موسس طرح پانزی IcomTech به ۱۰ سال زندان محکوم شد
۲۵ آذر ۱۴۰۳ اخبار
  1. پیتر شیف: پرداخت بدهی آمریکا با بیت کوین رویای غیرواقعی است
  2. کلید امروز مینی گیم همستر کامبت یکشنبه ۲۵ آذر + آموزش ویدئویی
  3. کد مخفی ویدیو تپ سواپ امروز یکشنبه ۲۵ آذر به همراه آموزش وارد کردن
  4. تاثیر فروش ۵۲ میلیون دلاری نهنگ‌ها بر قیمت په په
  5. پیش‌بینی رشد ۸۵ درصدی دوج‌ کوین با انباشت نهنگ‌ها
  6. خرید ۵۱۰ میلیون دلار بیت کوین توسط غول استخراج بیت کوین
  7. برداشت غیرقانونی چند میلیون دلاری توسط کارکنان مورگان استنلی
  8. آیا قیمت اتریوم می‌تواند از ۴۱۰۰ دلار عبور کند؟
  9. آیا نرخ توکن‌سوزی شیبا اینو نشانه سقوط قیمت است؟

محکومیت ۱۰ ساله موسس طرح پانزی IcomTech

 
۱۴ مهر ۱۴۰۳
  2 دقیقه
محکومیت ۱۰ ساله موسس پانزی

به گزارش cointelegraph، موسس طرح پانزی IcomTech به ارتکاب کلاهبرداری ۸.۴ میلیون دلاری از سرمایه‌گذاران، به ۱۰ سال زندان محکوم شد. دادستان آمریکا، دامیان ویلیامز (Damian Williams) در بیانیه‌ای در ۴ اکتبر (۱۳ مهرماه) گفت که دیوید کارمونا (David Carmona) طراح اصلی این کلاهبرداری، افراد طبقه کارگر را با وعده آزادی مالی کامل فریب داده و پول‌هایی که به سختی بدست آورده بودند را از آن‌ها در جهت سرمایه‌گذاری گرفته بود.

دیوید کارمونا به سرمایه‌گذاران گفته بود که این پول‌ها در معاملات و استخراج ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری می‌شود و سود سرمایه‌گذاری هر شش ماه، دو برابر می‌شود. با این وجود این وعده‌ها حقیقت نداشتند و ویلیامز در ادامه توضیحات خود گفت:

در واقعیت، IcomTech هیچ‌گاه چنین کاری انجام نداده است. همه چیز دروغ بوده و سرمایه‌گذاران در زمان فروپاشی طرح پانزی، هیچ سرمایه‌ای در دست نداشتند. البته دوران کلاهبرداری کارمونا به پایان رسیده و او اکنون با محکومیت سنگینی روبه‌رو خواهد شد.

همچنین در ادامه محکومیت، کارمونا سه سال بعد از آزادی به نظارت محکوم شد.

طرح پانزی IcomTech در اواسط سال ۲۰۱۸ تا پایان ۲۰۱۹، بیش از ۸ میلیون دلار از قربانیان کسب کرده بود. کارمونا به کمک ترویج‌دهندگان دیگر به سراسر آمریکا و خارج از کشور سفر کرده و در نمایشگاه‌های بزرگ، پروژه خود را اجرا می‌کردند. آن‌ها با ماشین‌ها و لباس‌های گران قیمت، سعی بر فریب دادن قربانیان در جهت سرمایه‌گذاری و رسیدن به موفقیت مالی کرده بودند.

این قربانیان پس از سرمایه‌گذاری، هنگامی که قصد برداشت سود خود را داشتند، با مشکلاتی مانند عدم برداشت یا تاخیر و هزینه‌های پنهانی مواجه شدند. IcomTech برای این که کلاهبرداری خود را ادامه دهد، رمزارز خود را با نام Icoms منتشر کرد. آن‌ها ادعا داشتند که این توکن توسط شرکت‌ها به‌عنوان یک راه پرداخت پذیرفته خواهد شد ولی در اصل این توکن بی‌ارزش بود و موجب زیان‌های بیشتر شد. تا جایی که طرح پانزی IcomTech در سال ۲۰۱۹ سقوط کرد و علاوه‌بر سود، پرداخت اصل سرمایه‌ی سرمایه‌گذاران را نیز متوقف کرد.

در نهایت کارمونا در سال ۲۰۲۳ دستگیر به ۱۰ سال زندان محکوم شد. مدیرعامل سابق این طرح، مارکو رویز اوچوآ (Marco Ruiz Ochoa) نیز به ۵ سال زندان محکوم شد.

منبع: cointelegraph

به این post امتیاز دهید
درباره محمدصادق قربانی
سلام به دوستان عزیز. محمد صادق قربانی هستم، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه فردوسی.
درباره محمدصادق قربانی بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید