چرا فدرال رزرو نرخ بهره را کاهش داد؟
۲۵ آذر ۱۴۰۳ اخبار
  1. کلید امروز مینی گیم همستر کامبت یکشنبه ۲۵ آذر + آموزش ویدئویی
  2. کد مخفی ویدیو تپ سواپ امروز یکشنبه ۲۵ آذر به همراه آموزش وارد کردن
  3. تاثیر فروش ۵۲ میلیون دلاری نهنگ‌ها بر قیمت په په
  4. پیش‌بینی رشد ۸۵ درصدی دوج‌ کوین با انباشت نهنگ‌ها
  5. خرید ۵۱۰ میلیون دلار بیت کوین توسط غول استخراج بیت کوین
  6. برداشت غیرقانونی چند میلیون دلاری توسط کارکنان مورگان استنلی
  7. آیا قیمت اتریوم می‌تواند از ۴۱۰۰ دلار عبور کند؟
  8. آیا نرخ توکن‌سوزی شیبا اینو نشانه سقوط قیمت است؟

چرا فدرال رزرو نرخ بهره را کاهش داد؟

 
۲۹ شهریور ۱۴۰۳
  2 دقیقه
چرا فدرال رزرو نرخ بهره را کاهش داد؟

براساس اخبار که در روز گذشته اعلام شد، نرخ بهره، پس از چهار سال به میزان ۵۰ واحد کاهش پیدا کرد. همچنین این سومین بار در تاریخ است که فدرال رزرو ۵۰ واحد نرخ بهره را کاهش می‌دهد. به هر حال این سوال پیش می‌آید که چرا بانک مرکزی این تصمیم را گرفته است که در ادامه به پاسخ جروم پاول در این رابطه پرداخته و نگاه مخالف و موافق این تصمیم را بررسی می‌کنیم.

در گزارشی که coingape منتشر کرده است، جروم پاول اظهار داشت اقتصاد آمریکا قوی است و با کاهش نرخ بهره می‌توان رکود را کنترل و به ۲ درصد کاهش داد. همچنین فدرال رزرو اعلام کرد که قرار است در طی سال جاری، دو بار دیگر کاهش ۲۵ واحد پایه، در سال ۲۰۲۵، ۱۰۰ واحد و ۲۰۲۶، ۵۰ واحد داشته باشیم.

در بخش دیگری از سوالات، مسئله گزارش اشتغال کار که یکی از نگرانی‌های تورمی است و افزایش اخراج‌ها مطرح شد. پاول در همین خصوص تاکید داشت که گزارش افزایش اخراج یا درخواست بیکاری مشاهده نکرده و خبری از اخراج‌های پی در پی از شرکت‌ها نشنیده است. او این موضوع را اغراق آمیز دانست و باور داشت بازار کار همچنان قوی است.

مسئله کاهش نرخ بهره در دو دید مخالف و موافق قرار داشت. در سمتی، پیتر شیف یکی از تحلیل‌گران برجسته، مخالف این اقدام بود و قبل از جلسه، هشدار افزایش تورم و رکود را بر اثر کاهش نرخ بهره داد. اما تا این زمان به راحتی می‌توان بی‌تاثیر بودن این هشدار و واکنش مثبت بازار و افزایش قیمت بیت کوین به این تصمیم را مشاهده کرد.

در سمت دیگر و بر خلاف شیف، الکس کروگر دیدگاه صعودی به این تصمیم داشت. او بیان کرد که این تصمیم، موقعیت کنترل وضعیت توسط فدرال رزرو را نشان می‌دهد که برای دارایی‌های پرریسک مانند بیت کوین بسیار حیاتی است. او در بخشی دیگر این موضوع را اثبات کرد که هر بار فدرال رزرو در موقعیت رکود، تصمیم به کاهش نرخ بهره داشت، سهام‌ها ۱۲ درصد کاهش پیدا می‌کردند اما در شرایطی که رکودی وجود نداشت، این تصمیم موجب افزایش ۱۰ درصدی سهام‌ها می‌شود؛ بنابراین با واکنش مثبت بازار به کاهش نرخ بهره، می‌توان نتیجه گرفت که اقتصاد در موقعیت رکود نیست.

البته کروگر اضافه کرد که روند بیت کوین، بسیار وابسته به انتخابات آمریکا است. کروگر همچنین توصیه کرد در صورت پیشی گرفتن ترامپ در انتخابات، به شدت بر روی آلت کوین‌ها سرمایه‌گذاری شود.

منبع: coingape

به این post امتیاز دهید
درباره محمدصادق قربانی
سلام به دوستان عزیز. محمد صادق قربانی هستم، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه فردوسی.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید