE این است که همزمان با انتشار این داده اقتصادی، قیمت بیت کوین از زیر ۹۴ هزار دلار به ۹۷ هزار دلار صعود کرده است. در واقع، رشد ناگهانی بیت کوین نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاران مجددا به این دارایی به‌عنوان یک طبقه دارایی جایگزین علاقه‌مند شده‌اند.

انتشار شاخص اصلی PCE ممکن است نشان دهنده‌ی کاهش سرعت افزایش قیمت‌ها نیز باشد که احتمالا به دلیل کاهش تقاضای مصرف کننده یا افزایش رقابت در بازار است. این وضعیت در کنار کاهش نگرانی‌های مربوط به تورم، فدرال رزرو را به اتخاذ رویکرد کمتر تهاجمی در قبال سیاست‌های پولی متقاعد می‌کند که در نتیجه باعث نوسانات کمتر بازارهای کریپتو می‌شود. نکته مهم دیگر این است که کاهش شاخص اصلی PCE معمولا باعث تضعیف دلار آمریکا می‌شود؛ زیرا این کاهش به‌عنوان نشانه‌ای از سیاست‌های پولی تسهیلی، تلقی می‌شود. با این حال، تاثیر آن بر دلار، به عوامل کلی‌تر اقتصادی و شرایط بازارهای مالی جهانی بستگی دارد.

در پایان، کاهش تورم و ثبات درآمد می‌تواند به کاهش نوسانات در بازار ارزهای دیجیتال و بهبود آن منجر شود و علاقه موسسات و سرمایه‌گذاران خرد به این بخش را افزایش دهد.

به این post امتیاز دهید
درباره محمدصادق قربانی
سلام به دوستان عزیز. محمد صادق قربانی هستم، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه فردوسی.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

?>