بر اساس تحلیل cointelegraph، بازار شاهد کاهش قیمت بیت کوین در روز اول هفته آن هم پیش از جلسه فدرال رزرو (FOMO) بود که میتوان از دلایل افت قیمت را عوامل کلان اقتصادی و معاملهگران کوتاه مدت دانست که قبل از جلسه ۱۸ و ۱۹ سپتامبر (۲۸ و ۲۹ شهریورماه)، اقدام به کسب سود خود کرده بودند. همچنین افت اخیر را به صورت تکنیکال میتوان از سایه بلند نزولی در آخرین کندل روزانه که نشان دهنده رد شدن فشار صعودی بود، مشاهده کرد.
جدا از روند نزولی، انتظار میرود که بانک مرکزی آمریکا، حداقل یک چهارم درصد معادل ۲۵ واحد، نرخ بهره را کاهش دهد. امکان دارد این کاهش نرخ بهره به دلیل دادههای اخیر شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) آمریکا است که اشاره به تحت کنترل بودن تورم و سیگنالهایی از ضعف در بازار کار است.
با این حال به غیر از کاهش نرخ بهره که تاثیر قابل توجهی بر روی حرکت صعودی داراییهای پرریسک مانند بیت کوین دارد، احتمال افزایش نرخ بهره توسط بانک مرکزی ژاپن در ۲۰ سپتامبر (۳۰ شهریورماه)، معاملهگران را محتاط کرده است. در واقع این احتیاط به دلیل تجارت انتقال ین و تاثیر بالقوه آن بر بیت کوین است؛ چرا که با استفاده از این استراتژی، معاملهگران وام با نرخ بهره پایین گرفته و در بازارهای پربازده واریز میکنند. اما با افزایش نرخ بهره، ممکن است اینگونه معاملات لغو شود که در نتیجه میتواند موجب فشار فروش در داراییهای مختلف مانند بیت کوین شود. اوایل آگوست (اواسط مردادماه) نمونهای از آن است.
با این توصیفات حتی اگر کاهش نرخ بهره نتیجه مثبتی داشته باشد، عدم قطعیت افزایش نرخ بهره در ژاپن، معاملهگران را محتاط نگه میدارد.
افزایش تعداد بیت کوینهای موجود در صرافیها از حدودا ۳ میلیون در ۲۹ اگوست (۸ شهریورماه) به بیش از ۳.۰۹ میلیون دلار در ۱۶ سپتامبر (۲۶ شهریورماه) دلیل دیگری است که نشان دهنده انتقال بیشتر بیت کوین به صرافیها توسط معاملهگران است که این موضوع میتواند فشار فروش را بیشتر کند. همچنین کاهش درآمد ماینرها و تلاش آنها برای فروش بیت کوینهای استخراج شده بیشتر و کاهش انباشت بیت کوین نیز از دلایل افزایش فشار فروش به شمار میروند.
در آخر اگه بخواهیم از دیدگاه تکنیکال بررسی کنیم، کاهش قیمت امروز، ادامه روند اصلاحی موجود است. یعنی زمانی که بیت کوین، خط روند بالایی کانال مثلثی نزولی فعلی خود را به عنوان مقاومت آزمایش کرد که مشابه اصلاحات قبلی پس از آزمایش همین سطح است. به همین دلیل ممکن است هدف بیت کوین در ماه سپتامبر (شهریورماه)، خط روند پایینی کانال و بین ۵۲۵۰۰ تا ۵۳ هزار دلار باشد. در غیر این صورت پیشبینی میشود با بازگشت قیمت به بالای میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه و ۲۰۰ روزه، خط روند بالایی مثلث را شکسته و به ۶۵ هزار دلار و سطح مقاومت آگوست (مردادماه) حرکت کند.
منبع: Cointelegraph
نظرات کاربران
اولین نفری باشید که نظر می دهید